hannah

Hihihi

Publicerad 2011-01-28 14:53:18 i Allmänt,

Jag tjuvade och ställde mig på vågen imorse. Har nu gått ner hela, tatatatatataaaaa, 6,4 kg. Tjoho! 4,4 kg kvar till delmål 1! Kanke att jag till och med går ner ett kilo tills nästa lördag när jag ska ut och ha rajj rajj med tjejerna? Alla kilon är bra kilon, och kanske att det bara är ett kilo tills det börjar synas lite. Har bara tagit i ansiktet än, tråk tråk, vill ju att magen ska försvinna, uscha.

Jobbar hela den här helgen också. Bara morgon iof, men lättare att ha rutin på (icke) ätandet då. Annars blir det oregelbundet och jag får ont i huvudet och massa tjaffs. Sen ska Tobias iväg på isen på lördag, och på söndag fyller älskade lillebror 22. Tänke sig, den busen har snart gått om mig! Funderar starkt på att hoppa över min 24 års dag i september...

brrr

Publicerad 2011-01-27 13:19:07 i Allmänt,

Uthärdade 3 timmar på jobbet i ca 13 grader innan jag åkte hem. Jobbar hemifrån resten av dagen, blir som kallt att sitta framför en dator i den kylan! BRRRR!
Har hittills gått ner 6 kilo. Det går så äckligt sakta så jag blir gråtfärdig, men det är sex kilo i alla fall. Att jag går ner fem kilo till tills den 20e kan jag nog glömma verkar det som :(

Har verligen inget spännande alls att blogga om. Leah pratar en hel del nu. Felicia pratar hela tiden. Leah tycker om att klättra och hoppa på allt, högt som lågt. Felicia tycker om att göra likadant som Leah... ;) Idag är det jagsom ska hämta på förskolan, då blir det att rulla köttbullar. Det tycker mina flickor är skoj! Inte lika stor chans att all smet försvinner heller som när man till exempel gör negerbollar. Sen gör dom väldigt små fina. Mina blir större, större och större. Till slut är det som potatisar i den där stek pannan. MEN dom är runda iaf... :P

Yes, nu är jag på!

Publicerad 2011-01-18 17:37:12 i Allmänt,

Blev ju helt galen i veckan. Gick ner 1 hg. Men så gick jag ner ytterligare 7 hg inatt ;) 5,1 kg på tre veckor är helt okej. Nästan 1,5 kg i veckan snittar det ju på.
Kanske når jag delmålet om det fortsätter så här? 6 kilo på fyra och en halv veckor? Jag hoppas innerligt! När dom 6 kilona är borta har jag ytterligare.. Hm. 8 kilo tills 16 april. Det är dom två delmålen jag har. Lagomt realistiskt.
För se om 4,5 vecka har jag och min älskling vart förlovade i fem år och då vill jag va lite fin... :) 16 april är ju minst lika viktigt! Sensation Oceans of White i Oslo. YAY! :D



Dag 4, ck

Publicerad 2011-01-07 15:44:18 i Allmänt,

Idag känns allt toppen, toppen, toppen! Jag är piggare och gladare :) Nästan känner fett förbränningen, haha. (Kan ju intala mig det så jag kör någon slags kbt med viktminskningen)
Har tappat fyra kilo sen förra veckan. Tappade två innan ck och har hittills tappat ytterligare två. Jaaa, jag vet att man inte ska väga sig så ofta men kan ju för tusan inte låta bli...
Till helgen blir det ju någon öl eller fem och en halv flaska vin om jag inte däckar först, och då kan viktminskningen nog stanna upp. Funderar även på att äta en liten sallad med kyckling till innan vi ska ut så jag har något i magen innan jag börjar dricka. Tom mage + alkohol = ingen bra kombination. Men vi får väl se hur det blir. Nu ligger jag väl på ett kaloriintag på strax under 500 om jag inte minns fel, och om jag dricker öl så, heh, har jag ju överskridit det ganska fort!

Ikväll kommer min älskepälsk Elin och slingar håret på mig. Har en utväxt som skulle få utseende medvetna människor att låsa in sig på psyk. Så ny slingat hår och fyra kilos viktnedgång är ju en fin start på 2011!

puuuh..

Publicerad 2011-01-06 15:04:28 i Allmänt,

Snurrig i skallen idag. Känns att jag inte "ätit" på tre dagar.
Har legat på alla fyra och målat lister hela dagen, så nu har huset fått ett lyft! Känns jätte gött. Vi har tänkt på det länge men kommer liksom aldrig till skott.. Nu är det ett lager på en par lister, ska måla andra någon annan dag eftersom det snurrar så.

Barnen ska till farmor på lördag så jag och tobias får gå ut eller vad vi nu hittar på. Vi har inte varit ensamma/helt barnlediga sen festivalen i juli. Ska bli suuuper skönt! Ibland vill man faktiskt ha lite egentid med sin älskling! :)

Dag 2, ck

Publicerad 2011-01-05 14:07:17 i Allmänt,

Än så länge går det utmärkt. Inte yr, inte trött, inte speciellt hungrig. Igår kväll hade jag kunnat äta en hel pizza men idag är det bättre. Dricker mycket vatten och pissar därefter.. Som en höggravid, ungefär. Fortsätter som planerat att hålla på ren kur så länge det bara går. Går det så här bra som idag och igår blir det inga problem. Det är svimmandet och svartnandet för ögonen jag tycker är olustigt :/ Inte hälsosamt heller, kan jag tänka mig...

Nu har jag haft min lilla lunchrast så nu blir det back to work en stund, sen försöka hitta bilen någonstans på trädgården. Det är snö där.

Jag klarert

Publicerad 2011-01-04 15:18:04 i Allmänt,

Än så länge har soppkuren gått bra. 2 måltider än så länge å dom går ner utan problem! :) Inte hungrig längre hellre. Var en sväng förut men nu är det bra. Ska ge mig på tredje påsen vid fem draget. Sen får vi väl se hur det går resterande dagar om det blir ren kur eller kombinerad. Sist körde jag kombinerad kur, vart så snurr och det svartnade för ögonen hela tiden så behövde lite mer mat i magen. Men gick ju ner 10 kilo då med, så ska verkligen inte klaga. 10 kilo på 6 veckor ska tilläggas. Fast det är vad jag går ner med viktväktarna också. Ligger oftast stadigt på 1,5-2 kilo oavsett diet jag går på.
Det jag mest ser fram emot denna gång är att bli av med det djävulska sockerberoendet jag har! Äter ju godis som en jag vet inte vad. Behöver blir av med det dumma beteendet! Och sen hoppas jag ju givetvis att jag kan traska ner till min brorsdotter och hämta mina smal jeans om ca två, tre månader... :)

Cambridge

Publicerad 2011-01-03 19:43:35 i Allmänt,

Japps. Har varit och inhandlat dom dyra sopporna. Imorgon. I morgon börjar mitt nya smalare, hälsosammare liv. Hoppas på att det går lättare än vad jag vill minnas att det var. Fram till fem utan mat är inga problem för sällan jag äter innan dess iaf.. Så, kan ju se det som att jag lär mig äta också nu.

Önska mig lycka till!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela