hannah

Spärrservice mannen, lite full?

Publicerad 2011-09-27 06:59:41 i Allmänt,

För drygt en månad sen blev jag ju av med min plånbok när vi var på Olssons Brygga. Satt ganska länge på natten och gjorde anmälan till polisen medan Tobias ringe spärrservice åt mig.
Han på spärrservice måste ha varit lite full för han sa att jag, men bara JAG kunde ringa tillbaka och "låsa upp dem" ifall plånboken hittades.
Plånboken återfanns ju dagen efter, den hade blivit inlämnad. (TACK TACK TACK)
Idag ringde jag spärrservice, jag har liksom inte så bråttom. Han hade aldrig hört talas om något så dumt som att låsa upp kort, man måste beställa nya. ÅHHHH. Då hade jag ju gjort det för längesen för det betyder ju att jag måste vänta på att få dom emot min vilja. No good.

För övrigt hemma med mitt minsta troll. Hon har haft feber i två dagar och inte ätit något. I dag är hon inte riktigt så varm, mest sliten, och har dessutom klämt i sig en banan och ett halvt glas yoghurt. Aldrig blivit så glad när en unge ätit banan förut.

Förhoppningsvis piggnar hon till rejält och orkar till förskolan i morgon. Det är fotografering och den kan hon ju inte missa! Dessutom högtryck på jobbet, tjoho!


Livet känns ändå ganska bra nu. Som en massa håller på att lösa sig. Hoppas bara att det fortsätter så...

utan nät

Publicerad 2011-09-23 08:34:12 i Allmänt,

Får starta jobbet hemma idag då vi har varit utan internet i stort sett i tre veckor i arvika. Ni kan ju tänka er själv hur det går utan internet på ett företag. Ja just det.
Så när jag väl jobbar hemma funkar det inte att spara det jag ska ha på fil, utan chefen får snällt åka hit med en skrivare och sedan är jag igång ordentligt! Dumt, ligger efter en del så varje minut räknas den här arbetsdagen.
Det positiva är att jag får vika tvätt i väntan på bättre.
:)

In the sofa.

Publicerad 2011-09-01 07:41:51 i Allmänt,

Ja, ligger hemma och är sjuk. Det är nog första gången på tre år jag faktiskt ligger och är sjuk utan att jobba också. När jag hade spysjukan sist jobbade jag då med. Tog med datorn hem och satt mellan springen från soffa till badrum. Härligt. Men den här gången känner jag att jag vill tillfriskna i lugn och ro. Somnade halv sittandes igår med en bok. I förrgår somnade jag under tiden jag spelade wordfeud. Haha. Lite små dålig så.
Idag känner jag mig faktiskt sämre, och ser sämre ut. Vi får väl se när jag tillfrisknar.

Lilla Luna tycker givetvis att jag är super tråkig. Men hon får stå ut. Hon går dessutom inte fem meter ifrån mig så hon sliter ut mig ändå. För att hon ska få motion måste jag springa runt som en tätting i våran pöl till gräsmatta när hon följer efter mig. Annars vill hon inte. Öppnar jag dörren, väntar hon tills jag är på väg ut. Går jag till trappan, står hon på trappan osv. Huh-. Hon kunde väl kissa själv iaf!
Hon vill inte gå i koppel heller, för det är livsfarligt. Jag tog med en påse korv igår och mutade henne så vi fick gå en bit. Det gick saaaakta, men korven funkade som bränsle och hon gick en bit till. Jaja, det kommer tids nog! Bra ändå¨att hon inte springer ifrån mig. ;) (ÄN)

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela