hannah

Dags för advent!

Publicerad 2008-11-26 13:55:31 i Allmänt,

Ja, så var det dags igen.
Det ska dammsugas, torkas golv, dammas på varenda centimeter, skrubba toalett, dusch, storstädas i garderoben. Ut med gammalt in med nytt! Det ska bytas prydnads saker för nu duger inte kycklingen och majstången längre. Det ska torkas skåp, sorteras handdukar (helst bytas ut till JUL handdukar), vädras mattor och farstun ska sopas. Sen ska du fram med adventsljusstakar, ljus, vitmossa, enris, jul skålar, jul muggar, tomtar, ljusslingor, stjärnor, jul gardiner och juldukar. Och allt ska göras med ett leende på läpparna. Så när du står där med dammsugaren som sugit upp tre strumpor under soffan och halva hundens svans, think happy thoughts. När du står i din pytte lilla vindsgarderob och SKRIKER av ilska för att du slog huvudet i spik jäveln i år igen när du letade ljusstakar, think happy thoughts. När din unge vandrar efter dig när du moppar, med små chokladiga fötter och hundmat fulla munnen som hon spottar efter sig, think happy thoughts.
Happy thoughts, happy thoughts. För julen är ju trots allt en tidpunkt för avkoppling och tid att umgås med familjen. Det handlar inte om stress. Det handlar inte om julklappar. Det handlar om KÄRLEK! Jag ska verkligen anstränga mig och känna jävlit mycket kärlek ikväll när jag brottas med diverse städ redskap och slåss med vindsgarderoben.
Fasen, man kan ju grina efteråt.

Det var grey's igår...

Publicerad 2008-11-20 22:47:16 i Allmänt,

Och med det vill jag säga:

"...some people are just too broken.. Just... Don't set your hope to high, and you won't be dissapointed.."

Tack för den braiga kommentaren Izzie som bara stämde så bra just nu, känner jag.

Snart kommer älskepälsk hem, han har varit å jobbat. Sista kvällen idag. Sen blir de pappa ledigt en stund..
Kommer faktiskt bli skönt å få ha han här på kvällarna, så kanske det blir så att vi e ifrån varann lite på helgen också. Han åker dit å ja hit :P Just nu gör man ju allt för att få vara med varandra, om så bara litegrann..

Funderar starkt på å börja simma också, om så bara en kväll i veckan. Skönt å få röra på sig lite förutom att promenera, som faktiskt e gaaanska så tråkigt! Iaf i längden. Visst kan det va skönt å avkopplande, men inte när man har en hund som e lika otymplig som en älg å drar som ett helt lokomotiv! Dessutom är det jätte glint ute så jag höll på å brottas med både skott kärror å lyktstolpar innan jag nådde mitt slut mål. Å DÅ VA JÄ SCHLETA! så de va knappt han fick en klapp på huvet, den lille tåg. dän lille tåg. dän lille tååågen.

imoen blir det nog en tur till charlottenberg om jag förmår mig. är en speciell blonderingsfärg jag letar efter som tydligen ska finns just där. så, sure why not. kan väl lika gärna åka dit mä :P Ska ändå köpa tops. jävligt långt å åka för en påse tops måste ja ju medge men.. aja..

sovdags nu.

Puss på er!

Skogsmulle

Publicerad 2008-11-19 19:27:26 i Allmänt,

Idag har vi vart ute i skogen. Jag, felicia, mamma å vovvarna. Det var trevligt ;)
Tvingade med min kära mor eftersom jag ville ha lite gran ris som jag kan ha utanför dörrn, så det ska ja fixa till imorn tänkte ja.. Plockade blåbärsris å ljung också, så jag kan göra mig en liten bukett å ställa här inne på bordet.
BIR FINT DÄ!
Imorn e det sista dagen tobias jobbar också, sen blir pappa ledighet tills han hittar nåt annat. Har iaf fått dagis plats nu ÄNTLIGEN! wohoo. 8 januari börjar inskolningen.

Nae, inge mer intressant å¨skriva.

HEJS! :D

En riktig vän

Publicerad 2008-11-16 14:04:08 i Allmänt,

En riktig vän. Vad är en riktig vän?
Är en riktig vän en sån som alltid finns där? Alltid frågar hur du mår? En som alltid bjuder dig på fest?
Är en riktig vän en sån som är ärlig? Rak och rättfram? Som alltid ställer upp?

Jag har några riktiga vänner, knappt en handfull, men ändå. Det är dom jag nästan aldrig pratar med. Det är dom jag träffar nån gång om året å fortsätter att prata med som om det var igår vi sågs. Det är dom som inte alltid kan ställa upp, men som ALLTID finns där - när det verkligen gäller. Dom försöker att alltid finnas till hands, det är dom jag kan ringa mitt i natten om jag verkligen mår dåligt, om jag verkligen behöver prata med nån.
Mina riktiga vänner kanske inte alltid är helt ärliga, men dom säger inte enbart det jag vill höra heller. Dom säger det jag behöver höra, utan att trycka ner mig, utan att se ner på mig. "ser den här tröjan bra ut? Njaa, ta den här istället." inte. "ser den här tröjan bra ut? Nej du e så jävla tjock så den kan du inte ha!"

Jag försöker vara en bra vän, en riktig vän. Jag försöker att lyssna på min riktiga vänner, se det ut deras perspektiv. För allt handlar ju faktiskt inte bara om mig jämt...
För att få en riktig vän måste man vara två. Man är alltid två om att vara riktiga vänner. Det är inte alltid dens fel, då är det mitt också...

En riktig vän. Så är en riktig vän för mig.

HEJS!

Tidig morgon!

Publicerad 2008-11-02 05:35:11 i Allmänt,

Å kan inte somna om.. Lite små jobbigt.

Har en ny låt som går runt å runt nu. Önskar att en kille sjöng så för mig.. ;)
Basshunter-Angel In The Night
HÖGT HÖGT HÖGT i mina små hörlurar!!!

Vad händer idag? Mja, får hoppas att någon, under dagen, kommer med ett helt lysande förslag. Ja e på! ;)



Slänger in en ego bild... Ligger i soffan å har sky hög feber, en par veckor gammalt. Men det e väl det enda kortet jag faktiskt ser skapligt bra ut på som jag har ;)


Puss på ER!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela