hannah

Jag bringar bringa!

Publicerad 2012-09-30 18:20:24 i

Nej, det gör jag inte. Inga bringor här. Däremot för jag med mig jävligt mycket otur. Ligger jag plus på tur-sidan hamnar jag definitivt på noll fort där efter.
Behöver jag säga att helgen varit hektiskt?

Städartagen!

Publicerad 2012-09-26 16:09:01 i

Ikväll ska jag ha ljusparty. Ska bli roligt att ha lite folk över faktiskt. Förr i världen var det frallor jag bjöd på men idag blir det mer lågkolhydrat alternativ. Lite smått och gott plock sådär. Då kan jag med gott samvete äta kvällsmat ;)

Barnen ville se på dunderklumpen och det kändes som en bra dag för film idag. Då kan jag städa utan massa lek avbrott och de får varva ner efter förskolan i lugn och ro. Bara golven som ska skuras på nedervåningen, sen får nog övervåningen smaka på dammtrasan också! Ingen som ska upp dit och glo men har ju lite tid över. Skönt att ha det gjort.

Dagens låt, lite dubstep!
http://open.spotify.com/track/2ICUlzvV9YrHLPtsD7jw0y
Enjoy :)

Dumma app!

Publicerad 2012-09-25 07:49:43 i Allmänt,

Skrev ett långt blogg inlägg igår om hur dagen varit, men blogg.se appen vill inte funka! Irriterande om något!

Igår prövade jag att göra naglar på emma. Det vart inte så jätte bra, men det får jag hoppas att hon inte hade förväntat sig heller ;) Ska göra om en, eller två av dem, och sedan den andra handen. Det kan vara trevligt om de är lika långa naglar på båda, kanske!
Hur som haver så var det iaf väldigt väldigt roligt! Det kan nog bli kvällspyssel så där emellanåt.
Vi har precis fått 4G på jobbet så jag måste ju undersöka hur snabbt det är, haha. Märker i ärlighetens namn inte ett smack. Men det var billigare än 3G så why not!

Nu, jobbajobbajobba

En lördag!

Publicerad 2012-09-22 08:43:52 i

God morgon.
Vad gör alla ni andra såhär på morgonkvisten? Själv har jag inte tagit mig mycket längre än till soffan. Vi har kollat på bumbi björnarna, prick & fläck, pokemon m.m. Vi har suttit här en stund med andra ord.
Det var meningen att vi skulle ta en trädgårdsdag idag, röja upp allt och gräva igen alla helvetiska rabatter. Men nu är det ju busväder? Och jag har inga regnkläder? Det får bli en dag i tvättens tecken istället.
Jag och Felicia ska ha en stund på tu man hand idag, det vankas nämligen bio besök. Det allra första bio besöket dessutom! Hon är super exalterad. :) Leah får vänta ett tag till innan hon får gå på bio, hon orkar inte ens sitta igenom en hel film här hemma min lilla vilde. Men hon och pappa ska ha bio i soffan och hon får popcorn och välja film själv. Det är med andra ord en till som är exalterad ;)

Tobias fyllde år igår, hela 27! Hade lite kalas med lilla släkten och gick och lade oss 21.04. Det blir så när man blir gammal.

Nu är det lilla nalle på tv:n. Älskar Stina wirsen!
Hejsvej.

Vi var ungdomar och vi växte aldrig upp.

Publicerad 2012-09-13 08:09:56 i Allmänt,

Idag är det torsdag. Det betyder att det är fredag i morgon. En dag jag verkligen sett fram emot.
Fredag är lika med Årjängs mâten. Mâten utan "r", för så uttalas det där.
Hoppas på att träffa mycket folk, både nytt och gammalt, men mest gammalt - faktiskt. Det är det som är tjusningen med att åka dit, träffa gamla "gänget", skratta och gråta med dem och tänka tillbaka på tiden då det inte fanns så mycket som ett dåligt gruskorn på vägen mot livet. Vuxen livet.

Igår hade jag för övrigt en mys dag med min lilla Emma, vi tillbringade kvällen på "kusinerna". Tack Emms! :)

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela