hannah

Bilar idag igen!?

Publicerad 2009-07-31 13:22:36 i Allmänt,

Kanske blir en tur till FIlipstad idag trots allt. Är ju inte närmaste vägen, men är SÅ sugna på den bilen. Riktigt fräääsch! :D

Lyckades somna till slut igår, efter många om och men. Ligger mest och vrider och vänder på mig och tänker på jobb, ja faktiskt, jobb. Blir så när man jobbar hemifrån tror jag, kommer på massa bra saker på nätterna, hehe. Kanske ska plocka fram gitarren så kommer jag på ett helt album också, haha.

Felicia får komma hem tidigare idag, skönt. Tycker lite synd om henne när hon går så länge och denna veckan har hon velat vara hemma hela veckan. Jätte mammig och pappig... Då känns det givetvis ännu värre och skicka henne till dagis. Förhoppningvis är det max en vecka till hon ska gå så får hon vara hemma i några veckor sen, med mami och bebis :) Om inte annat så kommer hon gå väldigt lite bara hon kommer till edane nu igen.

GUD! Jag är JÄTTE JÄTTE sugen på en kall öl idag! Har inte vart sugen på öl en enda gång denna graviditeten men idag är det jämt jobbigt. Får nog åka till affärn och köpa mig en alkohol fri.


nattmusik

Publicerad 2009-07-31 00:30:01 i Allmänt,

IGEN!





Sov gott allesammans, ska se om jag också orkar sova nån timme nu tänkte jag. Rastlös i bena men bara man skakar och ruskar riktigt ordentligt innan man lägger sig brukar det gå bra, hehe.

Night night.

visst lyckades vi rätt bra?

Publicerad 2009-07-30 23:08:54 i Allmänt,

När hon ler, tindrar hennes ögon som ett stort djupt vatten. Ett vatten som solstrålarna dansar på, ett vatten som månljuset glimmar i.
När hon ler, skrattar hela hennes ansikte, det leker med olika slags minspel som aldrig kan bli något annat än vackert.
När hon ler, ler hela världen.
Alla ler, utom jag.
För jag fäller tårar av lyckan, över att ha skapat det vackraste som finns.






Haha, ja se där

Publicerad 2009-07-30 19:38:57 i Allmänt,

Vi skulle åka å kolla på en annan bil istället. Vi reste mot säffle, tjoho så stod vi där. Tobias ber mig ringa upp bilfirman så vi får vägbeskrivning, men jag hittar inget nummer? Det fanns inge säffle nummer där. Slog ena numret i ett mess å knappade iväg till 118118. Jaha. SEFFEL BIL i FILIPSTAD!

Så roligt å åka till säffle i onödan också. Som tur e så e älsklingen för snygg för att jag ska kunna va arg på han ;)

En Torsby Tur

Publicerad 2009-07-30 09:47:33 i Allmänt,

Idag beger vi oss förmodligen iväg till Torsby och kollar på bil(ar). Vi har fasnat lite för Nissan Primera, men är inte helt hundra än. Kan tala om att den jag körde var som att köra på luft. Kändes absolut ingenting, lät ingenting förutm lite svagt brus från klimatanläggningen! Bilen vi körde var även en elegance och hade träinredning och steglös automatväxel. (HELLO!! Hur skönt är inte det och köra på en skala från ett till hundra då!?)

Den vi ska titta på idag är ingen elegance, det är en vanlig primera kombi. Lite skillnad i pris och det är säkert ingen större skillnad på bilen i övrigt förutom inredning. Det var åtminstone den upfattningen jag fick när jag kikade på bilderna, sen även nr vi pratade med bilhandlaren.

Men som vanligt när jag satt ute och kikade eftersom jag vill vara HELT HUNDRA innan jag köper bil eftersom vi tagit lån och allt, hittade jag en renault från -02 i mycket fint skick som vi också måste åka och titta på nu givetvis ;)

Näpps. Kaffe :D

Uppe med tuppen

Publicerad 2009-07-29 06:43:09 i Allmänt,

Gick och la mig innan elva igår, somnade nog inte före tolv dock. Det resulterade i att jag vaknade innan FEM (!) imorse och var jätte pigg. Fy tusan alltså. När klockan var halv sex hade jag redan hunnit tagit upp dagens middag ur frysen, slängt på en ny maskin tvätt, gjort kaffe och gått igenom veckans reklamblad. Ska iväg och handla sen så då gäller det att ligga steget före och se vart den billiga maten finns ;)
För övrigt blir des gös till middag idag. Fiskad av någon av bröderna - Mikael eller Mattias. Inte illa pinkat! Det MÅSTE väl ändå vara klimatsmart när man till och med fiskar maten själv, haha.

Idag ska jag iväg till barnmorskan igen, se vad hon säger om mitt extrema "ont" jag gått med sen igår. Började som lite mensvärk längst bak i ryggen, ja typ längst ner också. Som eskalerade och blev ihärdigare och ihärdigare och gick framåt i magen. Har lyckats sova i natt men har fortfarande ont nu, fast inte så ont som jag hade när det var som värst igår. Förmodligen är det bara vanliga förvärkar, men det är jobbigt och gå med iaf!

Om man skulle ta och hänga lite tvätt tro när man ändå är pigg och alert. Hm. Ja det gör vi!

Har du funderat på happy hardcore?

Publicerad 2009-07-28 00:40:42 i Allmänt,

Ja får väl ta å bjuda på en då ;)











Ganska så vackert va? Skulle sjunga hela tiden om jag sjöng sådär...


Å förresten så vart bröt inte alls gott. Det vart ganska skit äckligt faktiskt, smaka INGENTING! Det var alltså tekakor ja försökte mig på men de va nog världens konstigaste recept. Imorn blir det att söka nytt på internet!

Nu är klockan efter tolv och jag är i v.39 (38+0) dvs jag har "endast" 13 dagar kvar ;)

Här föds inga ungar.

Publicerad 2009-07-27 14:28:18 i Allmänt,

Försöker hålla mig lite uppdaterad åtminstone så ni inte tror att jag är iväg och föder barn ;)

Idag bakar jag bröd. Ingen aning om det är gott eller inte, men måste prova åtminstone. Är det ätbart ska jag göra en till sats imorn, blir ju några kronor man sparar undan när man bakar själv. Också är det ju oftast tusen gånger godare också!

Igår upptäckte jag till min fasa att mina fingrar ser ut som små prinskorvar. Jag studerade mitt lillfinger länge och väl som var nästan lika bred som långfingern. Mycket vackert. Tittade på mina fötter en stund senare och undrade vart fan tårna hade tagit vägen. AHA! Dom är där! Under foten? Såg fem små naglar som stack fram, sen va de mest fot. Inge konstigt att jag tyckte att det sprängde obehagligt i hela kroppen igår.

Nu ska ja plocka ur brödet! :D

05.55

Publicerad 2009-07-26 07:12:43 i Allmänt,

Idag kom vi upp i bra tid, eller vad man ska säga. Jag kom upp tidigt för en gångs skull, skönt. Ska ju bli rätt bra väder idag enligt gudarna så ska passa på att tvätta. Skönt att få hänga ut tvätten så den torkar någon gång! Har ju varit så rått ute nu så det blir ännu råare i källaren, ledsamt!

Felicia sitter och tittar på Dora the explorer, hon tycker visst att det är jätte bra, hehe. Hade jag inte den blekaste aning om. Avskyr det programmet men Felicia kanske lär sig något av det, är ju lite engelska och sånt där med. Vi försöker prata lite engelska ibland men hon blir bara arg på oss ;) Haha.

Är i vecka 38 nu förresten. 37+5 för att vara exakt. Nu är jag TUNG!

18 dagar

Publicerad 2009-07-23 14:42:38 i Allmänt,

Idag är det 18 dagar kvar. 18 låååånga dagar!

Var inne på förlossningen igår, eller spec. mvc rättare sagt. Barnmorskan skickade dit mif eftersom bebisen inte rört sig på hela dagen. Hjärtljuden va fina men hon vart skit nojig iaf. Väl inne fick jag ligga 1 timme i ctg:n och lyssna på bebis hjärtljud, och det var inget fel alls. Dock röde h*n sig för lite så hon kom in med kall saft, för det sätter tydligen igång dom sa hon. Och visst gjorde det det, så fort jag druckit lite kall saft levde bebis livet i magen, så hon fick ge mig saft 4 gånger för att ctg:n skulle bli godkänd :) Så nu vet ni det, ni som vill att bebis ska skutta lite extra.

Felicia fick vara hos mormor när vi åkte till karlstad, tror inte hon hade uppskattat att sitta i det där trånga rummet i en timme. När vi hämtade henne sa hon "Mommo hämte mej på dagis möra ho!" Eeeh, jahaa. Tänkte vi. Hon har minne som en hök den där ungen så det va bäst att ringa och dubbel kolla med mormor för att sedan bekräfta. Annars hade Felicia blivit pissed-off som bara den om vi kommit idag. Mamma hade inte sagt att hon skulle hämta henne men det gjorde hon gärna ändå. Så nu är dom två ute på shopping runda i Arvika :) Den lilla busen bara hittade på... Tur att det löste sig ändå.

Ska ringa kära mor strax och se hur det går för dom. Om dom blir borta en stund så åker jag in mot stan och möter upp Tobias så vi kan kika på bilar. Brukar ju ha Felicia med på ALLT, men just när det kommer till att provköra bilar osv är det inte så lätt vindigt. Kan ju inte plocka in bilbarnstolen i hundra olika bilar liksom.


GAAAHH! Blir helt knäpp på min katt också! Han har varit oumbärlig idag. Han följer efter mig överallt. Förut så sporang jag ut och stängde in han, satt och pratade med pappa i telefon. Då satt han och stirrade på mig i fönstret. Släppte mig inte med blicken. När jag var på toa stod han utanför å skrek tills han fick komma in. När han kom in satt han där och stirrade på mig. Sen har jag jobbat typ hela dagen och då har han suttit PÅ fötterna.
Jesus. Nu fick jag lov och slänga ut han för jag tar mig ju inte en meter utan att han skriker som besatt och hoppar runt mina fötter och stirrar med ÄNNU större ögon.
Han verkar inte må dåligt iaf. Han verkar bara allmänt jobbig...

Köksluckor.

Publicerad 2009-07-21 22:35:37 i Allmänt,

Vårat kök består ju utav furu. Furu överallt, i taket också. Det är hemskt att slås av denna orange liknande färgen varje morgon, för annars tycker jag att köket är fint. Vi har fina tapeter, det är helt okej planerat och luckorna tycker jag också om ("spegel-luckor").
Vi har pratat ett tag på att måla om luckorna men funderat på om det inte blir för mycket slit. Vi har inte råd att lämna in dom till någon som sprutlackar dom, utan isf gör vi det själva. Det är ju tänkt som en budgetrenovering, för förmodligen blir det ett nytt kök nån gång när man har råd.
Men så idag, tralala, ställde jag mig i källaren och slipade (!) och målade (!) baksidan på en av köksluckorna så får vi se hur resultatet blir. Förhoppningsvis duger det, för då fortsätter jag med framsidan sen, som är något svårare att måla.

Heja mig! Jag har äntligen börjat renovera!








(baksidan på EN lucka liksom!?)

Kaffet i näven

Publicerad 2009-07-21 10:46:02 i Allmänt,

Nu sitter jag här som vanligt med kaffet i högsta hugg. Emma skulle komma förbio en tur idag så sitter och inväntar henne, ska bli trevligt! :) Alltid mys och sitta och prata skit med henne över en kopp kaffe. (ja, en till kopp :P)

Sen i eftermiddag tar jag med mig familjen och åker en tur till skärmnäs och hälsar på Malin. Har inte sett henne sen i vintras, och Jonte har helt säkert växt något kopiöst sen dess! Han är ju ändå fem år nu... Herrejesus, vad tiden går.
Hur som helst, så har hon köpt hus där borta, ska bli spännande och se hur det ser ut.
Är ju SÅ vackert i skärmnäs, där skulle jag kunna tänka mig att bo. Känns sådär lite barnen i bullerbyn, visst gör det det? :) Tobias har aldrig varit där så det blir nog roligt för honom och se något nytt ställe också...


Just nu sitter jag, som vanligt, och räknar på vår ekonomi för nästa månad. Ser väl helt okej ut antar jag. Hade gärna haft många många tusenlappar extra att vifta med men.. Hehe. Måste väl spara ihop lite till Felicias höst/vinter garderob också. Ni kanske tycker att det låter helt absurt att behöva spara från juli lönen... Men det måste vi faktiskt. Iaf om man ska ha tillräckligt att röra sig med och slippa snåla på ytterkläderna, vilket jag inte vill. Det ska vara kvalite i såna saker, tycker jag. Hellre lägger jag en hundralapp extra än att behöva köpa ett nytt par mitt i vintern.

Näpps, mer kaffe :D

Boa-kris

Publicerad 2009-07-20 19:57:52 i Allmänt,

Jag har gått och blivit smått pedantisk. Jag klarar VERKLIGEN inte av när det är rotigt här hemma. Inte för att det är speciellt rotigt, men ligger det en sak för mycket på bordet blir jag helt galen. Nu har jag gått och plockat hela nedervåningen och ändå tycker jag inte att det är helt fläckfritt. Det ligger typ fyra leksaker på golvet, i Felicias lekhörna. Inte så att dom stör alls, nästan tvärtom, men ändå kan jag inte sluta stirra mig blind på dom. Det värsta är att magen är i vägen vad jag än ska göra så jag blir arg under plockandet istället. Det går inte lika smärtfritt och snabbt som jag önskar att det gjorde. Men snart behöver jag förhoppningsvis inte ha bebisen i magen utan att h*n ligger på golvet och sprattlar och gör sin syster lycklig under tiden jag plockar. Mig och Tobias också givetvis! ;)

På onsdag ska jag i väg till barnmorskan igen, ska även ta prover då. Ska bli spännande att se om magen sjunkit något, känns så faktiskt. Alla har tjatat om det i flera veckor men tycker att magen stått högre än någonsin. Men idag hade magen ändrat form lite grann, inte så utåt putande utan mer neråt putande, haha.

Felicia är på strålande humör också. Hon vill INTE sova, hon tycker att vi kan kosa istället. Vi har kosat sen sex nu så det börjar bli på tiden att hon stannar i sängen. Detta gör hon förstås inte med ett leende på läpparna... Får väl hoppas att hon somnar snart, annars kommer hon bli jätte övertrött och förmodligen vara uppe till tio och då är hon helt slut körd imorgon när hon ska upp till dagis...

21 dagar kvar

Publicerad 2009-07-20 13:19:09 i Allmänt,

Idag är det 21 dagar kvar till BF, åtminstone enligt UL. Enligt mensen är det 14 dagar kvar :) Förmodligen blir det UL tiden ja får gå efter, som sist. APA också. Orkar nte vänta mer.

Har smält lite grann att bebisen kommer gaska så snart. Packade lite till i väskan igår och försökt jobba undan en del så att jag slipper tänka på det om värkarna skulle dra igång. Kommer ju att jobba fram tills förlossning och sen även jobba efter det. Inte så mycket, men en del iaf. Rent ekonomiskt sett så kommer det funka bäst om jag och Tobias går på delad föräldraledighet.

Idag trycker bebisen på nåt ENORMT, trycker h*n lite till så svär jag att ungen kommer ut! Känns verkligen som en boll mellan benen idag, haha. Är det dags? Hm. Nä.
Jag har blivit en galen tecken letare!
Försöker komma ihåg hur det "kändes" sist innan det startade, men kommer inte ihåg. Förmodligen kändes det inte ett dugg eftersom jag inte kan minnas. Helt plötsligt var det bara dags, på vägen HEM från bb, efter att vi kollat vattnet.

Nu ska här tvättas och vikas kläder, har en uppsjö med kläder där nere som förhoppningsvis är torra nu. Sen blir det mer arbete i eftermiddag, just nu har jag "lunch".

det började med bilen

Publicerad 2009-07-19 15:52:52 i Allmänt,

Jag och Tobias satt och pratade om volvon igår. Att den skulle fixas färdigt nu när vi får lönen, eller rättare sagt att det ska vi lägga våra "extra" pengar på denna månaden. Den ska ju ändå vara färdig innan bebisen kommer, för vi kan ju knappast åka golf hela familjen. Trångt nog som det är i den bilen liksom. Tobias var aningen skeptisk till att vi skulle hinna färdigt. Jaja, tänkte jag, han är inte världens optimist när det kommer till att göra saker färdigt så det reflekterade jag inte över något mer.
Sen kom den där reklamen, Trnsformers six pack. Burger King, ni vet.
H- En sån där vill du säääkert ha, eller hur? flinade jag. (han är galen i "nya" hamburgare)
T- Hehe, jo. Får ta en tur till karlstad när vi får lön. ENBART för att köpa en hamburgare. Kanske blir på vägen hem från bb?
H- Från bb? Ska du vänta så länge?
T- Länge? Det är ju för fasen lön den 27e!
H- Tittar storögt på Tobias.
T- Tittar storögt på mig.
H- Men va fan! Det är ju inte alls länge kvar till lönen! Det är ju om typ en vecka!!!
T- Ja?
H- Men shit! När det har blivit den 27, ska ju bebisen nästan komma vilken dag som helst! Jag visste väl inte att det var SÅ nära tills bebisen kommer heller. Jag har ju jätte mycket kvar att göra innan bebisen kommer. Det här var jag minsann INTE beredd på!
T- Var du INTE beredd på det?!
H- Neej! Nu får jag göra massor imöra så jag är redo sen.

Förvärkar.

Publicerad 2009-07-17 08:58:36 i Allmänt,

Usch, förvärkar till dess förbannellse! Har dom i stort sett hela tiden, hela dagarna. Jätte lessamt. Tar så enormt mycke på krafterna så jag går mest och är grinig och trött. Min stackars lilla Felicia.

Vaknade skapligt normal tid idag - åtta. Då hinner jag iaf få något gjort här hemma, skönt. Ska jobba också men sätter mig med det i eftermiddag istället, måste till stan och göra massa ärenden och sånt först.

Nu har jag iaf börjat packa bb väskan, woho! En tröja och ett par byxor :D Ska tvätta färdigt babykläderna så det blir nerpackat så bebisen har nåt å ha på sig hem. Kan ju va en fördel om h*n slipper åka naken i bilen ;)


Inne och läser en tråd på familjeliv, nån som skrivit att hon blir arg när andra påpekar hennes festande när hon är mamma. Håller med till viss del, för jag fattar inte varför i allsin dar det blir sån hysteri av att man vill sätta fötterna utanför huset och dricka en öl? Är man verkligen en sämre mamma då? Man måste ju få komma ut, träffa sina vänner, bara få va "ifred" en stund. Så länge man inte sitter å har världens rave party hemma så. :P
Däremot kan jag tycka att det är dumt att gå ut flera helger i månaden, DET känner nog en bebis / ett barn av tror jag. Men jag vet ju inte, men det är vad jag tror. Dessutom missar du som mamma väldigt mycke på bara en kväll i stort sett i början. Det är hemskt va fort dom små utvecklas, å sen gå å missa något av dom "stora ögonblicken" vore förödande för/som mamma.

Nepps, hällsa i sig lite kaffe och se om man vaknar upp. :) Ha de gott!

v.37 (36+0)

Publicerad 2009-07-14 11:52:04 i Allmänt,

Det närmar sig med stormsteg, eller? Känns inte så just nu faktiskt. Bara eländes elände känns det.

Igår fick äntligen Tobias upp gardinerna jag har haft liggandes i fönstret i över en vecka. Sa faktiskt till han att hänga upp dom men hans hjärna va nog full i fiske-fiske-fiske just då. Hur som helst så kom dom upp iaf, jag vart så glad att jag inte ens brydde mig om å se hur dom hängde.

I vintras hängde han gardiner för första gången i sitt liv tror jag. Det var panel längder med små tomtar på som skulle upp i felicias rum. När jag kom dit hängde tomtarna på ena sidan med luvan neråt. Sa inget ifall han skulle se något själv, men näää :D Dom fick hänga så hela jul, haha.

Han fick ett försök till på sig å skulle hänga gardiner i HELA huset efter jul. Framgick klart och tydligt vart de skulle och han nickade å förstod, joo då. När jag kom hem en dag efter jobbet hade han hängt olika gardiner i rummen. I vardagsrummet och köket, där vi har två fönster, hängde det två olika par. Då menar jag JÄTTE olika. Typ vit paneler i ena å röda öglelängder i andra. Jätte tjusigt. Då hade jag dock min trött fas i graviditeten så det fick se ut så.

3e gången gillt! Tänkte jag när han fick hänga gardiner i Felicias rum igen för en stund sen. Ja, dom hänger inte upp å ner iaf, bara in å ut. Mönstret utåt grannarna och dom fula sömmarna och lapparna in mot rummet.

Men sista gången var jag ju tvungen å berätta hur det såg ut, för han såg fortfarande inte att gardinerna hängde med avigsidan inåt. Då passade jag på och berättade om tomtarna också, och han hade faktiskt inte sett det är han tog ner dom ens. Haha. Han är ju så charmig!
Därför kunde jag ju inte låta bli och skratta igår när han hade hängt tulanerna på ena sidan upp å ner (mönstret på gardinen).
-Haha, du är så charmig älskling!
-Jaså, vadå då?
-Nu har du hängt ena längden upp och ner igen, tulpanerna går ju åt fel håll!
-Men, Men... Men det var ju ett hål där så jag satte ju i stången. Sen vad det ett hål på andra också så jag funderade inte så mycket över det.

Hm. Inte så konstigt att gardinerna hänger åt alla håll kanske? ;) Haha.. Kul.





-eeh, pappa, pappa! Döde muran ja!
-Va säger du hjärtat?
-Döde muran ja, pappa.
-Döde du myra?
-JAA! Titt pappa. Kom titt döde muran da pappa.
-Nej pappa vill itte titte på den döe myra nu.
-Muran ä dö! Kom nu pappa. Titte döde muran.
-Ja, oj va dö den va...

Dålig uppdatering

Publicerad 2009-07-13 11:19:24 i Allmänt,

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har egentligen inget att skriva.
Är bara SÅ less på att va gravid just nu, gör ont överallt, har förvärkar som lurar, ett argsint humör å ja. Alla fel i världen känns det som.
Städade källarn igår i hopp om att bebisen villa kika ut. HA! Fick bara halsbränna som höll sig hela natten, å hon ska väl knappast ut där. Fi faen. Bebisen kommer väl inte före JUL!!! :(

Har jobbat min dagliga ranson nu, så nu blir det tvätt igen. Back to the ordinary life of hanna g.s. Tvätt och kanske packa bb väska. Har packat en tröja och ett par byxor, haha. Så nu är ja redo å åka eller så :P

Ha de gott alla människor så ska ja försöka uppdatera om det händer nåt spännande med tvätten eller så,

HEJS!

1

Publicerad 2009-07-10 11:42:34 i Allmänt,

1 dag kvar enligt Lasse. Hoppas innerligt att han har rätt!

KOM UT NUUUU!

Shopping

Publicerad 2009-07-07 21:12:13 i Allmänt,

Har handlat till vårt knyte igen. Kunde inte låta bli, eftersom dom fått in SÅ fina kläder på Ellos nu. Annars har jag ju bara köpt en body, en mössa och en bodysuit hittills, men det var enormt så bebis kan inte ha det på vägen hem. Felicia skulle nog få på sig bodyn om jag verkligen ville klämma henne i den.


Är det inte fint? :D

Var och handlade åt Felicia igår också. Var tvungen att köpa trosor till henne nu när hon inte har blöja, även om hon inte är speciellt förtjust i trosor... Fick muta henne med att visa mina så gick det bra, till SLUT!

Suck. Hittar inte kamera sladden så får lägga in kortet på hennes kläder i morgon istället.

Nej, nu får det nog bli lite familjeliv en stund och sen färga håret. Om jag orkar.

35+0

Publicerad 2009-07-07 09:35:19 i Allmänt,

Äntligen, vecka 36 redan. Då ÄR man ju höggravid på riktigt! Kanske till och med borde ta och se över bb-väskan snart. Har inte ens varit och förnyat patient brickan så.. Hoppsan. Det är väldigt sällan jag har vägarna förbi sjukhuset tack och lov så det är därför antar jag. Tänker inte på och ta med mig den.
Enligt lasses beräkningar är det max fem dagar kvar idag. Men bilbarnstolen är försenad till 25e juli så vi får hoppas att h*n stannar till 26. Inte så farligt länge det heller egentligen.

Har ett spjäl skydd liggandes bredvid symaskinen som jag ska slåss med idag. Det är till spjälsängen och jag vill ha det i vaggan, ganska så rejäl skillnad på storlek med andra ord. Men provar att kapa det så får vi se hur det ser ut efteråt. Jätte snyggt blir det nog inte men det passar väl iaf. :P

Min stora flicka

Publicerad 2009-07-06 19:35:10 i Allmänt,

Helt plötsligt, som från ingenstans, började Felicia gå på pottan igår. Hon va helt blöjfri från 7-15 å kissade på pottan hela tiden. Sen ville hon ha blöja när hon skulle bajsa, å sen va hon utan blöja fram till läggdags igen. Min stora flicka! :D
Idag va hon utan blöja på "nya" dagiset också, men när dom skulle gå ut satte dom på blöja eftersom det inte ville komma nåt kiss, ifall det skulle komma i regn byxorna. Skönt att det var så seriös personal å att dom tog vårt pott-tränande på allvar redan första dagen!

Felicia ÄLSKADE det nya dagiset och ville inte åka hem idag, hon tyckte att hon kunde stanna där. Sen ville hon dit direkt hon kommit hem också, gullunge. Hon var visst livligast av alla barnen också sa tobias, hehe.


Går för övrigt in i vecka 36 imorn, tror jag? jo. Vecka 34+6 idag. Krångligt å hålla reda på. Då borde det ju va 35 dagar kvar idag? :D inte sååå länge. woho!

9

Publicerad 2009-07-02 12:05:49 i Allmänt,

Idag ska det alltså vara 9 dagar kvar enligt Lasses beräkningar. Men jag vet inte jag. Känns allt som att bebis ligger bra där inne och säkert stannar ett par veckor extra istället. PUH! säger jag i sådana fall.

Nu har jag flyttat hem jobbet så nu arbetar jag en del hemifrån istället. Känns jätte skönt faktiskt, eftersom det gör så ont i kroppen när jag kör bil. Bättre att ta de nödvändigaste turerna bara. Handla och sådant måste jag in till stan oh göra, annars skulle jag bli ruinerad om jag handlade här. Ska in i eftermiddag/kväll när det är lite svalare och förhoppningsvis inte så mycket folk. Måste köpa blöjor och veckohandla. Mjölk, bröd, fil med andra ord. Resten ligger jag bra till med. Bra Hannah! :)

Imorgon ska vi iväg till lundellsgärdet och hälsa på, Felicia ska gå där under sommaren när dagiset är stängt. Vill åka dit och vara där ett tag innan vi lämnar henne "på riktigt" på måndag, så hon känner igen sig. Hon är ju så liten så för henne finns det ju bara ett dagis, eller vad man ska säga. Men förhoppningsvis kommer hon tycka om det jätte mycket och det inte blir några problem på måndag. Tror ärligt talat inte att det kommer gå helt smärtfritt, men man kan ju alltid hoppas.

Får nog bli ett dopp i sjön ikväll igen, var SÅÅÅ härligt igår kväll, och svullnaden gick ner ofattbart i vattnet. Kom tillbaka igen men det var åtminstone skönt för stunden. Får se hur varmt det är också. Är det för varmt gömmer jag mig inomhus. Bränner ju gansa skönt redan nu, är 30 grader i skuggen och helt vindstilla.

Badat

Publicerad 2009-07-01 18:50:46 i Allmänt,

Idag har vi varit å badat, jätte skönt!
Felicia e lite fegare i år än i fjol men det går an iaf ;)







Sen fick jag ett ROLIGT paket på posten idag också, wii :) Bara till bebis!



Och sist, men INTE MINST.


Hinner inte skriva nu, men en bild säger ju mer än tusen ord.. :P

Blogg.se

Publicerad 2009-07-01 07:03:54 i Allmänt,

Skrev ett helt inlägg som försvann.. LESSAMT värre!
Kör på en bilkduppdatering på möran istället.





 




 
Så där ja, nu var Felicia me doch bild uppdaterad i bloggen igen! :) Viktigt, viktigt! Var FAKTISKT på väh att ta kort på magen i förrgår, men då var batterierna i kameran slut. har inte orkat leta upp laddaren till den men ska göra det så ni får se en bild. Vore roligt för min egen del också att få en bild på magen innan den försvinner igen.

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela