hannah

Sol & Blåst

Publicerad 2008-01-29 14:07:18 i Allmänt,

Härligt väder ute idag. Synd att det blåser så bara. Kommer bli en långpromenad med hund och barnvagn sen känner jag. Men först måste ju prinsessan vakna och äta mat!
Huden håller på att bli tokig på mig, vill inte sitta inne och glo. Men men, han får faktiskt stå ut i cirka en halvtimme till!
Passar på och tvättar och dammsugar lite också när det är så fint ute, får motivation till att göra det då av någon anledning :D hehe. Borde ju vara när det är mörkt och grått kanske, men då kan jag tala om att ja får faktiskt lite motivation till det då med. (jag är lite konstig)

Sarah och Lennox var här förut och hälsade på. Felicia tycker fortfarande att han är lite farlig, och gråt/gnydde varje gång han lät. SIst var det värre för då skrek hon rakt ut så fort han låt. Stackars lilla Lennox. Han var ju bara glad han :) Är nog världens gladaste baby jag sett tror jag! Skrattar åt allt, hehe.

Nae, nu dör väl hunden av tristess snart, lika bra att gå ut och kasta boll.

Ha en bra dag!

frisör besök.

Publicerad 2008-01-28 15:42:41 i Allmänt,

Har varit hos frisören idag. Så nu är jag fiiin fin! :)
Skönt att få bli lite iordning gjord faktiskt, och håret såg verkligen anskrämligt ut på mig! Hon klippte en decimeter så det är halv långt nu då ungefär.  Kanske inte Felicia får tag på håret lika lätt heller. Fast har nästan slutat vara hår öm nu, hon har väl dragit för mycket, antar jag...

När jag ändå var på stan passade jag givetvis på och fynda lite smått. Som vanligt - ja! Köpte avmaskningsmedel till hunden (om det nu är att fynda), alvedon (fynd?), en ljuslykta och en pinn kam. Det var dagens fynd, hehe. Ja just det, en hårinpackning också, för 189,50 :- DET ÄR DYRT ATT VARA VACKER.

Felicia har börjat på att krypa lite smått, eller ål-krypa kanske man skulle kunna kalla det för. Ser verkligen tok-sött ut! ;) Så nu får vi minsann hålla sten koll. Det är ju hundens tugg ben hon är ute efter hela tiden också. Inte alltför mysigt kanske..

Nepps, nu är det dags att puppa Flisan.

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela