hannah

Uuhhhh

Publicerad 2012-01-25 07:10:14 i Allmänt,

Tror aldrig vi blir klara! Ett skåp kvar i köket... Inte så farligt.
MEN
Har inte packat klart än. Skulle dessutom betala räkningar nu innan vi åker fast dom hittar jag inte? Istället har jag sparat januari räkningarna, vilket ju är just de fast februari jag ska betala. Ack och ve. Får leta ihjäl mig sen när jag kommer hem!
Och inte hittar jag laddaren till kameran... Känns som att jag blir motarbetad i sista minuten...

Iver och... spänning?

Publicerad 2012-01-24 08:48:40 i Allmänt,

Den här dagen är minst sagt fylld av skräckblandat hopp. Inte förtjusning. Om två dagar åker vi. Och vet ni vad?

JAG HAR INTE FÅTT MITT PASS ÄN!!!

Var hos polisen den 11 januari. Jag är lite skak i benen. Men måste snällt vänta tills i morgon om inte det kommit idag, så får jag tryckas ut biljett och bege mig till karlstad och ta ett tillfälligt pass. LITE frustrerande!

För övrigt så längtar jag efter ett golv att gå på. Nu är det bara bjälkar och betong i hallen.

HAHA! Nu fick jag sms från polisen att mitt pass kommit. YAYYYHH!

Kök!

Publicerad 2012-01-22 07:56:06 i Allmänt,

Då märks det om det funkar att göra inlägg idag. Blogg appen och jag är inte riktigt överens när jag vill lägga upp bilder nämligen.
Ja! Köket är här, hela vardagsrummet är fullt i kök. Eftersom vi aka in med nytt golv i köket kan vi inte ha det där.
Idag åker golvet upp i hallen och töms på spån så kommer de gjuta där under veckan någon gång.., när? Måste nog fråga Tobias.
I morgon kommer kyl, frys och tvättmaskin. Och Tobias hämtar golvmattan som kommer ta lite plats då den är fyra meter bred ;)
På tisdag kommer rörmokare och pluggar vattnet så då river vi bänken där så tobias kan dra ström.
Ja, vi har att göra!

Pruta?

Publicerad 2012-01-18 08:50:41 i Allmänt,

Ska iväg och köpa kyl och frys i dag. Ska ta med min lilla pappi och se om han kan blinka i ögat åt farbröderna. Har ju överstigit budget redan och ska se om inte det går att klämma ner en tusenlapp så känns det mycket bättre. Mer än så behöver det inte vara. Annars får jag vackert hosta upp alla korvören och leva på vatten och bröd haha!

Blev inte ett smack gjort i köket varesig igår eller i förrgår, men nu är det ju redan onsdag så det är dags att rappa på! Jag vill ha golvet borta innan fredag, när jag åker iväg till en väninna. Det är ju inte bara att bryta upp allt heller för vi har inte plats för kärra eller skräp på backen så vi MÅSTE åka och slänga det med en gång efteråt. Så skulle det bli idag och kasta golvet i morgon vore det ju väldigt praktiskt ;)
Ska muta min bror också tror jag, så vi får lite bärhjälp osv. Har inte plats med bord och allt på nedervåningen så det måste till källaren. Börjar bli trångt där med... Dessutom måste jag städa där också så rörmokaren får plats och dra nya rör. Och herr elektriker i huset ska passa på att fälla in el. När ska han hinna det tro?

Som ni ser, alla tankar går till renovering. Har inte ens hunnit packa. Fast jag har ingen resväska iof men det har jag förhoppningsvis i slutet på veckan. Då blir det att börja packa så det är klart åtminstone! Flickornas sommarkläder är i vindsgarderoben, mina ligger där dom alltid ligger. I garderoben. Skrikandes: BANTA JÄVLA TJOCKIS! Men som tur är känner ingen mig i teneriffa så där kan jag dallra i fläsket bäst jag vill :P

Glömska!

Publicerad 2012-01-16 08:40:09 i Allmänt,

Glömmer allt nu för tiden tror jag, har blivit hopplös!
Försov oss imorse och då hade jag fullt sjå med att få med mig själv. Glömde golvproverna, så nu kan jag inte beställa golvet idag. Glömde pärmar och kalendrar, så jag får gå på känn vad mina anställda ska göra. Haha, bra där!
Hur som helst, har bara högskåpen kvar nu på ena väggen i köket. Det ska vi nog plocka ner idag hoppas jag. Sen ska jag börja sortera lite porslin. Behöver inte ha kvar allt porslin under veckan, utan tar bara det nödvändigaste. Skåpen som det står i kommer vi ju inte plocka ner fören strax innan vi åker. Kan ju inte leva i totalt kaos!
Väldigt skönt att vara en bit på väg, åtminstone.

Ja, så lite kvar att göra på listan ändå nu, tyvärr. Men sånt är livet!

Knutgubbe

Publicerad 2012-01-13 21:27:29 i Allmänt,

Har vart ute å tiggt godis med mina små, det var faktiskt rätt mysigt.
Leah kröp upp i mitt knä och tvär slocknade efter allt promenerande och socker chocken <3 felicias chock slog dock åt andra hållet så hon gråter, skriker och ska minsann vara vaken hela natten! Inte lätt när man är liten med, vad jag kan tycka ibland, ha mer vilja än förstånd. Hon är väldigt klyftig Felicia, men har kanske inte förstånd nog att inse att mamma faktiskt inte vill något illa med att lägga henne för natten ;)
Blev inga tapeter idag för tiden rann iväg, men prover på golv mattan har jag hem och bestämt vilken vi ska ha, och dessutom kollat kylskåp. Blir nog att överskrida budgeten :S

Nu ska jag se på CRY BABY <3

Check list!

Publicerad 2012-01-13 07:46:46 i Allmänt,

My own personal check list:

*Kök, yes! Kommer den 19e
*Kakel, yes!
*Klinker, yes!
*Rörmokare, yes!
*Snickare, yes!
*Golvmatta, nooo...
*Lister, no. Ska man vara ordentlig och fixa det kanske?
*Tapeter, nepp.

Ja, inte mycket kvar! Golv och tapet blir idag. Lister... Ja dessa jäkla listerna! Lever väl utan om jag inte köper dom nu, så det får jag helt enkelt göra, i morgon kanske....

Så, helg idag. Jag ska börja plocka ur kökskåp och plocka ner några. Bara några. Spis och vatten får vara kvar givetvis... Och kylskåpet får stå på golvet :)

13 dagar kvar tills vi sticker utomlands! Hell yeah!

Uff...

Publicerad 2012-01-12 07:47:21 i Allmänt,

Den här medicinen är inte alls kul, mår extremt illa och blir otroligt "tung". Satt på förskolan och väntade på barnen igår och trodde att jag skulle få ett sånt där "anfall", hade tryck över hela bröstet och var skit seg, kändes som att hjärtat slog två slag i minuten. Får hoppas att det är någon typ av omställnings besvär! 28 dagar kvar liksom, uff!

Var för övrigt på ikea igår och knåpade ihop det sista på beställningen. När jag haffade en som skulle göra beställningen kollade hon på klockan och mumlade "35 minuter....". Hon ville alltså inte ta emot den. Jag fick lov att komma en annan dag för det tog en timme att lägga in beställningen. Jag vart så himla ställd så jag skällde inte ens ut henne. Det var den värsta servicen jag hört talas om! Borde man inte sätta upp skyltar att "efter 19.00 tas inga köks beställningar emot". Dom har öppet till åtta! Jag skulle gärna se en ica butik som stoppar bandet klockan 20.00 för då ska dom gå hem. "Ni får handla mat en annan dag". WTF!
Så i dag är jag lite arg. För nu ska jag köra 12 mil idag igen. Och efter beställningen är gjord ska jag faktiskt ifrågasätta hur dom tänker. Det är ju inte 400 kronor det handlar om. Det är nästan 40 000 spänn! Fy bövelen.

Vi fick åtminstone både kakel och klinker med oss igår, alltid något... Men golv mattan, som jag har planerat hela huset efter - HAR UTGÅTT UT SORTIMENTET! :(((( Så nu är jag både ledsen och arg...

Läkarbesök.

Publicerad 2012-01-11 13:39:23 i Allmänt,

Konstaterande av herr läkare.

1. Jag har migrän.
2. Jag tar på mig för mycket därav migrän.
3. Jag har panikångestattacker som inte har med migrän att göra

Åtgärd av herr läkare.

1. Blodtrycksmedicin (24 år liksom...?!) som kan komma att bromsa migränen.
2. Jag provar i 30 dagar och får sedan mer blodtryckmedicin och ev. mer medicin.
3. Vi ska undersöka panikångesten närmre om en månad.

Japp, så var det med det!

Kaffe & cigg

Publicerad 2012-01-06 09:53:20 i Allmänt,

Kaffe å cigg. Så börjar dagen.
Ska ta med mig alla almenackor, eller nej, bara två och bege mig mot stan och jobba undan lite.
Är för övrigt skit kallt ute, -8! Hujedamej.

Låten i lurarna: Kent - Gravitation

Resa!

Publicerad 2012-01-05 14:53:25 i Allmänt,

Nu är resan beställd, härligt härligt härligt! Det här behöver jag :)

Imorn åker jag till jobbet och skriver fakturor och planerar vidare för semester. Allt måste ju klaffa och det är jag som sköter den delen. Jag vet att det är röd dag men jag jobbar in :b och ingen är på jobbet imorn och jag har varit symptom fri sedan igår så kliver jag in med handsprit och munskydd går det nog bra!

Eftersom det är lugnt med jobb nu så ska tobias plocka ut lite föräldrafagar istället. Han ringde förut och han hade 240 dagar kvar på båda. Är det ens möjligt?! Jag har väl 40 kvar, lägstanivå. När ska jag plocka dom? Blir ju fattig bara jag tänker på det.

Idag ska jag rensa i källaren om jag piggnar på ikväll och bära ner lite saker vi har i skåpen. Sen kan vi börja skruva ner några. Har rännt runt nu och visualiserat hur jag lagar mat, bakar bullar, plockar ut saker ur kylskåpet, dricker vatten osv. Haha... Men det blir nog toppen!

Har även kollat ett youtube klipp om psykopater, väldigt intressant! Väntar med iver och spänning på filmerna jag ska få av Simon nu så jag kan ego boostas! Det behöver jag också..

Sol blev!

Publicerad 2012-01-05 11:03:40 i Allmänt,

Här svänger det verkligen i svängarna ;) min über söta lillebror tar hunden, så får vi öva henne på att gå i trappor helt enkelt... Stackarn är ju för feg för sitt eget bästa! Men nästa gång kan ju hundpensionat vara att tänka på, hade faktiskt ingen aning om att det fanns här?
Resan vi skulle ha åkt på var borta, alla tre närmare bestämt. Istället blir det från gardemoen till Teneriffa, fast på "andra sidan" om jag förstått det rätt.

Panikångest är det kanske... Googlade igår och såg att migrän kan trigga igång attacker. Förmodligen för att man är rädd för att få migrän då, eller? Jaja, det är fruktansvärt iaf och vakna i ren panik av att man "håller på och dör", även om jag vet att det gör jag ju inte.
Tog mitt förnuft till fånga och ringde vc igår och blev varmt mottagen - NOT! Våga vägra vc alltså! Hon undrade varför jag ringde nu om jag ändå haft det så länge. Bättre sent än aldrig? Eller? När jag pratade om att få ny migrän medicin lät hon ännu bittrare, jag har ju klarat mig utan i flera år. Ja! Det har jag, men det har inte vart kul! Jag har varit gravid, ammat, gravid, ammat och sen helt enkelt INTE satt mig i första hand. Hur många mammor gör det?!

Nä fy. På onsdag ska jag dit iaf, så får vi väl se vad som sker.

Roliga veckan här hemma för övrigt, vi har vinterkräksjukan. Leah började i söndags natt, Felicia måndag natt, Tobias tisdag dag och jag i går kväll. Lite sliten, minst sagt! :)

Ingen sol!

Publicerad 2012-01-04 06:41:53 i Allmänt,

Det blev visst ingen sol semester, fick inte tag på någon som ville va hundvakt... Typiskt! Min kropp suktar efter semester... Blir INTE samma sak att vara hemma då min chef ringer 700 gånger om dagen iaf (ja lite bitter är jag nu)

Tänkte ringa vc senare idag... Har ett återkommande "problem" men känner mig alltid så löjlig när jag ringer... Har iof haft det så här i flera år nu men det har brutit ut och blivit värre nu det senaste halvåret (sen jag "tog över" mer på företaget).
Kan ni diagnosticera mig?
Startar med att jag inte kan andas. Kommer oftast på natten.
Kan nog få in ca 1/3 luft i jämförelse med normalt.
Får extrema panikkänslor (förmodligen pga luften)
Blir yr och "svårorienterad"
Får en helt fruktansvärd huvudvärk/migrän.

Typ så. Har trott att det är enbart migrän men då ska man väl för tusan inte få andnöd... På nätterna går det ju på rutin - upp ur sängen, inte få panik och dra djupa andetag för då blir det tio gånger värre, gå ner och som inatt sitta på golvet och lugna mig i ca trettio minuter, dricka lite vatten för hostan som blir ibland.
Men på dagen får jag ju sällan de här "attackerna", så därför brukar det bli lätt panikartat då... Typ väldigt :S så jag tror att jag skulle lugna mig rejält om jag fick veta var det var åtminstone.

No more

Publicerad 2012-01-01 19:03:49 i Allmänt,

No more i'm sorry.
No more regreats.
No more dissapointments.
No more trying to, seeing who, feeling what or taking pain from others.
No more.

I'm up here, right where i belong.
I won't do it your way no more.

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela