hannah

Luna

Publicerad 2011-08-24 08:28:58 i Allmänt,

Luna heter det lilla livet som ligger bredvid mig på golvet. En lugn, harmonisk och kärldeksfull valp. Hon är en korsning mellan Leonberger (90%) och Newfoundland (10%). Hämtade henne i förrgår i Ludvika och jag föll för henne med en gång, precis som hon föll för mig.
Hon sov nästan hela långa vägen hem förutom ett par gånger när vi tog ut henne för kisspaus, och lika glad var hon hela tiden. Sista gången sprang jag in och handlade på statoil i Sunne så fick hon stå med pappa ute, och hon blev helt till sig när jag kom tillbaka! Hon hade sett efter mig med lång blick när jag gick ifrån henne. Ja, vi har helt enkelt valt varandra.
Barnen är jätte lyckliga och Leah framförallt. Felicia är lite nervös av någon anledning. Tror att hon ska bita henne. Men snart förstår hon väl att valpar inte är livsfarliga :)

Ja. Dagens uppdatering!

Tack.

Publicerad 2011-08-23 13:31:04 i Allmänt,

Vänner som tycker sig veta bättre, vara bättre, låtsas bry sig för att hugga en i ryggen, prata skit, bete sig som skit, undanbedes vänligen men bestämt!


Med vänliga hälsningaR
Your worst enemY
The one and onlY
HannaH

Yes, is is Lördag!

Publicerad 2011-08-20 11:13:20 i Allmänt,

Och vad ska vi hitta på en dag som denna?
Jag ör ju, som jag berättat förr, en sån där människa som faktiskt inte orkar sitta hemma på lediga stunder.
Jag vill bort, i väg, hemifrån. Däremot när jag varit borta hela helgen ångrar jag mig söndag kväll.
Oftast brukar vi (ja,vi, för jag åker aldrig utan min familj) ta oss en tur till charlottenberg, svärisarna eller karlstad. Alltså brukar det oftast bli spendera-pengar turer. Nu får det vara slut på det! För vi har kommit på och satt upp vissa ekonomiska mål som vi hoppas uppnå. Då måste vi spara en del, och då får det vara slut på alla spontan turer. En spontantur någon gång spelar väl ingen roll, men två gånger i veckan är väl att överdriva.

Hittills har vi haft en mys familje frukost med fil, rostat bröd, ägg, bacon, räkor, kräftor, oboy, juice, kaffe. Riktigt riktigt mys! Det var längesen vi startade helgen på detta underbara vis.

Sedan har flickorna målat och jag grejat med tvätt. Leah tröttnade på målandet och ville hjälpa mamma med tvätten istället. Glatt skuttade hon ner i källaren och hjälpte mig att slänga in det i maskinen som jag gav henne. Dock vill hon stänga luckan efter varje gång, och vid en vända stoppade hon in huvudet och stängde. Lilla TOKIGA barn! Hon grät en skvätt och ville INTE slänga in tvätt mer. "Nä mamma. Jag itte orka mer jag!"
Jag sprang iväg från själva tvättmaskinen och skulle hämta lite mer färgad tvätt. Ropade till Leah att inte stänga luckan och inte sätta på maskinen. leah svarade inte. Leah var väldigt tyst.... När jag kommer tillbaka står hon och häller i tvättmedel (flytande) åt mig, i rätt fack visserligen, men hur mycket hade hon haft i!? Det är ju flytande! Kände på påsen. Åh. Hälften borta ungefär, den var nyöppnad, 750 ml.
Ja, tvätten lär definitivt bli ren.


Tjopp tjopp

Publicerad 2011-08-19 19:40:17 i Allmänt,

Sitter hos Elin en sväng å myser :) är egentligen super sugen på att gå ut men får snällt hålla mig till nästa vecka. Då är det avslut på bryggan och "avskedsfest" för Elin som sticker till rom i två månader. Hu. Hur ska jag överleva då? ....... Ska snart bege mi hemåt å ha lite kvälls mys med älsklingen. Lite goda ostar och sådär :) en film också kanske? Ja det kör vi på!

?

Publicerad 2011-08-18 09:38:21 i Allmänt,



Jaha ja. Frukost rast och jag sitter framför bloggen, förstås. Ett inlägg om dagen kan man ju försöka få till åtminstone.
Har för övrigt varit en hektisk och något tråkig morgon. Men sådant får man liksom sortera undan, jag sitter ju i en sådan position.
Position, så flådigt det lät!
Jag målade dessutom inte ett streck igår. Det enda jag gjorde var INGENTING! Eller jo, vek tvätt men det måste jag göra i princip varje dag. Det räknas till inget, inget utöver det vanliga helt enkelt.

Idag funderar jag starkt på att prova på min nya sugarpaste. Kommer väl se ut som **** men vill man så går det... Kanske ;)

Ett tecken eller?

Publicerad 2011-08-17 10:00:34 i Allmänt,

Haha, jag var inne och läste mitt horoskop nu från fb.

"Du kommer att vara mycket lyckligare och mycket mer optimistisk i dag. Att vara nära hemmet, städa eller arbeta med projekt som förbättrar hemmet skulle kunna vara en källa till stor glädje och tillfredsställelse för dig. Det hela har den sidofördelen att den ökar fastighetens värde också, om du är en husägare."



HALLÅÅÅÅ?! Vad skrev jag at jag skulle göra ikväll förut?? ;)

Hårda bud!

Publicerad 2011-08-17 08:36:54 i Allmänt,

Jag behöver verkligen göra massa saker hemma!
Vi MÅSTE få upp listerna i badrummet och jag MÅSTE ringa rörmokaren innan jag fryser ihjäl.
Jag MÅSTE måla färdigt badrummsdörren utvändigt och mellan och jag MÅSTE måla klart sista dörrfodret i hallen.
Jag MÅSTE planera nästa steg i renoveringen. MÅÅÅSTE!
Och jag MÅSTE tvinga Tobias att måla färdigt andra lagretpå huset. Han får faktiskt fiska någon annan dag!!!! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Dessutom MÅSTE jag bestämma mig för vad jag vill. Med huset. Inte bara planera vad jag ska göra. Utan även bestämma hur/var/när/varför. Jag vill ha ett nytt kök. Men är det livsviktigt? Jag vill ha ett nytt golv i hall och kök, men då måste jag bestämma, ska jag göra om köket eller inte?
Jag vill slå ner väggarna på övervåningen och lägga nytt golv och nya tapeter, men ska vi verkligen göra det innan vintern? Vad vill jag ha för golv? Eller vad SKA VI HA,  för detta moment ska ske oavsett.
Jag MÅSTE ju förresten köpa kaminen very very soon.

Fy fasen vad måsten det är... Jag får nog lov att måla ikväll så det blir ett mindre måste-göra på min lista. Och ringa banken för att plocka ut mer från byggkrediten så jag kan åka och köpa kaminen, krångligare än så är det ju faktiskt inte. Men jag gör allt så krångligt.


Ätar veckan

Publicerad 2011-08-16 11:03:25 i Allmänt,

Visserligen gick jag inte upp i vikt under min ätar vecka (så mycket åt jag visserligen inte, men typ tre gånger iaf, kolhydrater alltså) men däremot märks det att jag syndat eftersom jag gick ner makalösa 1,1kg IGÅR!
Jag vägde mig på morgonen och 8 timmar senare hade jag gått ner 1,1 kg. Fasen vad pärry. Vet ni vad det innebär mina vänner? Att jag vägde mindre imorse än vad jag gjort på tre år!!!


YAYYY YAYYY MANY YAYYYYY!

Tråk vä'r

Publicerad 2011-08-15 12:54:48 i Allmänt,

Ganska tråkigt, men ändå väldigt mysigt väder tycker jag. Sitter på jobbet nu och gör det jag brukar göra.

Sen blir det hemgång och plocka ryggsäckar, leka med barn, laga mat och ja. Allt det där man brukar göra ni vet. Mina flickor leker ju väldigt bra själva nu. Springer upp till deras rum i tid och otid. Vad dom gör? Undrar jag med, låter oftast som ett andra världskrig. Ja, dom leker ju bra, men dom vet hur man slåss också.... Hrm. Jobbigt men sant!

Trött trött trött är jag också idag. Har haft bak vecka med allt vad det innebär. (PROVSMAKNING + LITE TILL SMAKNING) och känner mig mer eller mindre bakfull. Sockerbakfylla. Någon annan som får så? Förmodligen blir det så eftersom jag helst ser att jag inte äter något socker/kolhydrater annars och helt plötsligt maler i mig. Då blir man ju, tja, lite sjuk eller vad man ska kalla det. Men det var det väl värt! På hela min ätar vecka har jag gått upp 0,0kg. Helt klart godkänt! ;)

Lill plutt

Publicerad 2011-08-03 09:54:19 i Allmänt,

Snart fyller Leah två år. :) Då ska hon få en ny säng av oss. Hon vantrivs i spjälsängen men eftersom det är födelsedag inom kort får det bli en ny då.
Surfade även in på en sida med ett av min favorit märken på barnkläder, stoooor REA, Hur tur få man ha liksom? Så nya kläder får båda tjejerna. Förhoppningsvis innan kalaset.

Barnen går ju i stan nu under sommar veckorna och det är helt sjukt hur mycket längre tid det tar att lämna på morgonen. Är på kontoret runt 06.55 varje morgon, när vi lämnar i Edane ca 06.40. Hur är det möjligt? Alla högerregler och trafik hjälper väl inte till direkt. Annars är det ju raka vägen. Men ändå, väldigt irriterande, hinner ju aldrig dricka kaffe innan jag åker ut på jobb.


Usch! Nu ringde det en människa som sa att jag svarat på en enkät om rengöringsmedel i vintras och skulle därför få en presentcheck. Jag sa att jag inte mindes den enkäten men det var ju ett tag sen. Sedan fick jag information om hur de utvecklat produkten och att den nu gick att köpa för 650 kr. exkl. moms i kartonger om 12 påsar/st. Jaha sa jag. Sedan när vi skulle lägga på sa jag att det var väl bara för checken du ringde? Hon sa att det var för att jag skulle få medlet. Eh? Nej tack. Jag har redan gjort ett stort inköp nyligen och är inte intresserad av mer. Fick till svar att hon måste skicka ut så jag vet vad jag använder mig av när hon hälsar på. (?) Nej tack! Sa jag än en gång bestämt. Jag vill absolut inte göra någon beställning för jag har. Så det här är jag inte.... "TACK HEJ - KLICK" får jag i örat under meningen. WTF?! Får jag medel hit nu då blir jag galen. Jag behöver inte 12*25 liter medel. Dumma jävel. Hemligt nummer var det med.... Gjorde iaf INGEN beställning, hon informerade inte om NÅGON inspelning och hon bekräftade inget hon heller mer än att hon ville hälsa på.

Blir tokig på försäljare och deras påhitt!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela