hannah

utgång?

Publicerad 2010-11-09 17:30:43 i Allmänt,

Funderar STARKT på utgång under helgen. Jag vill badly.



Förresten hade jag god lust att åka över till sthlm och strypa en försöljare på qall telecom idag. Jag pratade med honom i 1,5 timme.
Detta hände:
Det ringde en försäljare någon gång i september. Han var dryg och otrevlig. Jag hade inte tid och bad honom ringa tillbaka någon annan gång. Han ringde igen, jag sa samma sak, dessutom skrattade han och hånade mitt efternamn. Inte riktigt vad man vill höra om man ska tecka mobil abonemang?
Tredje gången berättade han massa och jag sa att det lät väldigt intressant. När han nästan hade gjort ett avtal utan vidare sa jag bestämt nej tack. Inget görs fören jag pratat med min mor HUR intressant det än låter. Så är det med det! Han hånade företagets namn och vad jag var för någon ansvarig egentligen som inte ens visste hur mycket vi ringde för i månaden. EH? Jag är hemma med två BARN! Tror du att jag sitter med såna siffror i huvudet?
Jag pratade inte med honom igen. Igår upptäckte jag ett brev på mitt skrivbord, ett avtal från dom. Om jag inte undertecknade och skickade tillbaka om tio dagar skulle jag få betala hela summan för TVÅ datorer, TRE mobiler, TVÅ gps iaf, sen skulle avtalet sägas upp. ehm. Panik?
Ringde upp. Skällde lite på kundtjänst som prompt skulle ha mig att prata med den där dryga jäveln igen.
Han ringde idag. Vi pratade som sagt i 1,5 timme. Vad fick jag sagt? Nej tack. Nej tack. Nej tack. Inte intresserad. Vill ha Telia. Hur svårt ska det vara att förstå? Men jag var artig och trevlig. Inte sur alls. För tydligen hade han ringt min mamma och fått henne att tycka att det var bra men hon hade inte velat teckna nåt avtal och då hade han skickat papprena, som för övrigt låg som en orderbekräftelse i deras datorer. Så, ett missförstånd kanske? Men kan ändå inte ta ett nej!
När han sen började tjata om att han faktiskt hade betalat alla telefoner och allt, och stackars Linn som inte skulle få sin provision när jag backade ur, han litade på mig, jag tyckte ju faktiskt att det var intressant. Då blev jag förbannad.
"Amen du! Skojjar du med mig? Sitter du verkligen här och säger att du beställt massa telefoner och skit för att jag tyckte att det lät intressant? Snälla du. Jag pratar med försäljare VARJE dag och jag svarar nästan alltid att det låter inte intressant. Men det betyder inte att jag binder något avtal med dom. Jag tycker att du tar dina telefoner och allt var det var och skickar tillbaka det till elgiganten eller var det kom ifrån, för jag är INTE intresserad! Jag VILL ha kvar telia. Jag kanske är tråkig eller vad som helst, men hur jag än vrider och vänder på detr är det dom jag vill ha och så kommer det att vara."
Dessutom och spela på den stackars människan som började samtalet tredje gången han ringde. "Jaha. Då får hon helt enkelt ringa någon ny så hon får en bättre position i ert företag." Vad är det för någon sälj taktik? Han skulle prompt ge mig en tv också. Känns lagom seriöst att få en tv - bara man tecknar avtal.
"Ah, jag blir inte rik på era fem abonnemang men ändå sitter jag ju här och verkligen vill att ni ska teckna avtal hos oss... Era abonnemang är ju inte värda ett dugg för typ telia och vi går typ back på dom med alla grejer..."
Jamen skål och grattis! Ge FAAAN i våra abbonemang då! Helvetes k"="&&##¤%%"&!!!!!!

Byttibytt

Publicerad 2010-11-09 07:45:37 i Allmänt,

Jag och Tobias har "bytt pass" idag. Så ville chefen ha det varje tisdag och fredag i fortsättningen. Så sovmorgon om gullungarna tillåter två dagar i veckan, det tackar man ju inte nej till? ;)
Så idag blir det lång dag. Kommer jobba mellan 9.30-16.00. Inte jobbat till så sent på eftermiddagen så länge jag kan minnas. Så det blir spännande att se hur lååååång varje minut kommer vara idag.

Tobias trudeluttade iväg till karlstad igår och bytte sin pärla mot en ny röd liten golf. Den är jätte gullig! Sen om det går att köra den kan jag inte yttra mig om ;) Enligt tobias är den super. Så länge han är nöjd så! Det var ju hans älskling han gav bort, men han hade ju trots allt sörjt i ett helt år nu...

Frukost och kamma barn!

Riktiga veckan

Publicerad 2010-11-08 22:03:45 i Allmänt,

75 % från och med... NU! För förra veckan vart helt tokig så jag får jobba in dom dagarna. ca två dagar måste jag jobba in under resten av månaden... Alltså 12 timmar. Jag jobbade 1/2-1 timme extra idag och ska försöka göra det några fler dagar under månaden. (Hoppa över frukosten + planera jobb hemifrån) Då ska det nog gå så bra såå. Jobbar sista helgen den här månaden också så då har jag jobbat in en dag där också.. Ungefär så ja.
Jobb tråk. Men ny vardag för mig! Det här betyder att jag kommer orka med mina barn, mitt hem, min man på ett helt annat sätt. Gladare, positivare, mer energi. Detta är vad jag hoppas att kunna framgå!
Faktiskt så var jag så lycklig över att äntligen få känna lust och ork igen att jag.. Typ råkade handla hem nya molo och katvig kläder till Leah och Felicia. Onödigt? Ja. Lätt värt? Definitivt!


Tycker förresten min lill plutta är söt när hon smyger fram bakom (så tyst en ettåring smyger) mig, lyfter tröjan, säger "mammaaa! tilletilletiiilllle" å killar med hela handen, fnissar å skuttar iväg.

5 timmar

Publicerad 2010-11-05 10:09:06 i Allmänt,

Fem timmar utan barn idag. Ensam hemma dessutom. Har jag nog aldrig varit med om förut vad jag kan minnas. Känns nästan lite kriminellt att vara hemma utan barn... Haha.
Det enda jag fått gjort på snart en timme är att sitta. Sitta och njuta av tystnaden. Jag har tittat lite på katten också. Men nu är det andra bullar som gäller om en stund. Dammsuga, torka golv, hänga tvätt och sortera lite bland kläderna Leah växt ur. Hon som brukar få kläderna efter Leah får dom via en väninna som blivit omöjlig att få tag på (?) och har därmed tre pappkassar stående. Tre pappkassar i EN storlek. Nu är det dags att sortera ut en del av 80 kläderna också eftersom dom stramar. I alla fall bodys, fast det använder jag typ bara varannan vecka på sin höjd så kan nog plocka bort dom helt.. Använder dom mest för att göra det. ;)
Min lilla Leah bus trivs förresten som fisken i vattnet på förskolan. Idag ska hon sova där också, så det ska bli spännande att se hur det går. Om jag förstod Felicia rätt så leker hon mycket med lillasyster på dagis så då kanske Leah iom det känner sig tryggare.
Mina fina flickor leker ju gärna med vararndra. Även om dom har sina, minst sagt, egenheter och inte går ihop alla gånger.
Leah vill ju till exempel gärna flytta runt stolar så hon kan klättra upp på bordet och hämta frukt själv, eller lukta på mammas "blommor" i fönstret. Hon vill gärna leka att soffryggen är en häst och vänder gärna stolarna upp och ner och hänger sig över stolsbenet (?). Idag ville hon gå på toaletten och kissa själv. Vi har provat några gånger och detta är ju dö kul - givetvis. Så Leah tog upp sitsen och var helt enkelt på väg att klättra i imorse. Mamma stod bredvid och sminkade sig som tur var. Så hon klättrade upp på pallen, ställde sig längst ut på kanten och gjorde fritt fall mot skötbordet för att förhoppningsvis kunna ta emot sig, för där stod sminket. Inte så konstigt att mamma är lite sliten efter en hel dag med intensiv lek och allt annat man måste hinna med på en dag.
Felicia däremot målar gärna 67 teckningar på en dag, ser på en film och låtsas att hon är mamma och jag är pappa och Leah är vårt barn. Eller leker att jag är hennes barn som är i källaren på dagis och hänger tvätt, så går hon upp på övervåningen och jobbar för hon är min mamma. "För mamma måste jobba hon vettu gumman. Vik tvätt nu gumman, så kommer mamma sen. Hej då gumman. Nu åker mamma och jobbar där uppe!"

Nej nu har jag babblat länge nog. Ner och göra någon nytta! Fast måste stoltsera med att jag hann skriva 60 fakturor med barnen hemma imorse. Tack iggle piggle och upsy daisy för den fina barnpassningen!

missanpassad

Publicerad 2010-11-02 19:59:35 i Allmänt,

Skojar inte när jag säger att jag blivit helt förstörd efter att vi ställt om klockan. Är så trött att jag snart havererar. Vet inte ens om jag skrev rätt till havererar. (Känns som många e och r men jag får anta att ni förstår mig rätt.)
Halv åtta och jag håller på att somna i soffan. Barnen är däremot uppe strax innan sex varje morgon så dom hjälper väl till att bidra till min trötthet. Gäsp.
Trött och tråkig är jag. Jag är så tråkig att jag faktiskt tänker på det själv. Hur tråkig är man inte då? Vi har inskolning på förskolan idag men jag kunde inte prata med en enda lärare för att jag var så tråkig(hela första TIMMEN). Och när jag väl fick ur mig något så TÄNKTE jag på hur tråkig jag var. Han försökte prata med mig men jag tänkte bara "tråkiiiig, jag är så jävla tråkig att inte ens jag vill prata med mig. Ta mig ut härifrån! Klaustrofobi i min egen kropp som tynar bort i tråkighet." Hur jävla missanpassad får man vara.
Tror seriöst att jag har gått in i en höstdepression utan att märka det själv förutom att jag blir tråkigare, tröttare och mer missanpassad i samhället. Går in i mig själv sakta, sakta och klarar knappt av att prata med en människa utan att behöva ta astma medicin. Jag har inte astma. Bara andnöd. Och under hela tiden jag sitter och skriver så gnäller min hjärna över att jag är tråkig.
Nu börjar jag jobba och kanske blir det bättre. Där finns det vuxna människor som förhoppningsvis spelar ut sin trots på någon annan än mig så jag får ett break. Ser jag en vuxen människa lipa åt mig och skrika att jag är dum så klipper jag till den jäveln. Jag klipper till den jäveln så den får känna på all frustration man bygger upp inom sig när man går hemma med en som trotsar. Det finaste med en som trotsar är ju att man ska hålla sig lugn och sansad och verka oberörd. Det går. Till en viss gräns. Det fina med vuxna som lipar åt en behöver jag inte ha någon sådan gräns på.
Mörka och konstiga tankar, värre än en hormonstinn tonåring. Har åtminstone inte funderat på att rymma hemifrån eller tömma barskåpet. Har en slatt likör gömd bakom sopkorgen sen mârten förra året. Är inte sugen. Alkolist är det sita jag kommer bli. Men en öl vore gott. Kanske om jag drack en öl och tog en lång promenad på sisådär två dagar? Det blir något mellanting på rymma och tömma barskåp. Kanske går jag ner ett kilo av 48 timmars promenad med 33 cl öl som enda färdkost.
Om jag är trött nu lär jag definitivt inte vara piggare om 48 timmar.
Jag pratar massa rappakalja och den stackars människa som läst att det här tycker jag synd om.
Förlåt! Jag är så jävla tråkig.

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela