hannah

Väntar ni?

Publicerad 2012-03-31 08:11:51 i Allmänt,

Ett nytt inlägg vore väl på sin plats kanske. Fast att det inte har hänt så mycket ska jag väl få ihop några rader.

Träningen flyter på och jag orkar mer med löpningen nu. Hoppas på att jag klarar mitt mål på två km utan gång innan sommaren. Borde gå bra? Klarade 10km/h i 1,5 min i onsdags, och 8km/h i strax över 2 min. Så intervaller jag i tjugo minuter med gång mellan. Gick en minut, 8km två min, gick en min, 10 km 1,5, gick 1,5 sprang 8km 2 min osv. :)

Tänkte jag skulle ta en längre promenad nu på morgonen med luna, innan vi ska på kalas. Något är ju bättre än inget? :)

Mys väder!

Publicerad 2012-03-25 11:05:54 i Allmänt,

Har varit ute med ungarna och hunden sen strax innan nio. Jätte skönt! Har plockat ihop pinnar som Luna hittar överallt, stenar som plogbilen fått med på gräset, leksaker som luna snott av barnen m.m. Haft att göra helt enkelt!
Om en stund kommer min gubbis hem med motorsågen så blir jag några buskar fattigare också. Funderar på att ta rosorna med för det är nästan bara vildrosor som spritt sig i hela slänten. Jobbigt :-/

Funderar på en kopp kaffe på altanen när ungarna smugit upp och lekt. Men.. Nä. Känns fortfarande meningslöst utan cigarett. Sitter hellre här i soffan då... Lite bitter är jag....

Ja?

Publicerad 2012-03-24 21:18:11 i Allmänt,

Här ligger jag. Har egentligen inget att skriva men what the hell! Ja gör't ändå!
Jag skulle egentligen ha intagit rak position men orkar inte. Ja, rak som i rakhyvel. Jag gjorde ju en vax debut för över en månad sen och vi kan väl säga att jag inte kommer göra det igen. Och nej, det var alltså inte på benen. Mer mot Örebro. Jag har aldrig känt mig så antastad av mig själv, och jävligt fult var det med.
"kom igen, dä ä bare å dra. Gör't! Nu gör ja't! Ja klarert! Nu! Ja gör't! Ja göööööööAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ JÄVLA DRET KÄRRING DRA INGE MER NU FÖR FAAAN. LÖTT'ET VA SÅ FÖRIHELVETE!....
...............(andas)...............
Nu gör ja't. Dä gjorde inte så ont... Nu drar ja... Igen... Nu. Nu. AAAAAHHHH! DÄ GJORDE LIKE ONT IGEN ÄRRÄ ENS MÖJLIGT?!"
Jag tänkte återgå till rakhyvel. Vill inte uppleva klibbig bullmus igen. Inte på det viset åtminstone.

Imorgon ska jag ha en grejar dag här hemma. Behöver sortera ut kläder åt Leah då hon växt som en tok det sista! Kläderna tänkte jag skänka iväg. Hade vart ännu bättre med UFF kontainer. Vet någon om det finns i Arvika?



Road trip.

Publicerad 2012-03-24 18:19:14 i Allmänt,

Idag packade jag in mina två prinsessor och drog till Karlstad.
Hämtade upp Emma och ellie och åkte mot mariebergsskogen. Riktigt härlig och mysig dag! Inga måsten eller tider, bara slappa och ha trevligt.
Tack Emma! You are the angel that lights up the dark when no one else seems to care. <3 <3 <3

Nu är vi hemma och ser på film. Barnen är trötta efter dagens hålligång! helt ärligt är jag också drt efter att de höll på att riva badrummet hos Emma.... Mummel...

Nu ska jag fixa kvällsmat. Tjipp :)

Fredag kväll.

Publicerad 2012-03-23 21:13:26 i Allmänt,

Så, druckit en kopp te och ätit smörgås. Ett fint avslut på fredag kvällen! Har städat hela nedervåningen med, och skurat golv för femte gången den här veckan.

Underbart.

Fredag

Publicerad 2012-03-23 10:18:30 i Allmänt,

We don't share the same path you and i.
Standing right here, but you still can't see me.

Tom rubrik

Publicerad 2012-03-22 20:11:22 i Allmänt,

6.00 måste upp ur sängen, dragit mig för länge.
6.25 lämnar hemmet, mot jobbet!
7.30 dricker kaffe och går igenom planeringen för idag och i morgon.
8.00 äter frukost med mina grabbar och skickar dom på shopping.
9.15 kommer Big B.
9.30 tar en promenad med Luna
10.20 tillbaka med frisk luft i lungorna. Elin ringer. Mys pratar!
13.00 pratat så mycket i telefon att jag är stirrig i örat. Intagit lunch. Samt varit hos glasmästaren, Coop och kollat på hus.
14.00 pratar i telefon med kunder
14.20 sitter i telefonkö
15.00 hämtat barn, lämnat man åkt till mamma.
15.30 mammas granne hämtar mig å bjuder mig på kaffe hos henne.
15.50 åker hem utan barn, landar i soffan och kollar på unga mödrar.
17.30 barnen kommer hem.
18.00 vi äter våfflor.
19.00 barnen i säng.
20.00 börjar skriva blogg
20.12 avslutar skrivandet.

Öjjjjjjj

Publicerad 2012-03-21 22:05:17 i Allmänt,

Jag gjorde som jag tänkte och lite till. Inte lite slut.
Körde i 80 hela vägen hem för jag orkade helt enkelt inte ha foten i något annat läge. Haha.
Sprang mycket idag. 25 min på löpet, dock 15 min powerwalk å tio intervall. Skiftade mellan 8-10 km/h till jag trodde jag skulle dö och sänkte till sex. Sen fick jag en knäpp och orkade 10km/h i två minuter.
Löjligt. Tänker ni nu.... Men jag kunde inte vara stoltare! Jag var verkligen SÅ trött men ökade ändå och det kändes som hela magen skulle vändas ut och in.
Jag och lillebror var så bort domnade i benen att vi typ ramlade av banden, haha. Sen kom jag på mig själv med att stå i duschen och flåsa. Bra där Hannah. Sånt ser ju inte alls konstigt ut!

Nu blir det rak lång i sängen och inte röra benen en enda centimeter till!

Bara babbel

Publicerad 2012-03-21 12:42:05 i Allmänt,

Funderar starkt på att göra den här bloggen lösenords skyddad. Det är typ sju personer som läser min blogg och jag antar att ni redan vet vad jag gör om dagarna. Skulle jag skydda den så blir det ju mer... Dagboksaktigt. Och, bara en eller två får lösenordet. Det räcker ju så. Egentligen.

Hoppade upp på min träningscykel och trampade 1,2 mil igår kväll. Skönt! Blir så där gött sliten.
Tänkte utöka ikväll. Köra 45 minuter styrka, 45 minuter kondition. Alltså, tänkte. Jag TÄNKTE det. Jag LOVAR inget ;) Gäller för mig att vara i stan till 19.00,  eftersom jag ju måste hinna hem till greys anatomy. Träning i all ära men någon måtta får det ju va. Gå före mitt tv tittande? Hell no.

Jaja, hur som. Har försökt få tag på folk, skickat sms till några som aldrig vill svara. Känner ni er träffade kan ni ju pipa här. Annars är det väl helt enkelt så att jag får ge tusan i att höra av mig. Rensa telefonen.

Sen vill jag bara tillägga. Att om det är någon som känner sig träffad på något vis och av någon anledning inte vill höra av sig på grund av någon annan, så är det ju synd. Att man inte ens kan skaffa sig sk. professionella kontakter utan att helt plötsligt bli av med vänner, så är det ju synd.
Nu är det bara en vecka kvar. Sen kommer sanningen fram.


Tjipp och fjärde dagen rökfri!

Desperate housewifes

Publicerad 2012-03-20 21:32:49 i Allmänt,

Trött på folk som tror sig veta bättre gällande allt.
Har sållat många men ändå är det några som tar upp min tid... Några jag tänker på. Energi tjuvar.
Usch.
Energi tjuvar.
Gör er av med dom!

....

Publicerad 2012-03-20 13:04:12 i Allmänt,

BEFORE YOU DIAGNOSE YOURSELF
WITH DEPRESSION OR LOW SELF-ESTEEM,
FIRST MAKE SURE YOU ARE NOT,
IN FACT,
SURROUNDED BY A BUNCH OF ASSHOLES.

Prisa folket!

Publicerad 2012-03-20 08:32:59 i Allmänt,

Skatteåterbäring. Hur tusan gör folk för att få tillbaka så där mycket pengar? Jag förstår inte! Själv så betalar jag in extra skatt varje månad, men ÄNDÅ blir jag inte rik! Jag får knappt något. Nää. Nu är jag bitter. Jääääävligt bitter!
Jag är extremt bitter på skatteverket som dessutom höjt grundbeloppet på reseavdraget. Nu är det över 10 000 kronor du får göra avdrag - MEN - du får fortfarande bara 18.50 kr/milen. Samma som för typ tio år sen. Hallå skatteverket, ni har höjt skatterna på bensin. Priset på bensinen har också gått upp. Det kostar typ 18 spänn litern snart! And by the way, 50 öringen är slopad! Höj till närmsta krona!

Näää. Fyyy vad jag är bitter.

Jag är inte rastlös idag. Jag har faktiskt extremt mycket att göra så det går bra. Men kanske att jag är bitter på någon som skapar mer arbete än vad jag får betalt för. Må så vara. Om vi kunde byta lön den dära och jag så jo, då vore jag nog mindre bitter. Men så är inte fallet. Så kommer fallet aldrig att bli heller. Näpp.

Nu börjar allt likna argsint rappakalja. Ska dyka ner i arbetet igen.

Ciao!

Vattentramp?

Publicerad 2012-03-19 17:49:06 i Allmänt,

Kommer ni ihåg den gamla klassikern? Jag och Simon körde på i rätt intensivt tempo i tio minuter idag.
Därefter höll vi oss i kanten, låg på mage/rygg med benen utåt och sparkade som idioter i fem minuter. Under vattnet förstås! Sen vart det luuuuugnt sim i ca en halvtimme. Göttans!
Iof, kan man kanske påstå att det sista var jävligt intensivt innan vi skulle gå upp. Jag, aka valrossen, skulle bestiga en sån där flytande stor sak. Stock liknande hur snuskigt det här än må låta... Snacka om att kämpa! Jag är verkligen så svag! Att hålla mig kvar utan att snurra var jätte svårt, det får bli vårens mål. Att bestiga stockar i vatten.

Rastlööööööösssss!

Publicerad 2012-03-19 07:39:54 i Allmänt,

Visste ni att ett av de mest markanta abstinens besvären på nikotin är rastlöset. Man känner sig rastlös.
Det är det som gör just nikotinet till en ganska lurig drog. Man tycker att man blir lugnare, och stillar nerverna när man röker. Egentligen gör man precis tvärtom. Så när man slutar, känner man sig rastlös.

Idag är jag väldigt rastlös.

Hej då.

Årjänget

Publicerad 2012-03-18 10:45:32 i Allmänt,

Slötittar på film nr två den här morgonen. Gött! Var hemma tidigt igår, redan vid tolv. Marcus lagade mat å sen sov vi, haha ;) vi börjar bli gamla!
Hungrig som ett troll nu med, men avslutar vår Årjängs vistelse på pizzerian som vanligt. Bara att hålla ut i 1,25 h till!

Tjipp.

Seg morgon.,,

Publicerad 2012-03-17 08:24:58 i Allmänt,

Fick sov morgon till 7.30 idag. Jätte seg i huvudet nu! Är ju inte van att sova så länge.
Ska iväg till storebror sedan så ska ändå börja göra mig i ordning. Haha. Ja ni läste rätt ;)
Men jag har ju börjat lära känna mig själv bra nu, framförallt mitt hår. Skulle ha duschat igår men så blev det inte, därför får det bli idag.
1. Jag har lockigt, torrt, hår som blir ännu torrare efter en dusch. Därför tvättar jag aldrig med något annat än en hårinpackning när jag ska ut.
2. Kleta alltså in massa hårinpackning i håret. (torrt är ännu bättre men när man står i duschen åker ju håret med)
3. Snurra in håret i en fuktig handduk.
4. Låt det sitta minst en timme... Passa på att dammsuga eller nåt.
5. Skölj ur i iskallt vatten.
TADA!!! Hollywood hår på ett kick ;) ja, så gör alltså jag och det funkar väldigt bra. Går dock väldigt mycket inpackning då håret går till bh bandet nu och jag upprepar det här fast i torrt hår en par gånger i veckan. Själv har jag billig hårinpackning från grumme som jag tycker är bra. Finns säkert ännu bättre men som sagt, det är ju en smak sak.

Nog pratat om mitt hår! Nu blir det duschen!

Lite här & Lite där

Publicerad 2012-03-15 10:23:46 i Allmänt,

För att klargöra; Jag sprang alltså inte bara i intervall igår. Nej nej nej. Jag viftade på maskinerna också. Upp och ner, hitåt och ditåt. Något gott gjorde det ju uppenbarligen för det känns idag.
Sist fick jag ingen träningsvärk alls, konstigt nog. Men körde lite tyngre igår, hade nog alldeles för lätt föra gången. Men nu jäklar rullade svett dropparna i pannan på mig, hääärligt! ;)

På fredag är det meningen att vi ska simma, men vet inte riktigt hur jag ska göra. Har varit i väg två gånger den här veckan och eftersom jag ska till storebror på lördag vill jag ju vara med mina trollungar så mycket det går innan. Hm... Får fundera över det!

Kötta!!!

Publicerad 2012-03-14 22:17:35 i Allmänt,

Onsdag är gym dag. Det om något lär kännas i morgon! Orkade femton minuter intervall på löpbandet idag, 4 minuter mer än förra veckan. Trodde jag väl aldrig. Kom upp i 7km/h i två minuter. Det låter ju löjligt, men tänk på att ni läser världens lataste människas blogg. Jogga överhuvudtaget är en bedrift. Att jag nu vart och tränat i sex veckor = VERKLIGEN BEDRIFT!
Jag är helt ärligt väldigt stolt över mig själv :)

Dag två

Publicerad 2012-03-06 11:17:33 i Allmänt,

Andra dagen jag och Leah är hemma. Hon hade sky hög feber igår, idag är den som tur är borta. Tycker ändå det känns bra med ännu en dag för säkerhets skull. Man är ju gärna lite slö dagen efter.
Vi plockar och dolar. Viker tvätt, tvättar, plockar rätt saker, gör armband, kollar på Emil... Tja, lite mys dag sådär.
Blir nog ett varv med damm trasan sen också. Ikväll blir det ett sim pass om jag orkar med. Hade det värsta migrän anfallet på länge i natt. Tog tablett men de hjälper ju tamejtusan inte! Låg och grina. Försökte sluta för det gjorde ju värken värre men det gick verkligen inte, så ont gjorde det :( riktigt riktigt trött i huvudet idag, bly tung. Fick en panikångest attack innan också, en "mild" en så har nästan träningsvärk av allt krampande, för det var det jag gjorde i natt. Blä.

Leah har iaf klätt sig fin idag <3

Sagt idag.

Publicerad 2012-03-04 12:31:37 i Allmänt,

Bäddat sängarna med Leah. Felicia är iväg hos en kompis och leker så vi är själva.
Vi pratade lite allmänt och jag frågade henne, "Leah, är du min dotter eller min son". "jag är din dotter!" "ja, bra Leah! Vet du varför det heter att du är min dotter?" hon tänkte en stund och svarade, "för att jag har världens bästa mamma, och för att jag är världens bästa dotter!"

Fullspeckad!

Publicerad 2012-03-03 09:21:13 i Allmänt,

Fullspeckad dag idag. Vi ska in till stan hela familjen och handla presenter till brorsdottern, sen ska felicia till en kompis, sen ikväll ska jag på något party, hemparty eller något? Tupperware var det kanske. Låter inte full speckat, men jooo! Det är matlagning, tvätt, städ och disk mellan de här grejerna också.

Helst hade jag velat liggai soffan och haft film maraton hela dagen, det vore något det!

Haha. Felicia är så klockren! Vi kollar på barn program. En av dem fyller år och hon blir överraskad med tårta av alla hennes vänner och hon blir rörd.
Felicia: oj mamma, jag får tårar i ögonen?
Jag: vart du glad för hennes skull kanske?
Felicia: nej mamma, jag fick nog tårar för att tårtan såg så himla god ut, att jag ville smaka på den... Men, fast, tårtan var ju väldigt vacker..!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela