hannah

19

Publicerad 2010-05-19 12:02:40 i Allmänt,

Jag vill att idag ska vara imöra. Imöra är det barnbidrag och jag är fattig som en kyrkråtta den här månaden. Så när det kommer så kan jag pusta ut. Avskyr att vara utan pengar! Men ska inte klaga. Har pengar så det räcker på matkontot och bensin i bilen. Det är huvudsaken. Ungarna behöver inte nya kläder varje vecka även om jag önskar dom det ibland.
Så när barnbidraget kommer blir det en tur till charlottenberg så jag förshoppningsvis får mig ett par byxor!!! Jag gick ju på super diet i en vecka. Gik ner fyra kilo. Gick upp tre veckan efter. Haha. Men allt försvann runt låren så mina jeans som var tighta sitter inte som dom ska. Hänger i rumpan. Det är fult. Fast att jag plussade veckan efter. Inte fy skam. Satte sig väl någon annanstans antar jag.

Sitter just nu på jobbet när det fina vädret bländar mig på utsidan. Vil helst kasta mig hem och hänga ut lite tvätt men vädret håller sig kanske ett par-tre timmar till om jag har tur. Funderar på att kosta på mig en blomma såhär dagen innan pengar. Som jag kan plantera ute. Har hela 136 kronor. Då har man ju nästan råd med penseér. 6 för 30:- eller hur det nu brukar vara.

Leah växer och blir stor. 70,5 cm och 8270 gram. Felicia tyckte att hon också var väldigt sjuk och behövde mäta sig på bvc. Hon var 93 cm. Har mao växt 2,75 cm sen i slutet på mars! Inget konstigt hon har växtvärk... :S Inget konstigt jag tycker att jag krymper heler för den delen. Barnen växer ikapp deras dvärgmor.

Nu ska jag jobba. Men en liten uppdatering vart de ju! :D

Puss och adjö! ;D

Dags kanske?

Publicerad 2010-05-04 07:55:06 i Allmänt,

Nu var det minsann en väldans tid sen jag var här. Har haft noll sug på dator. Inte vart inne mer än nödvändigt när jag jobbat.
Leah har fått två tänder, och hon kryper och klättrar överallt :)
Nu vaknade min stora tjej så det va inte mycket till blogg inlägg..

Jaja, ja lever iaf :)

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela