hannah

Sound of my dreams

Publicerad 2009-06-30 13:27:05 i Allmänt,






Blir lite små ledsen när dom mixar sönder låtarna faktiskt. Lägger på onödigt prat som inte ens är i takt med musiken. Usch på dom! Men låten är bra annars, hittar inte orginalet. BLA!

11

Publicerad 2009-06-30 11:48:58 i Allmänt,

Idag tar jag mig äntligen iväg till ikea, ska åka i em när jag hämtat felicia på dagis. Ska bli skönt å få färdigt med skötbord osv så man slipper åka senare när man e ännu tyngre å klumpigare. Tror iaf inte att jag blir smidigare ju längre jag går ;)

Angela och Isabella ska ha kalas till helgen så jag ska köpa present till dom också. Har fortfarane inte bestämt mig för vad, bara att det blir på ikea. Men nåt brukar man ju faktiskt alltid hitta när man går runt där. Skulle nog kunna handla ihjäl mig där egentligen, om jag velat. Å de vill jag kanske men om jag varit rik ;)

Idag går jag in i vecka 35! Så det är ju faktiskt inte så hiskeligt länge kvar nu. Bebisen kan ju kika ut nästan när som helst. Felicia ser jätte fram emot bebisen, hon ligger å kråmar å kosar med magen i stort sett hela tiden. Sen är ju "bebisen" så rolig som dansar i magen när han får glass. Haha. Men han är lite tråkig när han bara sover tycker hon. Blir nog kanon med en till, det tror jag verkligen. Säkert jätte stressigt och inte alls som man tänkt sig, men ser bara positivt på det. Känns liksom som att vi blir "ännu mer" familj när vi får en till, hur konstigt det än låter. Mest nyfiken på vad det är för kön just nu, Felicia säger att det är en flicka och det gör ultraljudet med. Inte hjärtljud och magform däremot för å va skrockfull ;P

Lyckades äntligen förstå mig på hur man ändrar bloggen inatt också, så nu har jag åtmintone börjat. Nu är det bara resten jag ska fixa. Men visst vart det lite fint? ;D

12

Publicerad 2009-06-29 07:12:33 i Allmänt,

12 days to go, om lasse har rätt vill säga!

Idag har mina föräldrar brällopsdag, dom har varit giftsa i 25 år tillsammans. Det ska vi fira dom genom att åka till stan å titta ut blommorna som hon hade i sin bukett. Margeriter å blåklint. Har tänkt å tänkt på va man göra/ge, men bukett bestämde jag mig för ganska fort faktiskt. Det är ju lite personligt, och som en "påminellse" om deras dag? :)

Går för tillfället på lågvarv, passar på å njuta lite när det är svalt här inne. Snart blir det väl som en oas och jag kan knappt röra mig utan att svettas som en gris, jobbigt! Felicia ville dessutom upp vid fem imorse, då blir man trött då också... GÄSP!







Jag är så glad, för det jag fick reda på för några veckor sen. Jag är så glad, för jag ska bli faster igen! :)

13

Publicerad 2009-06-28 13:45:17 i Allmänt,

Var hos svärföräldrarna igår i stort sett hela dagen. Passade på å åka till charlottenberg en sväng å handla lite schampo å sådär, så nu har vi de hemma iaf, en sak mindre att fundera på en par månader eller så :) Är ju något av en schampo galning, tvål galning me för den delen., Förstår mig helt ärligt inte på folk som klarar sig med EN schampo flaska å EN tvål. Man måste ju ha olika me olika dofter för olika tillfällen, eller? :P Sån är jag iaf.
Hur som helst så skojade jag me lasse igår å fråga "när tror du att bebisen kommer då, lasse?" helt dödsallvarligt svarade han "inom två veckor". Därför börjar jag nu "nedräkning a la lasse".
Så idag blir det alltså tretton dagar kvar enligt hans beräkningar. Annars tror jag det är typ, 43 enligt BM? Kommer inte ihåg riktigt. Är för varmt för att tänka å komma ihåg nåt just nu.
Jag tror nog att bebisen stannar ett litet tag till iaf. Till typ, 5 augusti kanske? :P (Helst nu.)

Vill åka till ikea idag egentligen, är för varmt för mig å va hemma :P Bara sitter å sväller. Så springer mestadels mellan duschen å soffan, för ute är det ju olidligt.

Sen morgon

Publicerad 2009-06-26 10:58:25 i Allmänt,

Sov till 10.10 idag. Tycker INTE om att sova så länge, hela dagen blir ju förstörd. Har inte fått nånting gjort här hemma, å de tar ju typ 1.5 timme innan jag orkar. BLÄ!

Hade tänkt en tur till ikea idag egentligen, men nu får de bli hemma. Kanske en tur till stan eftersom jag har lite ärenden där också å göra. Apoteket, sjukhuset och lindex. Vilka ärenden va? Haha.

Gick bra hos BM igår för övrigt. Blodvärdet hade sjunkit sen jag började med järntabletterna (!?) och värdet låg på 112.
SF mått va 34. Stort med andra ord.
Och sockret låg på 4.5. Helt perfekt :)
Har ju jätte mega förvärkar och det trodde hon berodde på att jag mjukade upp mig, men hon kollade inget. Kanske får se nästa gång om jag fortsätter och har ont. Fast det är ju vanligt att omföderskor är öppna några veckor utan att det är på gång. Hade ju vart trevligt om det bara var när det var dags att få ut bebis faktiskt.

Sitter med telefonen i högsta hugg också och är redo ifall Marica behöver åka in. Dom har inget körkort och hon visste inte hur hon skulle göra. Är ju rätt svårt å veta innan man fött barn, när det är dags å så. Så ja sa att jag kunde köra om det krisade sig. Så det är bäst att vara redo! :)
Får nog bli en tur till årjäng också eftersom Wicky fick en liten pojk förra veckan :) En liten söt en. Nog aldrig sett en så liten. Jag vill också ha en liten bebis. Men har fått för mig att det kommer en bjässe... Hehe.



33+2

Publicerad 2009-06-25 06:52:46 i Allmänt,

Idag är det 46 dagar kvar till BF.  Härligt, siffrorna minskar åtminstone :)
Värmeböljan har ju kommit nu så ja sitter instängd i huset å svettas. Idag ska ja iväg å jobba, handla å gå till BM. Sen hem å svettas igen. Uff!
Vid sån här värme hade det vart skönt om man fick på sig shorts. Har ett par men dom måste ju tvättas dom me. Har nån klänning men magen gör ju att dom ser så korta ut :P haha.

Bebiskläderna är tvättade nu, så nu behövs bara nåt att lägga dom i. Har ju ingen byrå till den nye krabaten, men funderar på å sno en lagerhylla ur klädkammaren å använda. Kan ju bara hänga skynke för så ser man ju inte kläderna,. En billig lösning, åtminstone.
Nästa steg blir väl att tvätta sängkläderna, och börja packa bb väskan smått kanske? Måste åka och förnya min patient bricka på sjukhuset också, står att jag bor på ängsgatan där, stämmer ju inte riktigt längre ;)

Nepps, klä på sig å fara iväg!
Trevlig dag i sommarvärmen!

Hemlisen...

Publicerad 2009-06-23 09:14:42 i Allmänt,

Nyheten jag fick reda på får vara en hemlis ett tag till, elak ja e va? ;)


Härligt väder ute idag, kanske skulle ta å tvätta lite när jag kommer hem. Låg hela dagen igår så det blev inte nåt gjort alls. Så fort jag gick två steg svällde fötterna upp som två stora bollar, å jag låg i förvärkar i stort sett hela dagen. Tänk att fast man varit med om det förut så vet man fortfarande inte när det är dags eler hur det ska kännas. Blev jämt nervös igår för jag har för mig att det va precis så de va innan de va dags för Felicia.
Svöll som en tok över hela kroppen, förvärkar som inte ville ge med sig å pigg fast sliten. :P Hm. Hehe. Fast med henne läckte jag ju vatten i tre dagar så då visste jag ju att jag skulle få fram henne senast den 4e dagen iaf.
Kommer ihåg såpass att det började med molande mens värk. Jag knde inte sova för att det molade som ett band, starkast från ryggen, å fram på magen. Sen satt jag på familjeliv på natten där, å det kom en sån kanon värk som jag inte var beredd på att jag trillade av stolen. Ja, jag trillade av stolen. Måste ha sett helt vansinnig ut där jag låg med stor mage helt chockad över vad ONT de riktiga värkarna gjorde.
Som tur är, antar jag, kommer jag inte ihåg HUR ont dom gjorde.
Igår slog det mig, när jag låg i soffan med dom förbaskade förärkarna, att det här är bara piss värkar jämfört med dom som kommer att komma. Å då orkade jag inte ens hänga tvätt med dom "klena" förvärkarna.
Undrar hur många jag skrämde upp nu... Hehe.
Men jag kan ju iaf lugna er med att jag klarade förlossningen med bara lustgas, så det gör inte SÅ ont att man inte kan hantera smärtan. Faktiskt så känns det ju bra att ligga där och ha ont, för då vet man att det snart är dags för bebis att se dagsljus för första gången :)
Det enda jag klagade på sist var at jag var trött och ville ha "nåt" så jag fick sova, och att det kändes som jag skulle "driiite ner mä!" :P

Så vart det ett litet nostalgi inlägg så här denna vackra tisdag morgon.

En hel helg, borta?

Publicerad 2009-06-22 10:55:13 i Allmänt,

Jag har nog aldrig, ALDRIG haft en så tråkig och meningslös midsommarhelg. Eller tråkig va den väl inte kanske, men den va verkligen inte mer speciell än någon annan helg. Vi va och hälsade på hos Ragge och grillade med dom. Började nästan gråta när jag såg han, han vart så glad så han tjöt/halv skällde och hoppade på en gång... Lämnade knappt vår sida och ville följa med hem när vi skulle åka. Usch. Blir till och med tårögd när jag skriver och tänker på det.
Men det är ju för hans skull också, har bra lust att ta med han hem men han får den motionen han kräver där. Så att han mått dåligt hos oss, det tror jag inte... Isf skulle han ju inte bli så lycklig när vi kom.

På lördagen va vi hos mor och far och grillade. Satt ute i spöregnet å åt seg flintastek. Men det va ju lite mysigt det me ;) haha.

Idag är det 49 dagar kvar till bebis beräknade ankomst. 49 liksom, det är ju under 50! Gött! Är med andra ord i vecka 32+6 idag, så det är prick 6 veckor kvar till BF.
Det firade jag med att smita in på villervallas hemsida och beställa kläder åt bebis. Allra första jag köper till henne :) Förutom barnvagnen, som är mer till oss för den delen... Nu ska jag bara hitta byxor och filt. För det måste bebis också ha eget på väg hem. Eller måste och måste, men jag skulle gärna vilja att det blir så..

Jag är så glad också. Fick reda på en rolig nyhet för två veckor sen.. Hihi :D

Lycka

Publicerad 2009-06-19 09:03:28 i Allmänt,

Vilket härligt väder det är ute! Tänk om det kunde hålla sig så här hela dagen nu? Men sån tur har man nog inte.. Det är ju midsommar, säger väl sig självt.

Felicia är på ett lika strålande väder som solen, hon har legat tätt in på oss halva morgonen och sovit, sen vaknade jag av att hon låg och klappade mig på ryggen. Hon gör så när det är dags för mig att vakna ;) När jag vände mig om möttes jag av ett stort leende och en kram. Tänk om man kunde få vakna så alla mornar?
Sen har vi kikat på saltkråkan och sen skulle hon gå och väcka pappa sa hon. Och det gjorde hon, med besked, som vanligt. Hehe.

Så fort jag fått i mig lite kaffe blir det morgon dusch och sen ut och spendera förmiddan i solen innan den försvinner, sen vidare till stan å hälsa på Ragge.

Glad midsommar!

När farbror åskan är på besök.

Publicerad 2009-06-18 17:26:03 i Allmänt,

Idag har farbor åskan varit på besök. Å när vi satt här utan varesig dator å tv passade ja å Felicia på å måla lite. Hon ville måla i sitt målarblock hon fick av Letitia när hon fyllde, med massa djur i.
Vi vänder blad.
-Oj! säger hon entusiastiskt.
-Ja oj! Vad är det där för djur?
-Uggla. Hoo-hoo.
-Vad är det för djur på den andra sidan då?
-Ett päron.
-Ett päron? Nej det där är en älg!


Vi bytte säng igår, så nu sover hon i stor säng. Spännande utmaning för oss föräldrar det :)
Först när vi gick var det ett j*vla väsen där uppe. Hon höll nog på å leva loppan när hon äntligen kunde gå ur sängen. Tobias gick upp efter ett tag
-Va gör du gumman?
Där står Felicia på väg upp i sängen å ser jätte lur ut.
-Nej flött pappa!
-Får pappa gonatt puss då?
Hon kastar sig upp i sängen å lägger sig tillrätta och låtsas sover.
-NÄÄ! Go natt! Flött pappa!
Sen tar det ju givetvis inte alltför lång stund innan hon kommer ner med baddräkten på sig och har bajsat. Det är bara för mamma att byta blöja, ta av baddräkten och gå upp igen. Men då börjar hon bli lite arg, varför i allsin dar ska vi envisas med å gå upp med henne?
Det hinner väl gå 3 minuter så står hon på altanen med baddräkten på igen. Jätte LYCKLIG!
Hon började stor grina bara vi nämnde sängen så det blev mys i soffan innan vi gick upp igen. Hon vart inge gladare i sängen kan ja ju lova er... Jag fick helt enkelt bosätta mig i trappan en stund, gå in och sjunga i tio minuter tills hon blivit helt lugn, sen sätta mig i trappen i sisådär tre minuter, å sen ÄNTLIGEN sov hon!

Förutom det såp verkar hon nöjd med sängen, tar väl ett tag att vänja sig bara antar jag. Hon behöver ju ingen blöja heller längre säger hon. Får hoppas att vi får henne blöjfri nu under sommarn, vore ju hur härligt som helst! Men så länge magen krånglar är hon lite små kinkig med att gå på toan men det tycker jag är helt okej. Hon tar ju åtminstone initiativ till att gå på pottan, toan och gå utan blöja i flera timmar utan att det sker någon olycka.

Nu ska jag gå upp å leka i dockhuset med Felicia ;) Hejs!

Jobb? I guess.

Publicerad 2009-06-17 06:36:42 i Allmänt,

Hade tänkt å va hemma idag, men de vart visst inte så. Så nu sitter jag å laddar upp för jobb istället. Usch! Vet inte ens om ja tar mig in till stan med bilen idag, ajsan va de väääärker! :(

Felicia va hos farbror doktorn igår, å det gick bra. Han konstaterade att hon hade någon typ av infektion i kroppen som gjorde att hon hostade (no kidding?) å att laktulosen va väldans bra. Så nu ska hon få kortison pulver som hon ska äta i 28 dagar så är hon nog bra sen.
Läkaren va iaf toppen bra. Lessamt att aldrig få reda på va de e.

Nej fy. Ja får väl fortsätta å ladda upp. Vill inte!

Ingen HF

Publicerad 2009-06-16 10:15:34 i Allmänt,

Hade visst glömt å berätta att det inte va hf, eller jag hade rättare sagt inte högt blodtryck å äggvita när jag var inne. Men havandeskapsförgiftningen kan ligga "vilande" om ja förstod det rätt så så fort jag får ont i huvudet eller blir värre med synen ska jag åka raka vägen in.
Har försökt få tag på min BM hela morgonen eftersom jag var inne och tog extra prover igår också, ifall att det var något... Men hon är svår att få tag på minsann :P
Läkaren skulle ha ringt till mig igår också vilket hon inte gjorde, och henne har jag inget nummer till. Behöver få sjukskrivningen förlängd eftersom försäkringskassan inte ville ge mig havandeskapspenning.

Idag fick jag en glad överraskning när jag räknade på våra utgifter denna månaden också :D Har räknat galet på sisådär 4000. Hur jag nu lyckades med det? Bakade in massa räkningar som inte blir denna månaden verkar det som, utan nästa. Så det blir ju visserligen lika illa då. Buhu.

Nu är min moder på väg så ska sätta på lite kaffe :)

minneslista

Publicerad 2009-06-12 17:51:02 i Allmänt,

Felicia och Miranda
Felicia och Emilia
Felicia och Rebecka

Felicia och Theodor


Ja. Det klingar ju skapligt! :) Pojknamn är bestämt sen vi gick med felicia iaf, där ändrar jag mig nog inte. Å inte Tobias heller.
Tänk att Felicia nästan hette Isadora. Sen första dagarna pendlade det mellan Ronja och Freja. Men hon såg ju ut som en Felicia :D

Går här hemma

Publicerad 2009-06-12 07:54:23 i Allmänt,

Just nu går jag här hemma å tar det lugnast möjligt. Försöker iaf. Kliar alltid lite i fingrarna av plockbegäret när jag e själv hemma men försöker å undvika några ansträngande rörelser alls. Ska inte va hos BM fören 12.30, så jag kommer väl dö av tristess innan dess. Ännu värre om jag ska göra så här varje dag. Men men, det spörs. Vi hoppas på det bästa, å de gör väl ni me? ;)

Felicia va jätte nöjd me dagen igår, mormor å morfar kom me en leksaks spis på eftermiddagen, då va ju hela fördelsedagen gjord senna. Så hon laga mat för fulla muggar å lekte med vatten kranen, får fylla på vatten i behållaren sen å se va hon säger när den faktiskt funkar som "mamma och pappas".
Tog inga bilder igår, vi bara filmade. Men på lördag kommer det bilder när hon haft kalaset!

När moder ändå va här så passa vi påå surfa runt å kolla efter spisar. Hitta en direkt, för 3990 :- Billigare kan man ju inte komma undan! Modern hitta en diskmaskin för 1990:- Knappt det är möjligt heller. Så idag ska vi kasta oss till karlstad efter bm besöket å inhandla vitvaror :) Dom tar skåpbilen så sakerna får plats, å vi tar vanlig bil så felicia får plats.

2-års dagen

Publicerad 2009-06-11 08:33:50 i Allmänt,

Idag fyller Felicia två år, helt ofattbart va tiden går.
Hon vart jätte lycklig när hon fick blåsa ut ljus på tårtan imorse å dessutom äta det till frukost, nog den bästa dagen hon kan minnas än så länge :) Hon öppnade alla paket utom två, dom får hon öppna sen.
Hittills har hon fått:
En docka
En boll
Ett blåsbubbel-set, som man kan göra massa konstiga bubblor med
Fyra leggings
En klänning
En t-shirt
Ett par capri jeans
Å av Elin å Anders fick hon en kundvagn full med "mat" igår.
Hon har lagat mat åt alla här hemma hela möran, dockan har ätit flingor, tomatsoppa å druckit kaffe ;)

Tänkte försöka få något gjort här hemma men är så himla snurr i huvudet idag, å "flimmret" e lite värre. Så tar det lugnt istället så att blodtrycket inte höjs ytterligare. Sen får vi väl se imöra va BM säger om det är HF eller inte, isf blir det väl bb å kolla upp allt där. Hoppas, hoppas, hoppas att det bara va nåt tillfälligt!
Tror jag ska dra ihop lite saker till bb-väskan iaf så man har den skapligt redo. Det skadar ju faktiskt inte.

60 dagar kvar idag!

Tårta

Publicerad 2009-06-10 13:07:08 i Allmänt,

Hade tänkt mig å göra tårta idag, Felicia fyller ju år imorn. Men just nu orkar jag verkligen inte...

Va hos barnmorskan idag å bebisen va lugn, 136 slag/minuten. Kanske e en liten pojk trots allt? ;P
Sen nämnde jag att ja har svårt med huvudvärk å flimmer framför ögonen, så hon kollade blodtrycket en gång extra på en sån där maskin iställe, dom e tydligen säkrare. Hade ganska högt blodtryck, å dessutom äggvita i urinen. Så just nu har jag ganska många å dåliga symptom för havandeskapsförgiftning. Usch.
Ska dit på Fredag igen å göra ytterligare ett blodtryck å urinprov, om det fortfarande visar äggvita skickas det direkt till odling, så får vi se hur vi ska gå till väga efteråt.

Nu ska ja äta lunch å sen hämta Flisan på dagis :)

Flitig?

Publicerad 2009-06-09 10:15:01 i Allmänt,

Lite flitig har jag väl varit hittills.
-Vikit å lagt in kläder i resp. byråar/garderober
-Hängt tvätt
-Satt på en ny tvätt maskin
-Plockat i diskmaskinen
-Städat lite på Felicias rum (två gosedjur på golvet eller nåt = snabb städat ;D )
-Plockat undan leksaker i soffan/på bordet/på bänken/på golvet/i trappan/överallt.

Så lite duktig har ja ju varit. Nu e de bara resten som jag får ta i min egen takt. Vill ha det rent till kalaset men med foglossningen nu är det slut på snabb städningar innan folk kommer. Det får bli en sak i taget/om dagen. Tobias är ju hur go som helst å både skurar å dammsugar här hemma. Men plockande å sånt går icke. Jag vill ha sakerna där, där å där. Där han inte ställer dom praktiskt taget. Stackarn!

Snart börjar projekt princess rum också. Felicia ska få det puttinuttigare. Ska sy såna där gympapåsar som hon kan ha småplock i, å hänga på hennes "princess hängare" i rummet. Hon tycker ju om å leka på hennes rum nu. Hon bara låtsas att hon är rädd för trappan när vi ser henne. Men om vi grejar å inte håller koll sitter hon helt plötsligt i soffan me hela garderoben över sig. Då har hon smugit sig upp å hämtat kläder i sin byrå, den busen ;)

När det projektet är färdigt, eller färdigt. Har inte råd å handla allt på en gång så det blir väl ett livslångt projekt, men man kan ju börja smått iaf. Å när vi gjort det, DÅ ska ja tvätta babykläder. Är i vecka 32 idag så det är väl hög tid att fundera över det. Eller åtminstone lite grann, ifall att det skulle ske nåt oförutsett. Dessutom är jag väl inte alltför framkomlig om sisådär en månad. Jag är ju rätt rund nu, det kan emma bekräfta!
Tobias me för den delen, som ligger intryckt i väggen med en stor hård boll i ryggen hela nätterna. Dessutom är jag ju så smidig så att vi inte kan va två på toaletten längre, för tobias blir intryckt i handfatet då. Å i dörrkarmen. Det är väl tur att han är smal iaf.

Bild uppdatering

Publicerad 2009-06-09 07:54:50 i Allmänt,

Längesen ja hade med bilder på felicia nu, men i ärlighetens namn har jag vart usel på å fotografera. Men slänger in lite bilder ifrån mars å framåt.

Ikea tur

Publicerad 2009-06-07 21:41:13 i Allmänt,

Har vart iväg på ikea en sväng idag å handlat lite till oss å hjärtat. Hon fyller ju år på torsdag så vi har kompletterat med lite fler paket :D Ska väl köpa nån leksak också så är det "klart" sen. Än så länge har vi bara köpt kläder å lite inredning till hennes rum, tror hon uppskattar de me. Det mesta uppskattas så! :)

Var iväg me Ragge igår, va jätte jobbigt. Vi orkar inte med allt tuggande längre, å att han aldrig "lär sig" dom grejerna vi håller på med hela tiden, som inkallning osv. Han kan ju, men vill bara inte lyssna på oss. Så igår vart han kvar hos en jätte go å bra familj i stan, å där ska han va i en vecka. Sen får vi se va som händer. Känns jätte hemskt, tomt å tråkigt utan honom, han e ju ändå som en bebis...
Henne han är hos nu verkade hur som helst toppen. Dom har två hundar till han får bo med så han är aldrig själv. Hundarna e ensamma i MAX 4 timmar/veckan, annars är dom me överallt. Dom har till o med lagt upp deras arbetstider efter hundarna. Ragge kommer få bygga mycke muskler å åka på både semester å lekträffar med massor av andra hundar. Dom e iväg å leker med tre andra hundar nästan varje dag... Så ja tror att han kommer må mycke bättre där. Få både den disciplin, uppmärksamhet och motion han kräver.
Bara så ledsen att inte vi kunde ge honom den.

Så både igår och idag har vi sysselsatt oss rejält för å kunna tänka på nåt annat. Har rivit ur duschväggen i badrummet idag så nu vart det mycke större å trevligare. Köpte en vit badrumsmatta å vitt draperi så det blir lite ljusare också. Vår "renovering" av badrummet gick på hela 52 kronor :D Sånt tycker vi om!

Håller ju på å gör om lite på övervåningen också, möblerar, sorterar och pysslar med förvaring och sådär. Så snart ser det lite trevligare ut där också. Felicias rum e ju första prioritering, sen klädkammare, sen syrum, sist vårt rum. Vi har ändå lampan släckt när vi e där :O haha!

Nepps, nu blire soving. Jobb imorn.

Så blev de.

Publicerad 2009-06-04 06:58:16 i Allmänt,

Idag e ja hemma, tänkte ta en härlig sovmorgon men icke. Felicia skrek som en stucken gris i en kvart för att ohn inte ville gå till dagis. Fick till slut tyst på henne när jag vart nere en stund å vi gjorde upp att hon får va hemma imorn, å hälsa på mormor. Det viktigaste va att ragge skulle få följa me, så de får han väl göra då.
Men men, tänk va långt man kommer här i världen me lite kompromisser ;)

Kanske ska ta mig en snabb sväng till stan sen å handla lite mat, skulle kunna åka imorn men känns så jobbigt å krångla me bilstolen jämt nu. Annars är felicia en dröm å ha innte på affären, oftast iaf :P Åker gärna kundvagn å frågar om olika saker, å ja går där å berättar va vi ska ha för mat å va vi ska ha för ingredienser. Då brukar hon nicka förstående å säga om det är bra, eller inte bra. ;)

Ögona står i kors på mig. Hade verkligen behövt sova i iaf en halvtimme till. Är ju uppe hela nätterna just nu, å framförallt efter att jag bränt mig. Känns som om någon river mig i huden när jag vänder mig om, och så hänger inte bena me, och så e armarna så svullna att fingrarna domnar bort, sen blir jag kissnödig. Ja. Var tvungen att få klaga av mig lite.

Bebisen har hålligång riktigt i magen idag. Hela magen skakar, myspys :) Har tittat ut en dress till bebis som hon kanske ska ha på bb. Men den e lite dyr. Skulle kunna ta något felicia använt, men bebisen ska ha något alldeles eget första färden hem tycker jag. Kommer så väl ihåg absolut första plagget vi satte på felicia som om det vore igår. Så ska det va på bebis 2 också. Setet är från name it, vet inte varför jag tycker det är så sött men jag har smält :) Är fortfarande inte säker på att det blir en tjej så jag vill köpa neutrala kläder.

Ubbe Startpaket 4-delar SEK 179, Name It - NELLY.COM


Ja, va ska man göra idag då tro? Älsk kommer nog hit sen efter sin tenta, om hon orkar. Men tills dess får jag nog gå å dryga. Skulle ju behöva packa in felicias presenter men jag tar mig aldrig så långt. Å igår ville jag baka rabarber paj men det har ja heller ingen vidare lust med. Å tvätten början jag tröttna på, den tar ju aldrig slut!

Ingen skrivlust

Publicerad 2009-06-02 09:02:54 i Allmänt,

Är jätte tråkig, har inte alls nån skrivlust. Men har ju er trogna läsare så jag får väl slänga in en snabb uppdatering :)
Va ju på Åland i helgen, var jätte mysigt. Bussresan va däremot HEMSK! Både fram å tbx. Busschaufören visste ju inte va han gjorde... Eller vart han va nästan :P
På söndagen åkte vi från åland vid 10 tiden, va hemma vid fyra. Satt under hela den stunden på däck å solade. Det känns idag kan jag ta å tala om. Jag trodde till o me att jag utvecklat några cancer fläckar mitt iböand allt kräft röda men det var visst fräknar :P Då måste ja sitte i rejäl sol, å länge för å få fräknar på ryggen!
Vart bränd PÅ benen, armar, bröst, rygg. Ja, då borde man ju va bränd i ansiktet men icke. Ser ut som jag vandrat med en handduk över huvudet :O Haha.

Till helgen får vi väl nästan åka iväg en tur då också, felicia ska ju ha kalas veckan efter det, alltså den 13e för er som vill komma :D Blir inget stort kalas i år heller, bara lugnt me lite kaffe o dylikt, det vi har råd me helt enkelt. Men måste ändå iväg å inhandla lite, å framförallt present till henne. Har fortfarande ingen aning om va jag ska köpa till henne. ATTANS!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela