hannah

Värdering klar

Publicerad 2011-03-25 17:43:39 i Allmänt,

Nu är huset värderat. Gick väl sådär, hade hoppats på 50 000 mer. Dessutom var han inte intresserad alls av nåt annat än badrum och att vi skulle måla huset. Han tittade på tapeterna på nedervåningen, satter ett pris, la på 50 000 efter att målningen och badrummet är klart och åkte. Kändes lite oseriöst. Han tog inte ens i hand!
Jaja. Vi får väl se hur vi gör nu då vi inte kan låna upp som vi ville riktigt. Får ta badrummet, kanske skära ner en del och spara och leva snålt som fan i några år. (fem?)

roligt.


Jag har förresten gått och kärat ner mig i mt. eden. I love it love it love it. Eller them?
Jag rekomenderar högtalare med förjävligt bra bas i annars är det ingen idé att lyssna. Dubstep kallas tydligen detta för som min lillebror lurat mig in i.





Meeeera dubstep...

Förstår ni er på´t? :)




Ha en fin fredag alla söta <3

Hoppa hopprep?

Publicerad 2011-03-23 14:23:00 i Allmänt,

Felicia står i köket och hoppar hopprep. Varför inte? Bara jag slipper hoppa. Tur vi inte har ömtåliga saker.

Leah halv sover i stolen vid köksbordet, vill inte gå ur.

Jag tänker, fy fan vad mycket jobb jag har att göra att jag inte ens vet hur jag ska börja.

Snart så

Publicerad 2011-03-19 14:08:46 i Allmänt,

Klar nästan. Snart klar. Ska bara greja håret och kläderna, åka handla, SEN är jag klar för att åka till Årjäng. Ladda telefon och packa massa smink i min lilla väska med. Jag ser förfärlig ut bakfull, kan åtminstone kleta på mig mascara imorgon när jag duschat och ligger och gnäller hos Marcus. Ja, jag vet hur det blir. Och jag kommer vilja ha pizza, choklad, coca cola, ostbågar, chips.. Hamburgare. Mat. Mat. Vatten. Sova. Godis. Mat.
Stackars stackars Marcus!

hur många +?

Publicerad 2011-03-16 15:52:57 i Allmänt,

Idag fick det bli jobb hemifrån, skönt att kunna göra så ibland faktiskt. Fick jag chans att vika lite tvätt mellan varven, nu ska den bara in i garderoben, och där får det inte plats! Buhuhu. Mina barn har för mycket kläder? Och jag som vill köpa mer? Och dessutom vill jag inte använda mer än hälften dom har nu heller...

Hur som haver. Eftersom jag jobbade hemifrån idag fick jag chansen att gå och hämta Leah idag, super skönt! Varmt och härligt. Leah fick en banan att mumsa på på promenaden och hon njöt i fulla drag hon också. Om solen fortfarande lyser efter att dom ätit middag kanske det kan bli en promenad till? :)



Jag å min dåliga självdisciplin!

Publicerad 2011-03-16 07:36:18 i Allmänt,

Jag åt igår igen. En sallad. What the fuck is wrong with me?! Jag vill ju inte äta! Jag vill ju gå på ren kur! Jag vill inte pina mig. Tredje dagen är värst, sen går det ju bättre. Men jag göra det värre genom att äta sallad. En sallad är visserligen inte onyttigt, men det är fortfarande inte ren kur! Blir helt jävla galen på mig själv. Dumma dumma Hannah!
Det var vägning imorse också. -10,1 kg. Så det går neråt trots min dåliga självdisciplin, alltid något att vara glad över.

Eklig

Publicerad 2011-03-15 10:43:20 i Allmänt,

Är äckligt choklad sugen idag. Alltså verkligen verkligen choklad sugen! Ändå dricker jag choklad shake. Men kan inte hjälpas. Tredje dagen idag på ren kur om man bortser från mitt fuskande igår med två ägg. Men det går bra. Rent protein så kommer man ju inte ur ketosen, vilken jag är i idag. Smakar apa i hela käften och fryser som en tok.
Men vill man vara fin får man lida pin!
Vägning i morgon. Men eftersom jag skött min mat väldigt bra så har jag förmodligen inte rasat så som man gör när man börjar på ren kur. Har ju kombinerat lite i ca fyra veckors tid med mer mat, mindre soppa. Dock inte gått ner något men stått still, vilket räknas precis LIKA mycket! Det betyder ju, att jag är redo. Att jag lyckats ta mig över godis och bröd barriären och klarar äta bra, utan att ta i för mycket.

Heja mig!

Läshuvud?

Publicerad 2011-03-15 08:31:18 i Allmänt,

Man måste nog öva på att få ett läs huvud. Jag fick inte in ett dritt igår när jag läste bokföring.
Men skam den som ger sig!

Tomt i huset!

Publicerad 2011-03-14 17:47:51 i Allmänt,

Dagen har känts lite tom. Tomt i huset. Ja ni vet, Felicia är ju hos faster Angela med farmor i fyra dagar. Och jag tycker redan att det är tomt och ensamt! Kanske känns bättre imorn.
Hon var iaf super lycklig när hon var på väg imorse, har sett fram emot det här som bara den. När tåget kom såg hon ut som en tuffing, ville inte kramas bara gå på tåget. Jag var nog för fjantig. Hon sa dessutom innan vi åkte hemifrån: "Såå ja mamma! Jag blir inte borta för alltid, vettu."
Min kloka, söta dotter! Hon måste ha märkt på mig hur hispig jag kände mig inombords. Hade en stor klump i magen, men efter det så släppte det faktiskt. För som hon sa, hon är inte borta för alltid.

Både Tobias och jag är hispiga när det kommer till att lämna bort barnen. Vi har haft Leah borta i två nätter i rad som mest (en gång), samma med Felicia. Men då har vi lämnat sent och hämtat tidigt. Men det är väl bra för dom att komma bort ibland från tjatiga föräldrar. Min mamma kom på att hon kanske skulle ta Leah en sväng också nu när Felicia är borta. Jämt någon timme. Men vi får väl se, förväntar mig inte något i ärlighetens namn. Dessutom känns det frustrerande att min lilla pärla ska få göra något bara för att den andra är borta. Inte som att dom vill för att underlätta. Snarare "vi tar henne en dag så får dom se att vi VISST gör något själv med Leah också". No wonder, när vår stora är borta. Har inte så många barn att välja på då :( Men Leah är glad bara hon får vara med någon någon gång ibland, och det vill vi aldrig någonsin neka henne.

Nej, andra dagen ren kur (igen) och jag är super duper trött. Ser fram emot vägning på onsdag! Hoppas det visar snälla och bra siffror :)

hihi

Publicerad 2011-03-10 13:09:09 i Allmänt,

Nu har jag fått allt material till kursen jag börjar på måndag. Japps, du läste rätt! Bokföringskurs i 10 veckor. Förhoppningsvis är jag något klokare när jag är klar. Ska bli riktigt spännande faktiskt. Fast jag kommer knappt ihåg hur man "läser"? Kanske att jag blivit helt dum i huvudet?

Nu tickar klockan bedrövligt fort idag tycker jag. Har knappt hunnit innanför dörren innan jag ska hem och hämta barnen. Men så är det! Jag har ju en arbetsdag imorgon också, jo då minsann. Arbetsdag med råge!

Har fått två offerter på vår renovering nu, väntar på en tredje, och ska eventuellt höra av oss till en fjärde. Vi får se. Har fått ett anbud som känns väldigt bra måste jag erkänna, och så tyckte tobias också. Så kanske att det är dags att bege sig ut och bestämma storlek/färg/form på kakel och klinker. Golvet är redan bestämt dock. Men sen är det ju hallen också. Klinker+golvvärme? Ska vi höra av oss till rörfirmor? För det har vi inte fått offert på än, och man vill ju faktiskt ha reda på hela kostnaden. Det är ju en del. Hela badrummet ska vändas och alla rör ska omplaceras kors och tvärs, bort med två element och som sagt golvvärme i badrum och halva hallen. Eller ska man lägga i hela hallen? Ska vi ha golvvärme över huvudtaget?
Märks det att Tobias är trött på alla frågor om badrum och renovering och att jag får bolla det med mig själv?
Det största problemet vi har nu är toalettstolen. Vägghängd - såklart! Men formen? Hujedamej. Jag har en så stöning gubbe (för jag är då inte stönig...) att vi nog får leva utan. Potta kanske. Vi har en som ser ut som en anka som Leah kissar på rätt som det är, min duktiga mini tobias :)

Nä. Plocka ihop papper, datorer och diverse saker och bege sig mot förskolan.


Over and out-

Mobilt?

Publicerad 2011-03-03 22:24:43 i Allmänt,

Jaha. Blir det ett inlägg via telefonen idag tro? :) skriver fortfarande suuuper segt på det mobila tangentbordet, men jag lär väl mig snart antar jag! Imorgon vankas läkarbesök. Cellprovet som jag flyttade på. Sen tror jag minsann det får bli jobb hemifrån efter det. Tar ju, som jag skrivit förut, varken frukost eller lunch på jobbet så har nog ganska många timmar att plocka ut egentligen. På en vecka blir det ju faktiskt 2,5 timmar! Fasen alltså vad jag är arbetsmyra. På lördag ska vi på kalas, min brorsdotter fyller 17 år. SJUTTON ÅR! Jag tror jag börjar bli gammal. Eller är det min bror som börjar bli gammal som har barn som är näst intill myndiga? ;) när min Lill flisan fyller 17 fyller jag 37 tre månader senare. Inte illa pinkat. Funderar även på vad jag å flickorna ska hitta på när pappa ska på galen. Kan man börja för så nu? Har köpt tomat, ärtor, sallad å nånting mer var det. Blir förhoppningsvis uppskattat till sommarn när flickorna kan gå å plocka :) ja just det! Morötter har jag tänkt så också. Längtar längtar längtar till våren! När alla mina fina 40 tulpaner kommer i slänten... Å rosorna. Mmm, heaven! Nä. Nu får jag ta natten. Over and out-

Fryyyyser

Publicerad 2011-03-03 08:27:20 i Allmänt,

Jag är uppe och vaken. Sitter och fryser som en tok. Som vanligt. 9 kg gör tydligen värmen på kroppen :P
Sitter just nu och dricker massa vatten, ska snart ut på jobb.
Det är ju torsdag idag! Då är det ju faktiskt snart helg, så mysigt! Vad ska vi göra den här helgen tro? Jag vet! Stääädaaa...

Kolla tradera, förstås

Publicerad 2011-03-02 18:43:21 i Allmänt,

Bara för att man lägger ut nåt på tradera är man ju inne där femtioelva gånger om dagen. Det är åtminstone vad jag varit ute idag. Men 13 kronor är mina plagg värda just nu, över ett dygn kvar dock ;) Spännande spännande!

Jag och Leah hade egen mys när storasyster var borta idag. Hon har varit hos tandläkaren och mamma var snäll och följde henne dit så jag slapp krångla med jobb ytterligare en dag den här veckan. Sedan hade dom mormor och Felicia mys. Känns både bu och bä. Våra (se mina och tobias) föräldrar tar gärna med Felicia på diverse saker och hittar på grejer med henne. Leah har däremot inte fått vara själv en enda gång. Hon har ju faktiskt bara (inte så bara kanske, men i jämförelse...) varit borta fyra gånger i hela sitt lilla liv från oss, bortsett från förskolan då. Jag personligen tycker inte att man ska särbehandla dom så egentligen. Visst om det händer någon gång att man bara vill vara med en. Men nu är det bara Felicia för hela slanten, och det är inte rättvist. Hoppas innerligt att alla fyra förstår, att om det är egentid dom tycker är viktigast med mina barn, så är egentiden med Leah precis LIKA viktig som med Felicia. Och dessutom borde det väl vara roligare att känna båda barnbarnen, och inte bara ett.

Hur som helst, jag och Leah hade mys pys vi med. Hon fick lov att titta på film, och välja ALLDELES själv. Hon valde "babbis" även kallat, Teletubbies. Hon satte i filmen själv, bytte kanal (inte rätt men spela roll när hon hade the power of the dos) höjde ljudet i bott och satte sig nöjt i soffan. Jag fumlade med dosan i smyg till rätt kanal och VIPS! så hade jag en glad, skrikande, tjutande, fnittrande liten Leah i soffan. Hon vart hel tokig när dom små runda färglada gubbarna hoppade runt. Bebisen i solen var sååå fin, bebisen också glad!
Sen ville hon se på "lomplomp". Lomplomp? Ah, Pippi Långstrump! I med filmen och hon tittade två sekunder, sen bytte hon tillbaka, och tillbaka igen. Sen fick det faktiskt vara bra med bytande. Vi slängde på lite mora träsk, dansade och sjöng en stund och sen lekte vi med lera. Var jätte mysigt! Lugnt och skönt. Hon saknade Felicia lite grann och letade efter henne och ville ge henne det nya gosedjuret, men till slut gick det bra.

Just nu ligger Felicia i sin säng med laptopen i knät och kollar på svtplay.se. Min lilla sötnöt mini-tonåring ;)

små stress

Publicerad 2011-03-02 11:06:24 i Allmänt,

Försöker komma underfund med hur jag och barnen ska kunna städa oss igenom eftermiddagen utan att det blir något krångel. Svårt att få till det själv med två barn ibland tycker jag. Dom är liksom inte upplagda för att hjälpa mig att städa när vi kommer hem. Inte laga mat heller. Mest upplagda för att ligga på golvet och läsa böcker. Böcker is the shit! Synd att det är samma samma samma samma bara....

Har ju varit duktig och lagt ut kläder på tradera. Hela fyra plagg! Å än så länge har jag ett bud, på ett av plaggen, på hela EN krona! Den ni ;) Fast faktiskt, blir glad bara jag blir av med kläderna. Får jag tre kronor om så är så får jag åtminstone plats i mitt eget hus när jag skickar iväg paketen. Jag blir minsann glad för det lilla!

Nu kommer mina pojkar så nu ska jag fortsätta min kaffe rast vid köksbordet.

Over and out-

Bergvik,Karlstad,Värmland

Publicerad 2011-03-01 14:08:52 i Allmänt,

Ja, för dit får det blir en tur med lilla mamma idag. Var ju super billig mat där den här veckan. Måste bunkra för vår frys är naken, kal, tom. De liker vi icke!
Så bunkring, ja då. Min Sensation White biljett är betald nu också och ligger i Årjäng och väntar. Två paket fick jag på posten idag. En Katvig plysch tröja till Felicia, ny, och en klänning till Leah av märket hm.. Green organic cotton? Kan det ha hetat så? Så jag antar att den är gjord av precis det den heter. Smart jag är, va? ;)

Dooaa

Publicerad 2011-03-01 08:01:49 i Allmänt,

Leah kissade på toaletten igår hemma, är så stolt över min guldklimp! Dessutom har hon gått på pottan på dagis :D Duktig duktig tjej! Dom fick varsin melon godis igår för att hon var så duktig, hehe. Kan ju inte ge ena men inte andra.
Idag hoppas jag på paket på posten. En stickad klänning till Leah, märke okänt, men ack så fin!
Ska lägga upp egna annonser sen ikväll, men korten blev inte så bra. Min älskade kamera ville säga hej då igår så fick ta kort med telefonen. Blir bra det med men inte lika bra som med kameran. Så nu får vi lämna in den! Är ett litet gruskorn som hamnat i objektivet under semestern. Vi får inte bort det men förhoppningsvis kan lagnings nissen göra rent den. Hur dyrt det blir? Vill helst inte tänka på det...

Ren kur blev det ju inte igår heller nej. Jag åt mat. Jag åt fööör mycket mat, mer än vad jag brukar! :P Idag ska jag åtminstone dricka massa vatten så mättnadskänslan håller sig i schack. Igår drack jag bara ynka halvlitern på hela dagen, vilket ju inte är mycket att hurra för.

Nu ska jag sätta på kaffe och planera upplägget inför dagen! Leah ska ju på BVC och få spruta... :(

Over and out-

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela