hannah

karlstad

Publicerad 2010-06-17 17:30:10 i Allmänt,

Idag va ja arg. Väligt arg. Så arg att jag tog min bil, åkte till karlstad å spenderade massa pengar. Kändes jätte bra faktiskt. Skönt att få ut sina agressioner.
Så det blev två tröjor till mig, tre par skor till mig, en kjol, en tröja och ett förkläde till Felicia, en klänning, en body och ett par tights till Leah. 1300 kronor fattigare är jag nu men lätt värt varenda krona!

Idag kommer min trollunge hem efter sin semester, lät som dom hade haft det jätte bra där borta. Hon lätt trött när jag pratade med henne. Hon hade sett en häst, en känguru och en kanin. Och badat, men det var kallt (22grader) samt gungat. Det var vad dom gjorde.

När vi var nere i småland så kom det en alkis vinglande över vägen. Eller alkis vet jag inte om han var visserligen, men antar det eftersom han stank öl och balansen var lika med noll. När han hade gått en bit kläckte jag ur mig"jaru Felicia, den farbrorn hade nog druckit några öl för mycket". Inte tänkte jag på att hon skulle komma ihåg det.
I måndags var vi på köpcentret i charlottenberg. Där kom en farbror gåene med en kundvagn. När han var rakt framför oss tittade Felicia på honom och sa halvt skrikande "DUU mamma. Den där göbben har dröcke alldeles för möe öl han!"

Pinsamt.

onsdag

Publicerad 2010-06-16 10:33:58 i Allmänt,

Nästan inga semesterdagar kvar nu. Just därför har vi bestämt att ha riktig semester idag. Bara gotta oss med lite kaffe i trädgården, leka så mycket som möjligt med Leah, ta en långpromenad och kanske en tur till badstranden. Alltså egentligen inte göra någonting mer än nödvändigt.
Felicia åkte på semster med farmor och farfar idag, till furuviksparken? tror jag det hette åtminstone. Hon var taggad till tusen och gjorde sig fin med örhängen och kammade håret på sig själv. Toffs gick också bra att ha i håret, och prinsess krona givetvis :) Hon var så vacker när farmor kom så. :)
Nej usch. Jag är bara tråkig i bloggandet känner jag.

Berättade jag att Leah står överallt och dessutom går efter möblerna? Det gör hon i vilket fall. Händer massa med saker nu. Hon härmar när man ber henne "säga" saker också, super sött :)

Nu kaffe i trädgården bland mina vackra blommande irisar.

kalas tre

Publicerad 2010-06-13 09:51:08 i Allmänt,

Idag är det sista kalaset. Ska bli trevligt att träffa andra mammor och ha lite ungar här faktiskt.. Är himla dålig på att träffa andra med barn, vilket jag behöver skärpa mig med. Felicia behöver ju träffa barn efter dagis tiden att umgås med. Men det är så svårt att få ihop det med jobb, hem, och att Leah dessutom vill sova mellan 5.30-6.00.

Nu ropar tobias. tycker inte om när jag sitter här :P

HEJS!"

Felicia <3

Publicerad 2010-06-12 07:42:20 i Allmänt,

Igår var det alltså tre år sedan jag var på BB och fick min vackra flicka. Tre år. Det är längesen.
Blir nästan nervös över vad fort tiden går.
Hon fick dockor, cykel, pussel, memory och massa mer. Och då var det bara kompis besök igår. Idag kommer släkten och imorn blir det barnkalas. Har fullt upp, minst sagt, i några dagar. Tobias ska dessutom iväg ikväll så då blir det nog ännu mer stressigt. Blir lite städ och plock på ett kalas, släkten vår är ju faktiskt strax över 20 pers. Dom närmsta.

Hur som haver. Felicia kunde cykla jätte bra på cykeln :) Trodde inte att hon skulle gör det eftersom dom "vippar" litegrann när det är med stödhjul, och det kan ju vara lite läskigt. Men nemas problemas! :)

Nu ska jag hoppa ner och dricka kaffe, sen städa. Vi är nyvakna här i hushållet.

Tjohej!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela