hannah

Nya saker

Publicerad 2008-02-18 09:28:21 i Allmänt,

Var och handlade i lördags. Så nu har felicia ny bilbarnstol och ny sulky. Kanon fina! Sulkyn tror jag hette Acta graco city jet (eller nåt sånt) och bilstolen är en Acta Graco DuoFlex XTP :) Så nu åker hon fint min lilla flicka.
Hon är jätte hes nu också, hur gör man när bebisar är hesa? Hon skriker jätte konstigt, kommer knappt något ljud. Men ingen feber eller något sånt, men väldigt olustigt iaf! Men blir det feber så åker jag till verkstan så får dom kolla va de kan va... inte kan dom väl få halsfluss eller nåt sånt när dom e så små? =O

I torsdags kröp hon "regelrätt" för första gången, men vill fortfarande krypa på sitt sätt, går ju mycke snabbare. Antingen har hon en fot i golvet å skjuver sig framåt ellerså använder hon knäna och kryper/skuver/ålar sig framåt. hehe, svårt att förklara ;) Och i lördags satte hon sig upp ALLDELES själv! Blev alldeles paff, helt plötsligt satt hon där :) nu ler hon jätte nöjt varje gång hon sätter sig och tittar på mig med stora ögon. Brukar klappa händerna åt henne, då blir hon jätte glad. hehe.

Nepps, nu har hon vaknat! ligger i vagnen å sover..

Hejs!

Barn ledig

Publicerad 2008-02-10 10:35:17 i Allmänt,

Har varit barn- och hund ledig i natt. Varit skönt, men samtidigt väldigt konstigt. Sprang och kollade efter Ragge rätt som det var igår, men det var bara katterna som strosade runt.
Just nu sitter jag och njuter av tystnaden. Kom inte ens ihåg att det kunde vara så tyst? Väldigt skönt, men samtidigt så känns det som att något inte stämmer. Är van vid att ha en hund som springer runt, en liten Felicia som ligger och skriker och pratar med sig själv på golvet. Hur ska jag lyckas städa nu tro? Hm.

Ännu en dag.

Publicerad 2008-02-07 07:59:41 i Allmänt,

Har inte en blek om va jag ska göra idag. Känner för att åka och hälsa på anna kanske. Var längesedan jag var där, hon har väl inte sett felicia sen hon var typ 4 månader eller något.. Så hon skulle nog bli glad :)
Men då måste jag duscha först, hinner inte ta en dusch med mina illbattingar precis. Hunden gnäller och gnäller, han ska ut och äta makaroner som grannen slängt ut från balkongen. Inge konstigt att han skiter som en tok! :O
Felicia ligger mest å skriker på allt och alla. Just nu är hon arg för att hon inte tar sig nånstans när hon står.. :D Står med benen spik rakt och rumpan upp i vädret, får inte med armarna bara.. Är nog ett tag kvar innan hon fattar hur man ska göra med dom ;) men det ser verkligen über gulligt ut!

Var hos Yohanna och Travis igår. Det var kul att komma iväg och hitta på något. Fin lägenhet hade hon som bara den! Skulle också vilja ha det så där modernt och stilrent, men är alldelles för glad i plotter för att det skulle kunna gå tror jag. Är ju på 10an rätt som det är och handlar ;) hehe. men nu var det ett tag sen, ajaj hannah.

Barnledig på lördag. Vad ska jag hitta på då tro? Ska iaf på ett klädparty klockan 17, men sen vet jag inte. Blir väl att jag storstädar tänker jag :P Sitter säkert uppe halva natten också så jag är lika trött sen när tobias och felicia kommer hem.

Kaffe & Förlossnings berättelser

Publicerad 2008-02-05 08:58:38 i Allmänt,

Sitter här, på tisdag morgon, med kaffe koppen i högsta hugg. Är väl inne på min 4e kopp nu eller något sådant, men känner mig fortfarande inte som en människa.
Har varit uppe sedan halv sju imorse, så det var ju inte så farligt tidigt ändå idag, men felicia ville komma och mysa i sängen redan klockan 5!

Har nyss suttit och läst om Jennys förlossning, jätte spännande! Konstig är jag kanske, men tycker faktiskt att det är lite spännande. Alla förlossningar är ju SÅ olika! Hade säkerligen bara tyckt att det var äckligt om jag inte hade varit med om en förlossning själv.
Skulle nog kunna föda barn varje dag känns det som. Visst, det gör ont. Visst, det är jätte slitsamt, och man undrar vad fan man har gett sig in på när man ligger där... Men dom sista sekunderna, när hon faktiskt kommer ut, när dom lägger henne på bröstet, då glömmer man bort allt. Då skulle man kunna göra det igen och igen och igen. Är det inte helt otroligt att en bebis kan ligga i magen på en? Tycker det är helt FANTASTISKT! jag LÄNGTAR tills nästa bebis ;)

Idag blir det något utav en städar dag för mig, om Felicia går med på det. Känner för att få undan all skit vi samlar på oss.. Vet inte vart hälften kommer ifrån ens? Eller så är det det dilemat att man har något, som man inte vill ha framme, men som man inte vill kasta och sedan ligger det i förrådet i flera år. Då är det ju lika bra att slänga det med en gång, eller ge bort det.. Jaja, vi får väl se om det blir någon rensning..

Modd & Moddigare

Publicerad 2008-02-03 16:25:00 i Allmänt,

Det är ungefär så det känns när man springer runt här i Jössefors. Förstår inte vad den där j*vla gubben håller på med som egentligen ska vara här och ploga. Han kom nu. Men jag menar, har det varit närmare 2 dm snö hela dagen borde han varit här för längesen, dessutom är han värdelös på att ploga också... Blir SÅ ARG!!

Felicia har sovit jätte dåligt hela dagen. Och även om hon är helt slut är det nästan omöjligt att få henne att sova. Står ute och gungar på vagnen som en galning, men det är ju mindre kul i det här vädret. Förhoppningsvis sover hon i alla fall en halvtimme nu. Hoppas hoppas hoppas.
Ju bättre hon sover på dagen desto bättre sover hon på natten. Det går lite hand i hand det där.
Sover visserligen nästan 12 timmar i sträck på natten nu, så ska väl inte klaga heller, hehe.

Var och såg när Tobias kusin spelade på Ritz i Fredags också. Han var jätte bra! Verkligen blivit kanon duktig sen jag hörde honom första gångerna, och det var ju när jag gick på media. Kul kul :) Blev lite små förvånad när svärfar ringde och ville ha med mig. Träffade Linn, Martin och Martin. Martin L har jag inte sett sen vi slutade högstadiet tror jag, det var verkligen kul! Han hade växt en del på längden också *humm* hehe. Han spelade i Top Cats nu, hade aldrig kunnat föreställa mig honom i ett rockabilly band, men där ser man. folk förändras! Har nog gjort det jag också, men man tänker väl inte likadant om sig själv kanske ;)

Måndag imorn igen. Tycker det är måndag hela tiden. Har inte den blekaste om vad jag ska göra heller.. Men de spörs å se :D

Hejs!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela