hannah

Mitt nöjda jag.

Publicerad 2011-10-25 07:23:28 i Allmänt,

Jag köpte under föregående vecka tre par jeans.
Först gick jag till Lindex och pratade med föreståndaren, som jag råkar känna eftersom vi bor i Arvika och alla känner alla. Tog med mig två par jeans.
"Hur är de här jeansen? Blir de större när man använt dem ett tag? Jag funderar på om jag ska gå ner en storlek till 42 i stället."
"Gå ner?! Du kan absolut inte ha större än 42 oavsett!"
"Men jag har 44 på alla andra kläder, fast de hänger i röven."
"Ja, du är max en storlek 42!"
Jag provade 42 och de satt bra, lite häng i rumpan bara. Men ändå tyckte jag att njaa, lite trånga, kan inte gå ner en storlek. Tji fick jag! För dagen efter satt de löst på mig. Skulle tagit en storlek 40. (WHAAAAT LIKSOM!?)

Sen beställde jag jeans på ellos. Tänkte att tum storlek, det behöver jag nog egentligen 34. Men jag tar 33 så jag har någt att se fram emot när jag går ner i vikt. Behöver jag säga att jag till och med kunde tagit 32 tum? Men mitt alterego klarar tydligen inte av förändringar och trots att jag vet att jag gått ner i vikt var jag helt övertygad m att jag blivit tjockare när jag provade kläder. Jag är lite konstig.

Hur som helst, det är första gången någonsin jag faktiskt hittar tre par jeans, på en vecka, som inte klämmer, drar upp, drar ner eller förstorar. De var bra (jämfört med de gamla ÄNNU större).

Så. Jag har alltså gått ner 18 kg, och 4 storlekar på tröjor, 3-4 storlekar på byxor, tum mässigt har jag ingen aning. Jag får åtminstone på mig riktiga jeans ;)

Tjipp tjipp!

Första på länge!

Publicerad 2011-10-21 08:03:46 i Allmänt,

Första helgen på länge som jag inte har en aning om vad jag/vi ska hitta på. Det har varit jobb eller någon att hälsa på så länge jag kan komma i håg... Men den här veckan bli det nog inte ett dritt.
Både bu och bä, skönt att vara hemma och dola lite. Men samtidigt är jag inne i ett sånt där stadie då jag vill att det ska hända något HELA tiden. Jag klarar nästan inte ens av att komma innanför dörren innan jag vill ut igen.
Vet inte riktigt varför dock. Så vi får väl se, kanske blir en tur till svärmor och svärfar den här helgen också? Isf är det tredje helgen på rad. Dom är nog mäkta trötta på oss nu.

Ja, har någon något bättre förslag så hör gärna av er? (!)

Snart helg... Igen.

Publicerad 2011-10-20 07:26:12 i Allmänt,

Är det bara jag som tycker att veckorna går fasligt fort? Det är ju redan torsdag. Det innebär att man börjar gå på spar låga... Lite så. Till helgen är vi ju dessutom lediga båda två, vad ska vi hitta på då tro? Måla lite inomhus tror jag bestämt. Hade behövt åka å köpa den där kaminen också, men tänk vad besvärligt det känns. Undrar varför? Ligger åt helt fel håll så förmodligen därför...

Sometimes.

Publicerad 2011-10-18 16:39:31 i Allmänt,

Before we know it, it will be to late to see. You try to think it but you're breaking every rule.

Chaffis

Publicerad 2011-10-17 19:56:32 i Allmänt,

Har agerat chaffis åt min brorsdotters kompis idag. Kände att jag lätt plockade några vuxen poäng där, bara för att ja hade körkort, haha ;)
Just nu är det lite skrillex i lurarna å en cig i mungipan, as usual! Mys på hög nivå. Det bästa ja vet att bara sitta, sitta å tänka, på allt och samtidigt ingenting. Gärna ganska konstig musik som man kan fantisera iväg till...
Var skillnad förr när man bodde i Årjäng, då gick jag med lurarna JÄMT! Nu har man så mycket att lyssna efter. Barn, hund, sambo. Då hade man sig själv. Jag och musiken. Vet att jag varit inne på det här spåret förut men endast för att dt är så jävla sant!

Torsdag

Publicerad 2011-10-13 09:45:14 i Allmänt,

Helgen närmar sig med stormsteg och det ser vi fram emot. Full bokad visserligen, som vanligt. Men helg åtminstone.

Ja, det var allt jag hade att säga.

Tjipp tjipp!

Bomässa 2

Publicerad 2011-10-10 08:20:37 i Allmänt,

Så var helgens bomässa över och det var en succe! Jag älskade att stå där och få prata med alla människor, jag är ju rätt social av mig.
Det kom många gamla kunder och utropade med ett tjut "Åh! Men dig har jag pratat med många gånger i telefonen!", medan jag stod och delade ut lappar. Det var super kul! Känns dock i precis hela kroppen idag, lite mörbultad.

Nu längtar jag till helgen, fast att det nyss varit helg. På fredag kommer jag bara slappa ihjäl mig. Jag jobbade ju till 21.00 i fredags så känns inte som att det varit helg ens. På måndag ska vi passa lilla Zöe när hennes mor är och jobbar. Felicia tjöt som en siren igår när hon fick höra att hon skulle sova över. Sen jobbar ju Tobias helg. Han hoppade på ett extra pass. Helgen efter det hoppas jag dock att någon tar Tobias pass så jag får kramas och umgås lite.

Tjipp tjipp!

Jihoooooo

Publicerad 2011-10-05 14:46:17 i Allmänt,

Ja, jag typ glömde skriva en grej förut. IKVÄLL BÖRJAR GREY'S ANATOMY!!!! Vilken lycka! Lycka för mig, dock sorg för tobias. But what the heck! No joy without missoury eller nåt. Det lät ju lagom optimistiskt.

Bomässa

Publicerad 2011-10-05 07:54:41 i Allmänt,

Till helgen är det bomässa här i Arvika och då ska vårt företag vara med och visa upp oss.
Har fortfarande inte kommit på hur vi ska möblera vår lilla plätt, hjälp! Det börjar bli bråttom. Jag har några tankar kring det men det är ändå svårt. Hur visar man upp ett städ och fönsterputs företag? Det ska inte se tråkigt ut.
Är ute lite efter den här varma välkomnande känslan. Få till det som i en lägenhet på något sätt. Förstår ni? Skulle man kunna det tror ni?
Samtidigt ska vi ju kunna stå där, det är ju inte "plätten" vi visar upp, den är ju som en bakgrund bara. Svårt svårt svårt....

En resa för två.

Publicerad 2011-10-04 12:40:47 i Allmänt,

Hade så gärna velat åka någonstans med Tobias. Bara han och jag, just för ett dygn. Typ ligga på hotell, gå och hålla handen vart vi än gick, ligga länge i sängen på morgonen. Bara vara han och jag utan ett enda måste. Underbart! Det vill jag göra.
Hur gör man för att få göra så då?
Enligt min kalender måste jag vänta minst nio veckor till. Och om nio veckor, ja då jobbar han helgen. Då får vi vänta tio veckor till, och det är helgen innan jul, så då går det inte. 11 veckor - julafton, 12 veckor -nyår. 13 veckor - jobbar han helg. 14 veckor? Ja, då går det! Kanske får ta det då. Om 14 veckor.
Fy fasen va långt bort :(

Hahah

Publicerad 2011-10-03 08:06:43 i Allmänt,

Jag är så van att prata med min älskling i telefonen att jag till och med avslutar samtalen med min lillebror "puss hej". Haha. Vad kommer här näst? Jag kanske börjar skriva kyss i sms?

Mârten har nu varit och dessutom var det en riktigt lyckad helg. Det kändes som att vi fick mer familje tid än någonsin. Vi var ute på lördagen och köpte strumpor, jacka, leksaker, ballonger och klubbor. Sen bar det iväg till charlottenberg, köpte skor och massa bra-att-ha på ö&b.
Tobias jobbade på söndagen så jag var ensam med mina troll på morgonen. De hade bråttom i väg att åka karusell men fick snällt vänta. Karuseller vill inte åka 7.00 söndag morgon. Så det så!
Felicia åkte allt med glädje och favoriten var... Vad hette den.. Music någonting. Den gick fort. Det var en vuxen karusell. Hon skrattade och skrek hela tiden :)
Sedan fick de givetvis prova på sockervadd. Leah fick stora ögon och stirrade på den rosa stora fluffiga saken hon hade i handen. Jag sa att hon kunde äta, men njaaaa... Lite farligt. Jag ryckte loss en bit och stoppade den i munnen. Hon satt där med en sockervaddsboll halvvägs inne som en propp och stirrade förskräckt. Plockade ut den, och TJUTER av glädje! DET ÄR JU ROSA STORT FLUFFIGT GODIS! ;)

Jag har för vörigt blivit så beroende av wordfeud att jag efter den här helgen gömmer telefonen. Nu får det vara bra! Jag blir helt psykbryt för jag tycker inte att jag blir något bättre heller, i can't take it anymore.


Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela