hannah

Ännu en dag

Publicerad 2007-10-23 23:15:15 i Allmänt,

Jaha. Så gick en dag till. Dagarna går så himla fort ibland så jag hinner med. Har verkligen inte gjort nånting.
Kollat på days of our life. Av nån anledning har jag blivit fäst vid den urusla serien. Herregud, vad tragisk jag är!
Vill ha reda på vem mördaren är. De har ja velat i 3 veckor nu. men dom kommer aldrig till skott!

Imorn är det ung mamma. SKa gå dit imorn har jag bestämt. Förra veckan var felicia tok förkyld och ja hade feber. Kändes väldigt onödigt å gå dit me en förkyld bebis, vill ju inte smitta dom andra barnen precis. Men äntligen är hon kvitt sin förkylning.
Blir så orolig för allt när det gäller felicia. Framförallt när hon var förkyld. Det är ju egentligen bara en förkylning, men man blir ändå sådär så man tycker jätte synd om henne å bara vill ligga å kramas hela tiden. Framförallt när de bara rinner snor å hon inte kan snyta sig! STACKARS!
Jag är nog bara överbeskyddande. Eller så blir man lite små konstig/konstigare när man är mamma.

Har gått ner ett kilo till sen förra onsdagen. Kan inte begripa hur? Har ätit glass nästan varje dag, och jag har inte varit ute å gått sen i torsdags. De måste ju nästan va amningen som hjälper till? De e de enda jag kan tänka mej iaf..

Jag hade gärna..

Publicerad 2007-10-22 14:13:24 i Allmänt,

Varit så som jag var förr. Som bara kunde sätta mig ner me papper å penna å skriva en dikt på tre sidor. Eller typ dagbok som bara stämmer SÅ bra. Jag fick liksom fram alla käsnlor.
fast då mådde jag dåligt.  jag gick och tänkte hela tiden.
när man är lycklig behöver man nog inte skriva av sig på samma sätt.
inte jag iaf.
När vi gjorde projekt arbetet sista året på gymnasiet gjorde jag en ljudbok.
Läste upp alla mina dikter som jag skrivit, allt det mörka.
Alla tyckte det va JÄTTE strongt av mig å göra det, undrade hur jag vågade.

Hade det varit för fler år sen hade jag aldrig vågat läsa upp dom, om ens visat dom för nån.
Nu kan jag sitta å minnas tillbaka å tänka - FAN va bra jag va på å skriva!
Till o me låtarna jag skrev då uppskattas fortfarande, gråtlåten till exempel. Tyckte det va jobbigt å sjunga gråtlåten förr, men inte nu. Gråtlåten-My mama. Linn döpte om den ;)

Utdrag ur en av mina diktböcker:

Tisdag 23/11-04 "Känslan noll"

Försöker att minnas, men har fastnat i det intet alla saknar.
Jag har fastnat i medelpunkten, jag har och är känslan noll.
Varken glädje eller sorg kan nå mig där.
Har murar från alla håll och kanter.
Jag kan gråta inombords, -
men fortfarande ler jag.
Jag kan skratta och "visa känslor", -
men fortfarande gråta mig till sömns.
Den mänskliga sidan av känslor är just lycka.
Är man inte glad kan man inte visa känslor.
Är det inte så det är?
Hellre känslan noll än något.
Hellre att jag gömmer mig i mitt hörn,
än att någon tar mig ifrån det som jag skulle vilja kalla drömvärld.
I och med känslan noll är jag mig själv.
Jag tycker om mig själv.

-Jag vill inte vara som alla andra.

STOR shoppat!

Publicerad 2007-10-19 22:14:27 i Allmänt,

Jag och älsklingen har inte ett korvöre kvar nu efter dagens shopping. Fick äntligen köpt en tv! Jätte fin. Det blev som ett helt nytt rum när vi fick in denna och ut den gamla. Tänk vilken skillnad det gör me en platt tv! Trodde jag faktiskt inte. Plockade av översidan av tv bänken också, så den blev mindre. Vart skit bra!

Efter tv-shoppandet åkte vi till IKEA, lämnade felicia hos mamma. Antog att hon skulle bli jätte trött och arg av å åka vagnen i flera timmar. Gick ju dock inte så bra hos mamma heller... :/
Där fick vi iaf köpt massor! Ny taklampa, vägglampa, haklappar, insats till matstolen, blomma, påslakan, matlådor, ljusstakar, mattor, korgar, lådor och.. Ja. Nåt mer var de, kommer inte ihåg just nu!
Handlat för ca 12000 idag. Hej då pengar!

Men de va trevligt iaf! Skönt å få komma iväg å göra nåt, bara jag och tobias..

Igår kom kläderna!

Publicerad 2007-10-18 16:13:21 i Allmänt,

Igår kom Felicias fina kläder. Blev överlycklig å klädde på henne med en gång! :)
Sen åkte vi en tur till mamma igen. Jag var febrig som bara den igår morse, å felicia va mega förkyld, så de va skönt me lite avlastning. Inte för att hon e jobbig men ;) hehe.

Tobias kom hem för någon timma sen också. Nu åker han ALDRIG från mej nå mer! Uuuunderbart! Ska bli så skönt å få se han varje dag.
Inte bara det, vi kommer få mer fritid också. Nu när han kommer hem vill jag BARA va me honom, inte göra nåt annat. Stänker han också, han vill passa på å va me mej å felicia. Men nu när vi ser varandra varje dag kan ja åka iväg till nån väninna på lördan om ja känner de, å han kan åka till "kurt-bertil-eller-vem-som-helst" när han känner för de. SÅ skönt! Blir jämt ännu kärare nu tror ja ;) hehe.

Nepps, nu e de dax för mat!

Hos Mamma Idag.

Publicerad 2007-10-16 22:40:33 i Allmänt,

Var hos mamma idag och hälsade på. Hon blir smalare och smalare för varje gång jag ser henne känns det som. Det börjar märkas på henne att hon mår bättre också, känns väkldigt skönt!
Hon har väl gått ner ca 13 kilo, å hon säger att hon redan känner sig jätte lätt.
Tänk då, när hon gått ner 30 till! Måste ju känna sig lätt som en fågel.

Har fortfarande inte fått något svar från expert - och kanske är jag lite dum som inte ringer dit själv?
Får helt enkelt gå ner och prata me dom imorn, när jag ändå ska till stan. Det är ju Ung Mamma.
Vore ju väldigt skönt me en ny tv, så man kan se hela bilden å att det inte bilden är som ett timglas!

Får sakerna till felicia snart också, förhoppningsvis imorn! Vore ju roligt att få visa upp henne i nya fina kläder ;) min ögonsten*
Tänk att man kan älska en människa så högt. Älskar Tobias mer än allt, men det här är något annat. En kärlek som absolut, absolut aldrig kan förstöras. Man kan bara älska mer och mer. Det är helt enkelt underbart.
Underbarast av allt är att jag delar kärleken med just Tobias. Härligt.

Ännu ett försök...

Publicerad 2007-10-15 22:24:39 i Allmänt,

Nu ska jag försöka, än en gång, att ge mig på det här med att skriva blogg.
För jag tycker ju faktiskt att det är jätte skoj och skriva! Men så glömmer jag bort det, som nu sist. Har skrivit ett inlägg - och det var i februari? Hallå liksom! Det är oktober nu! :P

Felicia vände sig från rygg till mage idag. Innan har det bara gått från mage till rygg, men nu så! Hänger inte med, går ju så himla fort tycker jag. Alla sa att det skulle det ju göra också, men ändå tror man liksom inte riktigt på det. Inte fören man står där själv, och ens lilla nyfödda bebis helt plötsligt blir 4,5 månad!
Detta stprartade fenomen har jag firat genom att handla :) Eller, egentligen tröst handlade jag. Eftersom jag inte fick handla i fredags...

Vi var på massage, och Tobias kommer in och berättar att hans mormor gått bort... Blev helt paff! Hon som ändå va så pigg och glad, även om hon låg på sjukhuset. Hon hade visst slutat att andas när de vände på henne..
Då beslöt vi oss, för att trösta oss med att köpa ny tv (Dumt! Jag vet!) eftersom Tobias ville ha något att göra, för han orkade inte sitta och bara gråta hela dagen.
DÅ tyckte jag att vi kunde åka på IKEA också, så det bar iväg.
Hittade en tv på expert stormarknad, men då fick jag bara ta en kredit på 5000, TVn kostade 9000. Jaha. Då bar det iväg till El-Giganten. Där va de bara fula tv apparater. Nu hade jag och tobias blivit så kåta på iden med en ny tv, så vi va ju bara TVUGNA att köpa en! Så vi åkte tillbaka till expert, tog ut alla våra prngar (4000) och skulle göra en kredit på 5.
När vi klev in där lagom gulliga och glada kom vi på att vi kanske ska åka till arvika å kolla om den billiga tv:n fanns kvar där. -JA VISST! Vi åkte alltså, från karlstad till arvika, utan att köpa en endaste grej där borta. Väl i Arvika, var tv:n slutsåld och dom hade en annan lån givare. Där fick jag avslag med en gång, pga att jag tjänat för lite. men dom skulle ringa mina arbetsgivare och kolla så att min nya åsinkomst stämde, då skulle jag få svar på måndag.
Typiskt! Vi som VERKLIGEN ville ha en tv, IDAG!
Så vi åkte vidare till Euronics, så förhoppningsvis hade dom GE money bank, så kunde vi ta den där bövelens avbetalningen och åka hem sen, med vår tv.
Nej då, dom hade handelsbanken också. Hur tur får man ha liksom! Så vi åkte 22 mil på fredagen, och det enda vi hade med oss hem var 5 dl ostsås. Det är ju skandal!

-Därför! Därför var jag tvungen att tröst handla.
Tröst handlandet blev ju som vanligt kläder till Felicia. Jätte fina danska märkes kläder. Dyrt som attan! Men oj så fina ;) Randigt, blommigt, fisktryck, små djur, psykadeliska mönster.. *lycklig* Fick äntligen såna där fina Bodysuits/Jumpsuits! Har suttit och kollat på dem i säkert 3 veckor nu tänker jag. Tog äntligen modet till mig,
Förhoppningsvis blir jag inte för fäst vid dom bara, har ju inte råd å handla så här hela tiden.

Nu sitter jag här å väntar på å få svar om den där tv:n också. Förhoppningsvis ringer dom tidigt imöra, annars vet jag inte vad jag tar mig till! Får väl åka dit och prata med dom..

Näe, det va allt för idag!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela