hannah

jo.

Publicerad 2009-12-30 07:54:18 i Allmänt,

Det händer så mycket just nu som får mig att inte orka skriva. Jag återkommer inom kort.


God fortsättning på er allihop! :)

Film maraton?

Publicerad 2009-12-10 16:14:22 i Allmänt,

Har pysslat lite idag. Med riktigt pyssel. Jag och min dotter är väldigt kreativa ihop :) Vi har målat sjuhundrafemtioelva teckningar, till varandra, och jag har pysslat med pärlor och håller på att göra en fönsterdekoration. Visst låter det vuxet och kreativt? Fönsterdekoration.
Skulle vilja tamig iväg och handla färdigt julklappar men kommer aldrig utanför dörrn. Till helgen ska Felicia till farmor så då kanske vi kan smita iväg resten av familjen och handla till henne. Är ju inte så jätte kul att ha med henne när man köper julklappar till just henne, men vad gör man om man inte har tillgång till barnvakt? Tobias har jobbat kvällen hela veckan men idag är han hemma, fast då är ju affärerna stängda innan jag hinner fram efter mat och matning av barn.

Ikväll blir det nog film maraton, disney filmer! :) Dom RIKTIGA disney filmerna som är tecknade och helst på VHS. Men jag har varit så bekväm att jag införskaffat mig dom på dvd. Undrar vad man ska börja med. Aladdin? Ringaren i notre dame? Hm. Det spörs :D

trall

Publicerad 2009-12-09 15:11:15 i Allmänt,

För en par timmer sen plockade jag fram min gitarr, spelade några av mina "egna" låter och trallade lite försiktigt till. Det var härligt. Har saknat gitarren som bara den, men finner mig aldrig tid att spela. Nu tog jag mig tid och det var verkligen värt det, man får liksom inspiration till att göra mer musik och man blir gladare i själen. Åtminstone jag. Så nu ska jag skärpa till mig och plocka fram den lite oftare. Skriva mer låtar kan jag nog inte för jag är inte deprimerad, och det om något sätter igång skriv lusten :P Haha. Men glada låtar är mycket mycket svårare att hitta på. Dessutom kan jag j inte så många ackord heller, tänkte be Madde lära mig.

Så. Här har ni några låtar jag spelade idag som inte var mina. Enjoy!





Arm tugg.

Publicerad 2009-12-06 08:17:34 i Allmänt,

Vaknade av att katten låg och tuggde mig på armen imorse. Var inte alls speciellt trevligt. Men jag tog mina sinnen till bruk och la Leah i sin egen säng som givetvis vart klarvaken. Sen vaknade Felicia och läste bok i sitt rum och kom och kröp upp i sängen. Jätte mysigt! Leah är däremot väldigt morgontrött egentligen så hon gnällde och skällde när vi kom ner men lyckades få henne att somna om för en dryg kvart sen. Har jag tur nu sover hon till tio. Det är ungefär så hon vill sova för att vara en glad bebis :)
Övervåninen vart nästan klar igår, har lite damning på våra sovrum kvar, men det är inte så spänt. Är där uppe åtta timmar dygnet, MAX, och det är när vi sover. Kommer det någon människa och klagar så får dom skylle sig själva för i vårt sovrum har dom väl ändå inget å göra :P

Idag har jag lust att hälsa på någon. Men vem? Någon själ som är hemma och kaffe sugen idag? Har egntligen massor att plocka med hemma, men inte alls lust till det idag. Nej nej nej.

F- Koooom pappa, gå ner nu!
T- *stön*
H- Pappa har ont, Felicia, han orkar inte gå ner. Mamma går ner.
F- Vart har du ont då pappaaaa? Koooom pappa, gå ner! INTE ha ont!
H- Men gumman, pappa har så ont att han snart gråter. Han har ont i nacken.
F- Sååå pappa. Du får gråta. Man får gråta har ont i nacken.
T- Tack. Om jag gråter så vet jag att jag får.

Natt öppet

Publicerad 2009-12-05 12:38:42 i Allmänt,

Var på köpcentret igår, detvar nattöppet. Fick tag på lite mer julklappar så nu är jennilie och madelene klara, även Leah. Var ju 50 % på babyproffsen i en timme igår så Leah fick lite lundmyr och me too kläder, man har ju råd att kosta på när det är halva priset :) Men 600 vart det handlat för iaf. Å då fick jag bara me 4 plagg och en leksak. Hujedamej. På halva priset liksom.

Idag har vi storstädat Felicias rum. Dammtorkat alla tavlar, hyllor, lådor, fönster bräde, sängen och några leksaker. Dammsugit alla lister, fönsterkarmar, garderob och dörrkarmar. Och torkat golv. Och möblerat om. Så nu har hon fint i sitt rum :) Nu ska bara herr elektriker sätta upp en lampa och eventuellt en till kontakt. Jepps. Så så var det med det.

Nu är Leah vaken och kramsjuk.

snö-slask

Publicerad 2009-12-04 09:32:30 i Allmänt,

Är värsta snö-slask vädret ute. Känns som ett träningspass när man går, häligt! :) Bättre med lite snö än ingen snö är mitt motto för tillfället, i vilken variation det än kommer. Hade inte räknat med så mycket som en snö flinga innan jul. Tobias säger att det skulle bli varmt och regna under helgen, tycker inte alls det är roligt. Felicia vill ju så gärna åka pulka nu! Till och med jag vill åka pulka!

T- Jag går och gör mig en barkis.
H- Åhh, gör en åt mig med.
T- Hur många ska du ha då? ÅTTA? Haha.
H- *fnys* Ja! Limpor om det går bra.
T- ?
H- Nej jag vill ha två skivor. Åtta? Är du jämt galen?
T- Bantar du när du äter så lite barkis?
H- Ja, jag går på kakdieten.

På det 4e...

Publicerad 2009-12-03 22:41:51 i Allmänt,

Har vart inne på familjeliv en sväng för första gången på flera månader, dom har en tråd där med massa hemsidor som har julkalendrar. Ja asså, massa bra erbjudanden innan jul :) Kanon bra ju när man kan surfa in där å kolla på ett å samma ställe när man vill ha reda på var det är reor och erbjudanden på nätet. Fast jag orkainte kolla nåt närmare på det, MEN jag var iaf inne på ellos.
Hörreni, det är minsann halva priset i outleten där. Klart man blir glad av att köpa bronx stövlar som normalt kostar 1500 för typ 150 kronor? Eller bzr väskor med typ 85 % rabatt. JA!
Men jag orkade inte handla där heller. Men nu har jag iaf berättat för alla er andra var ni kan hitta grejer/julklappar.

Nu blir det natten för mig, smälta alla kakor.

HEJS!

duktig mig!

Publicerad 2009-12-03 19:34:17 i Allmänt,

Nu har jag faktiskt vart lite ordentlig å städat bland felicias leksaker. :D Som ni kanske märker har jag ganska långtråkigt idag och det är därför jag sitter och knäpper in tredje inlägget i bloggen idag. Hm.

lite hyfs.

Publicerad 2009-12-03 14:21:22 i Allmänt,

Kan nån bara komma å banka in lite vett i mig så jag städar nån gång? Jag ehöver VERKLIGEN städa. Vi har det jätte rotigt just nu. Hela övervåningen översvämas av leksaker från Felicias rum och dessutom kassar med massa barbie saker efter mig som jag ska gömma på vinden tills felicia blir större. Kruxet med att gömma dom på vinden är att jag faktiskt inte tar mig in dit just nu, pga alla saker :P

Ja. Nu kommer familjen från dagis. Ska försöka se viktig ut.

HEJS!

lovely

Publicerad 2009-12-03 10:12:57 i Allmänt,

Helt underbart väder ute idag. Är så skönt å promenera när det är så kall luft, sådär lagom kall luft liksom. Hade tänkt å jobba undan en del idag men min dotter tillåter inte det. Hon vill bara kramas. Så idag får det blir så. Puss och kram dag :)

Två klara

Publicerad 2009-12-01 22:04:48 i Allmänt,

Vi tog oss en tur till stan och handlade julklappar när Tobias kom hem. SImon är klar och Gunvor är kanske (?) klar. Har inte bestämt mig än. Leah började jag handla lite kläder åt förra månaden, sen blir det nog nån leksak också. Ragge åt ju upp allihop när Felicia var liten. Men en leksak har hon iaf! En fin flodhöst (tror jag det föreställer va?) som hon fick av Linn och Mattias på dopet. Den är skoj och kul att titta på länge och Felicia roar gärna Leah med att "vibrera" den. Haha. Söta dom :)
I förrgår skrattade förresten Leah världens gulligaste bubbligaste bebis skratt. Hon bara tittade på Felicia och skrattade lääääänge Sen satt mina två flickor och fnissade hysteriskt. Jag skulle vara lite flådig och filma men var så helt IDIOTISK så jag filmade när jag trodde att jag stängde av kameran!!! Jag har film på bordet, en lampa och dessutom Felicia upp och ner. Fy fan va dum jag äärr! Blev inte något irriterad på mig själv.
Leah har skrattat flera gånger sen dess men bara korta stunder och när jag hållt henne i knät, så jag har inte kunnat hämta kameran, men så småningom hinns det väl :)

Kan nån förresten förklara hur man länkar på "namnen"? Ja sådär så att jag t.ex. nu då skriver Linn men så kan man trycka på hennes namn och komma till hennes blogg? För jag kan inte. Jag är dålig på sånt därnt :P




Kolan vart inget bra.

Arg barna

Publicerad 2009-12-01 14:04:27 i Allmänt,

Idag har jag två väldigt bestämda barn idag. En liten fröken som vägrar sova å skriker så fort jag lägger henne, en liten fröken som skriker för den andra lilla skriker och för att hon inte sover så vi kan leka. And so it goes. Har varit hela dagen, men nu verkar det vara en liten ljusning eftersom Leah till slut somnade och Felicia vart så trött av allt gnällande att hon tog en vilo stund på golvet i köket, här bredvid mig.

Jag och Felicia har mellan varven och gnällande lyckats åstadkomma lite kola idag, fast jag tror jag tog den för tidigt. Hm? Det märks om den blir ätbar eller behöver kastas, men nu har vi iaf provat! :)

Funderar på och ta raggen till stan och kika efter julklappar idag också, om inte annat köpa vinterskor till Felicia. Hon har haft sina fodrade stövlar fram tills nu men nu är dom för små... Växer som en tok :)

ca: 10.30
H: Felicia, nu får du komma ner så vi får klä på dig!
F: Vart är jag?
H: Ja, jag vet inte? Kom ner nu?
F: Vart ska jag? Till mormor?
H: Nej men, du behöver kläder ändå. Så kan vi ta en promenad när mamma ätit gröt.
F: NÄÄÄÄ! Jag är gammal å behöver vila!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela