hannah

What to do?

Publicerad 2012-04-27 09:21:38 i Allmänt,

Felicia börjar bli minst sagt lite otålig här hemma. Jäkla vattkoppor! Jag tror det är typ en kvar bara som är vattenfylld som inte torkat. EN. Hade den bara torkat hade vi ju kunnat handla mat åtminstone. Just nu har jag bara ägg. Och smör. Till lunch har jag samma sak och till middag med. Kul, jätte lyxig middag en fredag kväll kan jag känna.

Oj, nu tassar det en visslande nyvaken Felicia i trappen. Bäst att stänga ner datorn och återgå till verkligheten.

Tågluffaren Leah

Publicerad 2012-04-26 07:27:00 i Allmänt,

Om 1,5 timme beger vi oss iväg till stora staden och vinkar av Leah vid tåget. Då ska hon åka till faster Angela med farmor och hälsa på, blir nog grejer det! Är så super duper stressad, vet inte riktigt varför för jag har redan klätt Leah, mig själv och jobbat klart. Har faktiskt fått i mig kaffet också, morgonkissat, vägt mig, satt på barntv. Det har gått 23 minuter. Kanske därför jag är stressad. För att jag stressar upp mig själv.
Jaja.
Hon jag var hos igår trodde inte att jag insåg allvaret i det här. Hon trodde att det var tvunget att gå för långt. Jag fick i uppgift att göra en sak i taget - långsamt. Svårt att bryta ett mönster som man har haft jämt då?

Felicia ligger och sover fortfarande. Ska snart gå upp och väcka henne och kolla kopporna. Ungefär hälften var "kvar" igår men hon är så mycket piggare! Egentligen ska hon sitta i karens men jag måste ju lämna Leah i stan så hon får följa med. Det är utomhus åtminstone och förhoppningsvis hostar hon inte rakt på någon människa ;)

Hm.

Publicerad 2012-04-25 09:01:09 i Allmänt,

Från det ena till det tredje. Jag har så många visioner men lite ork. Jag har inte gjort något alls under de här dagarna. Ingenting. Jag lekte med barnen igår, sen låg jag i soffan och stirrade. Samma i förrgår, och dagen innan det. Det jag max gör på en dag är antingen plocka i/ur diskmaskinen eller tvättmaskinen. Ändå tycker jag att oj vad mycket jag har gjort idag. Eh, nej. Så får jag dåligt samvete. Så får jag ångest. Så gör jag något och får ännu mer i ångest för hela hjärnan och kroppen bara skriker nej. Ropar på barnen och blandar ihop namnen och sakerna. Ta gaffeln och ge till pappa. "mamma, det här är en tallrik". Ja, ja, ja, tallrik menade jag såklart. Ta med den där... den där... den där som har formen som en... Den, säger jag och pekar. Den med lite blankt. "Skålen?" Ja, mitt fina söta rara barn som står ut när jag inte kommer ihåg någonting. Eller folk som står mig nära som jag blivit elak mot, bitsk och ilsk. Visar inga känslor förutom tomhet och ilska. Eller kunderna jag glömmer skriva upp och kunderna jag pratar med och får ringa upp och fråga "vad pratade vi om nu igen?". Jag får kolla kalendern hela tiden men kommer ändå inte ihåg vilken dag det är. Jag tycker att jag har varit så produktiv, jag har gjort så mycket! Fast att hela kroppen och hjärnan skriker och gör ont. När jag kommer dagen efter, har jag visst bara suttit. Jag har plockat högar med papper. Det är vad jag gjort. Jag känner inte igen mig själv och tar avstånd från det jag blivit. En bitter gammal kärring. Mest rädd blir jag också. Ska jag må så här hela livet? Är det så här illa jag kommer må varje morgon, är det så här rädd jag kommer vara varje gång telefonen ringer, sån här ångest jag kommer ha varje gång jag ser en speciell människa på jobbet för att jag alltid skriker på denne? Kommer jag alltid äta frukost vid skrivbordet för att jag ibland bara inte orkar ta tio djupa andetag och gå till frukostbordet? Kommer jag fortsätta att inte vilja sova för att då blir det en ny morgon, med kanske ännu mer glömska? Förmodligen mer glömska. Hjärnan liksom har stängt av.
Så ska jag på mitt första kbt möte sen och mår redan illa över det för det är en ny människa som ska döma mig och kanske tycker lika om mig som jag gör. Att jag är en löjlig liten människa som behöver rycka upp mig. Det finns inga fel som jag beskriver, utan att jag är just en bitter gammal kärring. Det gör mig rädd. Och gråtig. Fast gråter gör jag ju för allt. Nu för tiden.
Helt plötsligt har jag skrivit allt på bloggen och undrar om man ska trycka på publicera knappen fast det kvittar känns det som. Det här är ju bara lite text och bara en bråkdel av verkligheten.

Ny vecka!

Publicerad 2012-04-23 09:00:29 i Allmänt,

Sätter ni upp mål för veckorna? Jag tror att jag ska börja med det. Den här veckan kommer jag förmodligen spendera hemma också, så då kan jag ju pyssla lite hemma?
Tobias rev ju ur och undan i källaren igår. Vi har gamla skåpstommarna i pannrummet, blev jätte bra! Nu ska vi ner med handdukar, gardiner osv. Skönt att slippa ha det i våra två garderober :b sen blir det nog förvaring av säsongskläder. Mao är det jag som sköter den biten, plockandet alltså ;)
Det kan ju passa in nu!
Felicia har mer prickar idag men min kloka flicka undviker att klia för att det inte ska bli värre. Jag var tolv men kliade nog ändå när jag hade vattkoppor! Fast det är klart, hade inte en mm som inte var täckt. Samt slemhinnorna, fy fasen! Värre å kissa än att föda barn! Å äta mat var omöjligt, fick inte ens ner saliven.

Ägg frukost åt mina små nu!

Söndag

Publicerad 2012-04-22 16:17:20 i Allmänt,

Tredje dagen på lågkolhydrat idag och det känns faktiskt överdrivet bra. Det enda som är är att jag är sååååå söt sugen! Har inte fuskat alls med sött. Inte ett dugg. Och jag överlever knappt halva dagen utan någon typ av socker annars.
I och för sig har jag redan dragit ner på bröd och godis så kan vara därför jag inte känner några speciella övergångssymptom (TA I TRÄ). Dag fyra är värst när det gäller allt annars, vad man än slutar med, för mig iaf. Så i morgon får vi se.

Frukost: Två kokta ägg
Lunch: Färsfylld paprika med fetaost
Middag: Köttfärsbiffar och blomkålsmos

Mycket god mat idag :)

Felicia har åkt på vattenkoppor så hon ligger i soffan och slö kollar på film. Hon hade tre stycken i morse. Nu har hon fem och åkt på feber. Kan ju hoppas att det inte blir fler, det hade varit väldigt lättvindigt. Hon säger att hon mår rätt bra och har även kollat in "vattendroppen" hon har i pannan i spegeln på badrummet ;) Hon tyckte att den var cool. Allt är ganska coolt nu för tiden. På min tid var det fränt.
Leah kollar film hon med. Hon har blivit en "bebis>" igen. Vad jag än frågar så svarar hon på bebis språk, eller bara larvar runt. Det är i ärlighetens namn väldigt jobbigt, om inte irriterande. Vet att Felicia hade en sån fas men mindes inte att den var så utmattande! Gudars alltså! Hon och hunden har någon slags trots ihop nu. Ingen lyssnar, går åt andra hållet vad jag än säger oftast, eller svarar med ett bröl som ingen kan tyda - typ. Det enda svaret jag kan tyda från leah är "örker inte" "vill inte" "kan inte". Resten är typ "gagagiogijjöööööögaga" Jo visst, gör bra!
Felicia tycker jag däremot lugnat sig på "trots" fronten. Hon vill bara ha extremt mycket närhet, precis som hon var innan hon började smälla dörrar och skälla på mig. Ibland tänker jag... Att jag måste ju få världens bästa tålamod av det här. Eller VI, både jag och Tobias.
I fredags sa han något så himla bra som jag vill minnas jämt. Verkligen hur hon är nu och hur hennes personlighet alltid kommer vara.
Vi satt vid köksbordet, jag spelade gitarr (Mörbyligan-Snälla pappa) och sjöng, Leah sprang runt helt galen, naken och sjöng med ibland. När jag var klar tittade han på mig och sa med lite rosslig röst: "Det värsta är, att jag kan tänka mig henne springa runt så och i den outfiten på en festival om 15 år också"
Så sant. Det och allt som finns för att göra mamma galen. Piercingar inopererade bakom ögonlocken och sån skit. Gärna omöjliga saker! ;)

Nu är det dags för middag1 Hej på er:)


Vätskeförlust

Publicerad 2012-04-21 08:12:49 i Allmänt,

Det bästa med att börja med keto dieter är att man blir sporrad av vätskan som rinner ur en de första dagarna. Vågen minskar ju så fort! Fast sen under veckan kommer det ju inte bli riktigt så... Funderar fortfarande på om jag ska köra lågintensiv träning, typ jogga, gå, simma, crossa. Eller högintensiv med tyngre vikter. Vad är bäst? Det är ju viktnedgången jag är ute efter. Inte att deffa i första taget. Tåls att tänka på!

Nu blir det frukost. 1dl kvarg och 0,5 dl hallon. Mumma :)
Ja! Å vikten. -2,2 sen igår :)

Ha!

Publicerad 2012-04-18 19:58:03 i Allmänt,

Har köpt mig nya skor, kunde ni väl aldrig räkna ut? ;) tyvärr var dom för små så jag får byta upp mig. Men sen jäklar! Kommer att få ha dom stillasittande i början. Dels eftersom det är stiletter och jag inte kan gå i det än... (heh, and maybe never ever) dels eftersom det är 14 cm klack. Man blir visst väldigt lång av fjorton centimeter märkte jag idag.
Men dom är vackra. Åååhh så vackra! Hjärta på dom!

I morgon är det torsdag och jag kommer att få vara med om en del då. Både privat och affärsmässigt. Oh yeah ;)

Nämen hej!

Publicerad 2012-04-14 15:33:59 i Allmänt,

Mitt namn är Hannah.
Jag är en glad, Positiv utåt riktad små barns förälder.
Jag är förlovad, bor i hus, älskar musik och numer även träning.
Söker dig likasinnad som kan tänka sig att vara min kompis ikväll.
Finns på mobilen.
Hej då!

OMFG

Publicerad 2012-04-11 20:57:30 i Allmänt,

HUR kan folk orka blogga tjugotvå gånger om dagen, om absolut INGENTING?! Följer några bloggar men nää, nu lämnar jag dem. Här ligger jag helt förslappat, men så möts jag av en massa tjat och obetydliga ord. Jag gillar saker som betyder. Saker som man kan sätta fingret på.

Nu lämnar jag det. Här kommer något betydligt. Jag är såååååå godis sugen. Vill bara ta en liten.... Men som tur är har jag min älskade här så det blir inget smyg äta. Nej nej nej. Har brutit många vanor nu. Ovanor kanske? Sluta röka, nästan slutat med godis, plockat bort bröd och börjat träna.

Bra där!

Don't dream your life, live your dream!

Desperate housewife, who am i?

Publicerad 2012-04-10 21:32:44 i Allmänt,

Jag är nog lite som lynette. Lite rörig, barsk, mycket på gång. Ja, det tror jag...
Saknar i alla fall min Elin väldigt mycket när inte hon är här på tisdagarna. :'( eller inte alls för den delen :''(((
Ja, rörig var det ja! Haha.

Gymmat två dagar i rad nu. Kämpat som en idiot, Enda tills det verkligen värker och svetten sprutar! Helt sjukt att man får kickar av att få ont hahaha... Har inte gått ner så mycket som ett gram under allt klampande. Bara gått upp och stannat. Tack för den cig jävel. Hoppas det vänder för annars vette fasen om en vill vara utan ciggen. Men... Jag har väl kanske inte minskat mitt mat intag med 8% heller.

Nu blir det fortsatt raklång i soffan till DH och sen sängen. Hjärta!

1 km

Publicerad 2012-04-05 17:34:47 i Allmänt,

Orkade min första km utan gång igår, höll 8 km/h. Halvvägs nu iaf :)

Glad påsk!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela