hannah

9.50

Publicerad 2010-03-30 12:07:37 i Allmänt,

Har varit hos läkaren idag och visat upp mina "utslag" jag har på ena kinden. Dom har ju kommit och gått sedan jag fick Felicia, men nu efter Leah har de stannat och blivit tio gånger värre. Stör mig enormt på dom fula blemorna. Inte för att dom kliar eller gör ont, men dom är där. Kan inte ens täcka över med foundation. De kunde inte se vad det var nere på verkstan heller. Inte hormonförändringar iaf. Så jag skulle pröva med hydrokortisonsalva i en månad och om det inte blev borta, höra av mig igen för att få en remiss till hudspecialist. Så det spörs.

Idag var det trevligare väder ute, då blir jag glaaad. :) Ska ta oss en promenad sen bara barnen ätit luch och lekt av sig lite. Leah sover just nu och Felicia fick titta på barnprogram en stund, hon är trött lillfisen.Eller storfisen? Båda två.

Nu blir det allevo shake. Mumma? Eller inte. Men det går ner...

Kommentarer

Postat av: Josephine

Publicerad 2010-03-30 19:56:38

Min syrra hade några blemor hon också efter hon fick Amina... Ska fråga henne vad det var. hennes kliade inte heller!



Och ja, dom är säkert i samma trotsperiod, förjävligt är det när man är uppe i det, men det är tur att man kan skratta åt det iaf! Majken ska också pilla på allt i affären, sen tror hon att hon bestämmer ALLT! Är Felicia också sån? Vad kör du med för taktik när hon slåss?

Postat av: Josephine

Publicerad 2010-03-30 20:08:35

Nä, medaljongsjukan hette hennes... så det stämde icke! men sök på hudsjukdomar och bilder så kanske u känner igen utslagen =)

Postat av: Josephine

Publicerad 2010-03-30 21:05:37

haha, usch! hoppas du får bort plitera med kortison!



ja, det var då jag menade. Majken har ju börjat slå mig mer och mer, till och med morfar har hon gett sig på nu... testar allt precis HELA tiden, ser hur långt hon kan gå.

Jag har lite olika strategier... gör också så som du säger, tar tag i handleden och ser allvarlig ut och säger samma sak som du, tills hon vet att hon gjort fel, Ibland låtsas gråter jag, så får hon dåligt samvete (det lät ännu värre insåg jag nu...) och klappar mig istället. Ibland ignorerar jag henne totalt, för då är det inte roligt längre. det känns som att jag tjatar ihjäl mig annars. så jag kör mycket med ignorerandet, det brukar ge ganska snabbt resultat nu för tiden.... hur SKA man göra egentligen???? Blir galen på denna trots!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela