hannah

Tradera

Publicerad 2011-02-28 11:18:30 i Allmänt,

Ja, så har jag blivit tradera tokig igen. Fyndade igår, i like!
Idag börjar jag på ren kur igen, försöker åtminstone. Har gått ner 9 kilo totalt, inte mer sen dess. Har ätit "som vanligt" i 1,5 vecka så jag ska vara nöjd att jag inte gått upp, vilket man oftast gör efter kurandet. Nåt kilo åtminstone. Men icke jag :D Så än så länge en soppa och vatten. Vill innerligt gå ner 7 kilo till 16:e april, hoppas ni håller tummarna för mig allihop...

Så ja, är på jobbet nu och tar en paus. Behövs det med när man aldrig tar frukost rast, men en fem minutare får man väl kosta på sig. Men nu är nog mina fem minuter snart slut.

Over and out-

paus

Publicerad 2011-02-24 13:20:09 i Allmänt,

Tar en liten paus och bloggar lite. Försökte på telfonen igår men det gick inte? Någon som kan förklara varför jag inte kunde skriva i inlägget? Weird! Jag vill ju göra allt med min telefon nu när jag väl har den...
Lite arg är jag över ringsignalen också faktiskt. Köpa hit och köpa dit. Dom kommer allt på sätt att tjäna pengar!

Nu är det ju snart helg också. Tycker att det är helg hela tiden men inte känner jag mig utvilad för det. Till helgen är det jobb och kanske kaffe med Sandra som gäller. Helgen efter det blir det nog en ikea tur kanske? Hade vart behövligt med dom där hyllorna jag fortfarande inte har. Det enda jag har är mycket kläder i hallen och ingen förvaring. Nu om någon gång är jag irriterad på konsumkassarna som dessutom börjat sacka ihop av alla hopp och skutt dom får utstå dagligen. Fy dom!

Nä. Packa ihop grejer inför möte 2 och packa ihop mig inför möte 1. Förhoppningsvis hemma liiite tidigare än halv fem idag.

ööhh

Publicerad 2011-02-23 07:05:23 i Allmänt,

Gud i min själ vad jag behöver kaffe idag. Är inte vaken, är inte nånting just nu... Kaffe kaffe kaffe.

På gång!

Publicerad 2011-02-19 16:29:01 i Allmänt,

Idag blir det öl för hela slanten. YAY! Givetvis med min älskade. Måste ju fira att vi varit "bundna" i fem år :) Härligt härligt. Älskar honom mer och mer för varje dag som går. Love love love. Och att vi två kommer hålla ihop resten av livet, det hoppas jag innerligt innerligt på! Vad skulle jag göra utan honom? ;) <3

Grrr..

Publicerad 2011-02-18 07:52:11 i Allmänt,

Fick min fina fina telefon igår! Nu ska jag bara fixa spotify, men måste in på banken och verifiera visa kortet först. SUCK! Se om jag hinner det sen idag innan vi beger oss i väg mot flogned. Annars blir det telefon utan spotify tills nästa vecka, överlever nog faktiskt ;) Ska ju vara med älskling, alldeles ifred, hela helgen. Vi kommer nog på något annat att göra än att lyssna på spotify. hrm. ;)

Idag är det arbetsdag igen. Felicia har varit fri från helvetet i 65 timmar nu. Så nu BORDE det inte vara någon fara. Hon klagade på magont imorse, men hon ville varken ha frukost eller bajsa. Hon är rädd att det ska göra ont stackarn! :( Vi som äntligen tagit oss ifrån förstoppningar... Hon insåg till slut att det var bättre att faktiskt gå på toa, för då gjorde det inte ont. Men nu när hon haft magsuka vart hon rädd igen.. Hoppas att rädslan går över lika fort som den kom bara.

Är på ett helt fantastiskt humör idag. Nu ska jag fortsätta vara positiv så kan väl inget gå fel, eller?

såå arg arg arg

Publicerad 2011-02-17 15:17:01 i Allmänt,

Dagen började perfekt, jag och flickorna hade super mysigt tills ett åskmoln kom och förstörde vår mysiga dag... MORR! Fortfarande liiite förbannad men börjar på och lätta upp nu när molnet försvunnit och att min iPhone kommit till Edane. Inväntar sms avisering nu, nu, och fortfarande nu. Kan man ens titta så mycket på telefonen som jag gör? Jag har ju faktiskt ljudet på... ;)
Franssons golv har varit här och tittat på badrummet, hallen, köket också. Förhoppningsvis får vi en BRA offert så vi kan sätta igång snart. TD golv, som var här för över tre veckor sen, har inte hört av sig. Tobias har ringt, dom lovar att ringa upp, men nej. Känns som att folk inte vill ha jobb när dom håller på så? Skärpning TD golv! Annars blir det elak kommentar på eniro... :P

trots allt

Publicerad 2011-02-17 08:08:10 i Allmänt,

Idag ska jag städa! Har gått och torkat alla kontakt ytor osv. nu när vi suttit i karens, men behöver fortfarande städas rejält här hemma! Lister, leksaker, dörrfoder, dörrar... you name it! Såna saker har jag varit dålig på att städa här hemma, konstigt nog, för jag är tokig i rena lister. Rena lister ger ett bra helhetsintryck! Men först, kaffe!

Dagen snart över

Publicerad 2011-02-16 16:07:02 i Allmänt,

Den här dagen har varit låååång! Leah och Felicia är vildare än vildast, hon får dessutom inte komma till förskolan fören tidigast 12.00 imorgon = på Fredag. Så hur vi ska överleva morgondagen vet jag inte? Barnen har så mycket energi och hur mycket jag än vill klarar jag inte riktigt att underhålla dom. Märks att dom är vana vid nadra barn, så här vilda är dopm aldrig på helgerna, skumt!

Vi har åtminstone varit ute en sväng och åkt spark idag. Felicia fick en barnspark av morfar, och bara man sa att man gör lika som på sparkcykeln så går det minsann undan! :) Hon åkte även runt med Leah en sväng som vart mer än lycklig. Lite pulka åk vart det också förstås, och en hel del spring för mamma. Vilket är bra eftersom mamma ätit alldeles för mycket onödigt och onyttigt idag.
Struntade i gyn idag, eftersom Felicia fortfarande smittar. Enda chansen hade varit att isf lämna dom nånstans när tobias jobbar och det känns inte speciellt snällt!

Nu blir det mos, kassler och kokta grönsaker. Svårt att göra mos åt två barn och en karl. Hur mycket potatis behöver man egentligen? Jaja, gubben dör nog inte av lite grönsaker han också...

Onödigt vetande?

Publicerad 2011-02-16 09:34:16 i Allmänt,

Eller väldigt roligt?
Visste ni att man förbränner 20 kcal när man dricker en halvliter vatten?
Eller att man förbränner ca. 100 kcal när man dammsugar en halvtimme?

Gissa vad jag ska göra idag då? Dammsuga och dricka vatten, haha, eller inte.

BARBAPAPA

Publicerad 2011-02-16 07:06:58 i Allmänt,

Leah vill lära sig alla barbapapor. Om och om igen, samma bilder. Hon borde ju bli proffs på dom snart. Själv är jag alldeles för slö för att engagera mig just nu. Det blir mest "mmm" till svar. Behöver mitt dagliga kaffe innan jag kommer igång, så är det ju!

Just nu sitter jag och undrar hur det kommer gå med min cykling ikväll, kanske får bli en promenad, Ska nämligen på cellprov. Vet inte om det gör ont? Räknar med att det känns som när man sätter in spiral och då vill man ju fan slå ihjäl någon, i flera dagar efteråt! Men det här vet jag inte? Någon som vart iväg? Gör det ont? Blöder man? :O
Har ju fem år till söndagen, jag har inte tid att blöda om man säger så ;)

Här kommer hon med barbalala. "blablablablaaa". Ja precis, hon är det...


And good morning to you all!

I did it!

Publicerad 2011-02-15 22:04:44 i Allmänt,

Jag vågade, tack vare söta Josephine, köpa en iphone! Wihooo. Hoppas den kommer innan fredag!

Nu ska jag iväg och hämta mor och far som varit ute och åkt cinderella båt. Billigt! 695 kronor för två personer, allt inkluderat i en natt. Kan ju nästan åka på en sådan trudelutt istället för utekväll? Svänga till litge dansband, haha.

Nej. On the road again...

Dilemma

Publicerad 2011-02-15 13:00:24 i Allmänt,

Dilemma. Skrivit upp mig på iPhone4 på affärerna i stan. Dom har inte kommit än, å dom vet inte när dom kommer. Halebop.se har telefonerna i lager just nu! Vad ska jag göra? Vill ju ha en telefon nuuu. Ja, nu! Vågar man beställa på nätet? Skulle det vara nåt med telefonen måste jag ju skicka iväg den och det är det negativa, skönt att kunna lämna den i stan istället. Men. Ah, ich weiss nicht. Dilemma deluxe! Vad ska jag göra?!

Annars är jag fortfarande glad idag. Sitter och äter en powerbar. Hitills ätit 140+104+104=348kcal idag. Kommer dock plocka på rejält till middagen eftersom ungarna ville ha stuvade makaroner. Är duktig och gör köttbullar till så kan jag äta det och grönsaker istället. Någon liten makaron får det nog bli... Klarar ju inte delmålet tills på söndag, tyvärr. Är 1,8 kilo kvar. Men förhoppningsvis klarar jag kanske ett kilo, och då har jag gått ner 10 kilo. Jag hoppas, men inte för mycket förstås..

Helgen kommer nog bli bra bra bra tror jag by the way :D Vi har kaaanske barnvakt två nätter och då kommer våra planer att falla på plats och allt kommer bli toppen! Men hemlig är jag. Jo då. För det är ju vår femårs helg. Förlovning alltså :) Så vi får see...

Ny möblerat

Publicerad 2011-02-15 08:55:11 i Allmänt,

Leah tyckte att det var dags för förändring här hemma så hon är i fullt sjå med att möblera om alla köksstolar. Vi får väl se hur huset ser ut efteråt. LLåter henne hållas, glada barn=glad mamma. Å tvärtom förstås!
Idag är jag faktiskt riktigt glad! Vägde mig imorse och har nu gått ner sammanlagt -9kg. Känns riktigt skönt, och inte bara i huvudet utan att jag faktiskt känner av det i kroppen.

Felicia är för övrigt hemma med magsjuka igen, även denna gång bara två gånger på toan sen helt bra. Hon är inte trött eller har ont, åt vanlig mat hela dagen igår och verkade piggare än någonsin. Vad är detta för något djävulskt?! 3e gången på 2 månader. Det börjar bli ledsamt och synas i plånboken...

Jodåsaattdä

Publicerad 2011-02-14 07:34:36 i Allmänt,

Blev inget cykelpass igår after all. Var sååå sliten. Så det fick bli en bok och mysa upp sig i soffan.
Idag väntar jag med iver och spänning på att det ska bli en iPhone över till mig. För nu är jag sugen så jag dör.

Kontrollfreaket Hannah kan ju dessutom inte stå ut med tanken att inte veta någonting över huvudtaget. Jag vill ha ett någorlunda hum om jag får den det datumet eller inte.
Leva i ovisshet passar mig inte ett endaste dugg!
Det kanske är därför jag är så "dålig" på att banta? Men imorse mina vänner så sov jag så länge att jag inte hann väga mig. Så bra så bra! Då blir det desto mer spännande imorgon. För ikväll BLIR det cykeln! Varannan dag annars blir det smisk. Tobias är med och hejar på mig och stöttar mig till tusen, vilket gör allt mycket lättare. Han vill verkligen att detta ska gå bra för min skull, då han vet hur dåligt jag mått. Men nu börjar det lika en vändning, jag cyklar på eget initativ, jag äter nyttigare på eget initiativ, och jag har dessutom cravings på promenader ;)

Lilla älskade pappa är fotografen till denna fantastiska bild!

söndag

Publicerad 2011-02-13 09:09:48 i Allmänt,

Åhh. Frustrerad! Försöker att få te't men det går inte alls som jag hoppas på. Frustrerad frustrerad frustrerad.


Don't you look behind.
You got a long long way to climb.
But I'll know you never fall again.
You still have your dreams, just remember what they mean if you want to come alive again.
So are you strong enough?
To fight for what you want?
Do you know, that nothing's frree, you got to pay the price.
So would you stand your ground, when walls come falling down?
-Cause you know, you always got to make a sacrifice.

urk.

Publicerad 2011-02-12 18:19:18 i Allmänt,

Åt så mycket mat förut att jag fick ont i magen :/ Inte trevligt!

Idag har jag och barnen varit ute och promenerat. Trots att det var närmare -20 ute så klädde vi på oss och gick. Var liiite väl kallt efter ett tag, hade ju varken täck byxor eller underställ. Bara ett par snortighta jeans, som jag givetvis var tvungen och ha eftersom jag äntligen får på mig dom utan andnöd! ;D
Sen var Felicia och jag till stan en tur och köpte hårfärg. Nu ska jag bara vänta på att håret torkar så ska jag färga det sen. Var ju tvungen att cykla idag efter all mat så fick göra det nu, skölja av mig, torka, färga håret, skölja, slinga håret, tvätta. Ja. Så min kväll verkar spenderas till stor del i duschen :P

iPhone

Publicerad 2011-02-11 12:38:08 i Allmänt,

Nu har jag varit iväg i lilla Arvika och skrivit upp mig. Ingen vet när telefonerna kommer in dock, och har massvis av folk på listorna. Förhopningsvis kommer det någon någorlunda snart. Någon trodde att det kunde ta upp till 8 veckor! FY! Det är ju jätte jätte länge... Inte vill jag fylla på telefonen nu heller. Ifall den kommer menar jag. Och om den kommer kommer jag införskaffa abonemang, för jag är en stor flicka nu :P

Yes

Publicerad 2011-02-11 08:18:28 i Allmänt,

Nu har jag bestämt mig! Jag ska införskaffa en iPhone4. Har grubblat och grubblat och grubblat. Men nu gör ja't.
En stycket iPhone, inget godis under helgen. Det får bli prio!
Ja. -8,2kg nu. Det är bra att cykla!

Förresten så är det snöstorm här. Och jag ska till charlottenberg idag. Fu!

9 passet

Publicerad 2011-02-10 07:55:00 i Allmänt,

Idag börjar jag sent, dvs nio. Det firade ungarna med att vakna 6.15. Thank you. ;)

Sitter just nu och festar på en halvliter vatten, måste ha druckit upp det innan jag åker och jobbar. Sen hoppas jag givetvis på att jag hinner få i mig ytterligare en halvliter innan frukost. Huvudet vill sig inte riktigt annars.

Idag får jag storfrämmat. Underbara Emma kommer en tur och det ser jag och barnen fram emot! :D Alldeles för långt emellan man ser varann, lite synd. Men en karriärs kvinna som hon är och småbarns kvinna som jag är så stämmer inte våra tider alla gånger. Men så är det! Riktiga vänner finns kvar, och hon är definitivt en av dom :)

Leah sitter och bläddrar i en bok i vår säng för tillfället. Stackarn "kan sääl" och ska gå i trappan utan min hjälp, men idag missade hon ett trappsteg fel på vägen upp och slog i höften. Ett fult blåmärke blev det :/ Stackars stackars liten, inte lätt att bli stor. Eller vilja vara stor kanske?
Nä. Får leta fram ett par trosor till Felicia och börja klä på henne. Idag är en sån dag då det kommer ta en halvtimme att få på strumporna för hon "ska bara..." Så det är bäst att börja i tid!

onsdag igen

Publicerad 2011-02-09 10:39:47 i Allmänt,

Vägning med andra ord. -7,5 kg. Saaaktare än någonsin. Nu får det blir hårdträning framöver. Cyklar varannan dag men får väl öka på hastigheten och längden ytterligare så länge knäna rår på. Klarade iaf cykla över en halvtimme sist med ett medeltempo på 26-28 km/h i förrgår. Jag vet jag veeet, det är väl inte mycket att hurra över men det är ändå bättre än inget. Klarade 40 km/h i en kvart förra veckan men sen var jag SCHLETEN! Svetten sprutade och jag kunde knappt använda benen på två dagar. Min knän tog så mycket stryk att jag inte vågar cykla så igen. Så ett lugnare tempo lite längre stund får duga tills knäna förhoppningsvis blivit starkare.
Ja. Då vet ni dagens vägning.

en snålis

Publicerad 2011-02-08 19:07:24 i Allmänt,

Eftersom jag har en "snåla-med-vår-ekonomi" månad den här månaden är swedbank just nu min bäste vän. Vill helst gå in hela tiden, tills idag. På hemsidan står det "SWEDBANK VISAR VINST PÅ 7,44 MILJARDER KRONOR FÖR ÅR 2010". Men dra mig baklänges! Är det ens lagligt att gå så mycket plus ett år när en annan får två spänn om året på sparkontot?! Jävligt orättvist tycker jag. Kunde åtminstone ge busen i att höja räntorna, för det ser jag faktiskt ingen anledning till. Till viss del - jo. Men nu är vårt billån/blanco uppe i snart 8 % och topp lånet på huset i 6 %. Kunde gott ha stannat på 6 respektive 4 %. Nu har vi inte så fruktansvärt mycket lån iof, men då hade jag hellre lagt dom 2% ränta på amortering istället. Så var det med det!
Nu ska jag iväg och snål handla. Lidl? Ica? Stan? Hemma? Vet ej! Får gå till postlådan och bläddra reklam innan jag bestämmer mig.

Ciao!

Jag har ju glömt!

Publicerad 2011-02-08 07:25:44 i Allmänt,

Lät väldigt deprimerande det förra inlägget, men faktiskt kan ju allt kännas jobbigt ibland. Älskar barnen villkorslöst, varesig dom är arga eller inte! ;)

Jag har glömt att berätta. Den 1:a februari 2011 bajsade Leah på toaletten för första gången. Min duktiga duktiga flicka. Nu vill hon dit hela tiden, helst ska "discha" med och hjälpa henne. Lite svårt eftersom Felicia inte kan hålla i henne och några olyckor med barn fast i toalettstolen vill vi ju faktiskt inte ha ;)
Felicia håller på att lär Leah mycket nu. Framförallt hur man ska prata. Såna där relevanta ord som "glasspinne", "lera", "stortå", "skohylla". Ja, det mesta som finns eller kan finnas i närheten. Igår sa hon fler ord på en och samma gång: "Go natt discha sov dott." Gull gull.

gahhh...

Publicerad 2011-02-07 14:53:19 i Allmänt,

Jag skojjar inte när jag säger att jag håller på att få en nervsammanbrott vid varje hämtning på förskolan! Felicia vill INGENTING! Inte ha mig där, inte ha mig i närheten, inte åka hem, inte klä på sig, inte ha skorna på rätt fot, inte ha hjälp, inte klä sig själv. Jag blir fan helt galen! För allt detta följs av ett evigt skrikande och grinande i en decibel nivå som jag inte ens tror är laglig! Sen fortsätter hon helst hela vägen hem, och idag har hon fortfarande inte slutat grina. Just nu grinar hon för att hon inte får dricka coca cola som mellanmål (vilket hon ALDRIG fått!).
Saken hör också till den att jag inte tycker om massa fjanterier. Jag har försökt att spela efter hennes regler och strukit henne medhårs. Suttit snällt och väntat på förskolan, lätit henne till slut bestämma sig vilket hon ändå ändrar på. Det är definitivt inte bra för mitt blodtryck för det enda det resulterar i är att hon blir två gånger värre nästa gång med skrikandet och vad hon vill ha.
Därför är jag sten hård. Så gott jag kan med tjugo ögon i nacken. Vill Felicia inte ha skorna, då får hon väl gå barfota! Vill hon inte klä på sig jackan, då får hon vara utan eller så klär jag på. Vill hon inte gå därifrån, då tar jag henne under armen och bär henne till bilen varesig hon skriker eller inte. Hon har även fått för sig att fröknarna ska klä på henne när vi ska hem. Dom klär inte e4ns på henne på dagen, det gör hon själv. Och är det någon gång dom inte ska klä på så är det definitivt inte då, för då är jag där och det är MITT ansvar. Det är JAG som är förälder. Men Felicia har märkt att det går och spela på det här för fröknarna kommer gärna och sneglar lite som om det vore synd om henne. Är det det? Är jag för hård? Jag menar dom har ju massvis med barn att ta hand om! Nör mitt barn slutat för dagen, då har hon slutat för dagen. Kanske är det jag som gör fel? Men vad ska man göra när tålamodet tryter? Det finns föräldrar som mer än gärna sitter i en kvart och väntar på barnen för att det är fri uppfostran och att dom praktiskt taget gör som dom vill, men jag vill inte ha det så. Jag respekterar Felicias önskan - till viss del. För hon måste lära sig när och hur man får saker här i livet. Och det är INTE genom att grina, INTE genom att skrika, INTE genom att göra tvärtemot vad mamma och pappa säger.
Ja nej jo. jag blir helt galen och mentalt slut körd.
Men nu har jag skrivit av mig. Jag tar tio djupa andetag och går ner till min dotter som fortfarande skriker för att jag inte kom när HON SA TILL MIG ATT KOMMA. (första meningen jag skrev sa hon så).

Tålamod är en dygd.

Tuff tuff helg

Publicerad 2011-02-07 12:42:28 i Allmänt,

När vi hämtade Felicia på förskolan i fredags berättade dom att hon var väldigt sliten. Inte så konstigt egentligen, första dagen hon började 6.30 på över 1,5 år! Leah har aldrig behövt vara tidigare än 9.00 hon heller, men hon va skapligt pigg. I alla fall. När vi kom hem började hon gnälla och klaga över det mesta, så vi lovade henne en film när vi varit på affärn. Hon ville INTE till affären, hon hade ont i mage. Började bli lite orolig men vi tyckte att lite frisk luft kan göra gott så hon fick också åka barnvagn till affären. Hon somnade som en stock efter ca 100 meter och blev vitare och vitare i ansiktet. Vi lät henne sova, kom hem och tog in henne. Skulle precis ringa Elin, hon hann svara typ "hej", så börjar Felicia spy i köket, hallen och till sist badrummet. Mitt stackars lilla hjärta! Inte konstigt hon var dåsig. Hon blev livrädd när hon spydde och tjöt som en brandvarare i säkert tio minuter, men hon lugnade sig när jag förklarade hur baciller fungerade och varför man spyr. Felicia är ju så att bara man får en bra tydlig förklaring så finns det ingen anledning att jaga upp sig. Att bacillen ville ut genom magen var alltså helt okej! För då är det bra att spy.
Hon var trött och hade ont hela kvällen, men det kom ingen mer spya. Alltså åkte hon på "en-gångs-spysjukan" för andra gången. Det är riktiga vinterkräksjukan som går runt ikring nu men den där "spy-en-gången" sjukan har hållt på sen i höstas! Det enda som skiljde var att denna gången fick hon feber och var inte helt feberfri förren på morgonen dagen efter.
Morgonen dagen efter blev jag illamående och ont i magen. Blev värre och värre och värre. När klockan närmade sig fyra-fem var det så påtagligt att jag BAD om att få spy eller vad som helst! Var tvungen och ställa in utekvällen för min del, fast att jag var på väg. Tur att jag INTE åkte, för vid sex draget fick jag sky hög feber och en feberfrossa som jag aldrig varit med om förut. Fick bokstavligen talat hålla mig i HAKAN för att jag spände mig så mycket i hela kroppen att käkarna gick upp och ner i 300 km/h som på en mdma skadad!!! När jag skulle dricka vatten skakade jag så att det plaskade över hela bänken, dunkade i tänderna och tappade muggen. Helt sanslöst. Var lagom trött igår när jag vaknade efter det hårda "träningspass" jag haft på lördag kväll.
Men illamåendet gick åtminstone över med febern. Och nu är vi friska hela familjen tack och lov.

Ja, det var min lediga helg, för nästa är det jobb igen.


Feb. 4, 2011

Publicerad 2011-02-04 13:14:55 i Allmänt,

1. Ta närmsta bok, slå upp sidan 18, läs och skriv ner rad 4: "Jo."
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad ör du vid?: Brev som ska postas
3. Vad var det senaste du såg på Tv:n?: Ja herregud, vad var det egentligen? Jag tittade igår men kommer inte ihåg på vad. Haha.
4. Utan att se efter, vad tror du klockan är?: 13.10?
5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?: Radion

6. När var du senast utomhus, och vad gjorde du då?: Jag gick mellan bilen och kontoret. Eller halkade snarare...
7. Vad gjorde du innan du skrev denna lista?: Gick igenom schema för mars månad. Ordning och reda på fredag, jo då ;)
8. Vad har du på dig?: Svarta mjukisbyxor, randigt linne, softshell jacka, vinterkängor. Och underkläder!
9. Kommer du ihåg vad du drömde inatt?: Kanske... ;)
10. När skrattade du så du tjippade efter luft senast?: Oj, det vet jag faktiskt inte.. Tragiskt!

11. Vad finns på väggarna där du är just nu?: Ett schema, adress till skatteverket på en post it lapp, två tavlor.
12. Har du sett något konstigt det senaste?: Konstigt? Nej men otäckt! Ett hemskt klipp på en mamma som misshandlar sitt barn genom att stoppa honom i iskall dusch och hälla tabasco i munnen på honom. Fy fan! Mår dåligt än av det där klippet... :(
13: Vad heter du i andra namn?: Ruth, Linnéa
14: Vilken film var den senaste du såg?: Red. Mycket mycket bra! :)
15: Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?: Skor! Högklackade, lågklackade, bredklackade, runda, kantiga. You name it!

16: Berätta något om dig själv som folk inte känner till: Är extremt rädd för det övernaturliga. Jag tror på det, jag räds för det. Kan fortfarande inte "kasta ett öga" i en spegel efter den där dumma filmen...
17: Om du skulle kunna förändra en sak i världen, vad hade det varit då?: Förstående för andra.
18: Tycker du om att dansa?: Älsker't!
19: George Bush eller Barack Obama?: Pest eller kolera?
20: Rött eller blått?: Politiskt eller bara bara? Blå politik, röd tröja!

21: Din första dotter ska heta?: Hon heter Felicia Linnéa
22: Din första son ska heta?: Ewald Theodor
23: Öppna det 12:e inkomna smset i din telefon, vad står det där?: "Kommer om en stund :) puss"
24: Skulle du någonsin kunna överväga att bo utomlands?: Jaa, när jag är pensionär och om världen inte går under 2012. (en annan rädsla jag har)
25: Vad vill du att GUD ska säga, när du står vid pärleporten?: "My preciousssss, my looovvveeee"
26: Vilka 4 personer vill du se göra denna lista?: Letitia, Josephine, Angelica, Yohanna!

Idag är det.

Publicerad 2011-02-02 09:28:26 i Allmänt,

Idag är det onsdag. Totalt 7,2 kilo har runnit av mig. Totalt 3,6 kilo kvar till delmål ett. Tight! Det är ju inte mer än 2,5 vecka kvar. Hoppas ändå litegrann!

en bra dag idag?

Publicerad 2011-02-01 23:01:49 i Allmänt,

Idag är en bra dag, tror jag... Osäker.
Håller jag på att få psykbryt? Säkert bara trött på vädret.
Får passa mig för bantningen. Börjar få konstiga underliga tankar... Konstig syn på mig själv. Tycker jag är tjockare än förut? Tycker att kläderna sitter hårdare? Att jag mår illa av att dricka och äta? Tycker att allt det här låter osunt. För såpass bra koll har jag åtminstone. Tar det lilla lugna, tio djupa andetag... Dags att slänga ut våg och måttband kanske?
Mestadels väldigt ego just nu. Försöker koncentrera mig på mig själv lite mer än bara barn och gubbe. Behöver hitta mig själv, må bra i och med mig själv för att bli lyckligare och bättre. Så är det!

I love myself, i wan't you to love me. When I'm feeling down, I want you above me.

Nej men fy fan vad tråkig jag är! Varför skriver jag om sånt här tråkigt?
Det har hänt Hannah grejer också. Ja, såna där klant saker.
Igår när jag var i BORTAN och städade ett badrum hände en mindre incident. Bland annat stod jag på stegen, lagom häftig och skulle spruta ner kaklet med det braiga medlet vi köpt. Och jag sprutade. Jag sprutade. Jag villa inte gå högre upp på stegen så jag gjorde mig så lång jag bara kunde och sprutade. Tills jag fick halva flaskjäveln i ögat och höll på att trilla av stegen. Var inte så kack efter det. SVed och brände men modig som jag är klättrade jag upp med duschmunstycket, höll för ögonen och pekade den rakt upp. Hade det inte varit för att jag stod och höll för ögonen hade jag kanske slutat spruta vatten innan jag gjorde översvämning i badrummet. Kanske hade jag reagerat innan jag skulle klättra nerför stegen och hamnar i 2 dm vatten.
Jaha. Och nu?
Pratar med farbrorn (eller man kanske. runt 30-40 nåt?) som äger kåken, och han berättar: "Ja män du vet jarnbrunner di skruver du av skruven på vöttö. Där ärre möe söm ligger. Möe hår å gräjjer frå gamle kärringer."
Jag undrar lite över svaret att det var just kärringar i den där duschen. Har han manfobi? Jag svarar honom vänligt men bstämt att jag faktiskt varit och petat i brunnen för helt knäpp är jag ju inte. Men jag skulle prova igen och sen ringa tillbaka. Jag går dit och gräver med en diskborste. Min bror står bredvid. Vi blir inte glada över synen. Så jag ringer: "Nu har jag perke neri där och vattnet är BAJSBRUNT! Det kom ännu mer vatten. Och tre löv!!!"
Farbrorn förstod att jag faktiskt inte kunde göra något åt hans gamla järnbrunn sen. Thank god.
Skruvar i brunnen? Jag är väl för tusan ingen rörmokare! Vad skulle jag ens skruva upp den med? Min Mr Muscle?

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela