hannah

Och du trodde att du visste.

Publicerad 2012-08-28 19:40:32 i

Sitter nerkrupen i soffan iförd pyjamas och hörlurar. Egentid och egen-mys. Jag gillar't! Har slängt på en maskin tvätt och plockat fram kläder till barnen inför morgondagen. Skulle ha behövt dammsuga också men... Men. Vi avslutar det med ett men.

Nu börjar även mina läkarperioder snart. Ska dit i morgon för uppföljning efter det som hände i vintras/våras. Förhoppningsvis får jag lite nya mediciner och något som dämpar panikångesten. Sen är det dags för tandläkarens projekt.
Först blir det två visdomständer utdragna (f.ö. mina 5e och 6e tänder jag drar ut) och sedan blir det böja, bända och bryta rätt käken. När jag gick därifrån i november sa tandläkaren "om du tycker att du har ont i huvudet nu (min hemska migrän) är det ingenting i jämförelse när jag börjat med dig". Betryggande ;) men. MEN! Han kunde nästan garantera att migränen försvinner efter de här ingreppen, tandställningarna och allt annat. HURRA! :)

Nu blir det vatten och cigarettus på altanus.

Tjipp!

Så var vi igång!

Publicerad 2012-08-14 07:53:42 i Allmänt,

Första arbetsdagen har nu avverkats och vi fortsätter på andra.
Flickorna hade så roligt på förskolan igår att de inte ville följa med hem, fick praktiskt taget tvinga dem att följa med! Imorse var de på fötterna vid 5.40, pigga och glada, redo att dela ännu en dag med deras vänner. Skönt att de trivs så bra, tycker jag! :)

Hade mina "stora" flickor på besök igår också, alltid lika mysigt och trevligt. Tänk vad viktigt det är att bara kunna sitta och egentligen inte ens prata, men ändå känna att man fått ut SÅÅÅÅ mycket av det. Jag tror att det är grunden i en vänskap, att man förstår varandra i alla lägen. Det finns liksom ingen pinsam tystnad eller några krystade samtalsämnen. Ännu mera skönt. Helt enkelt dubbel skönt!
Nu ska här jobbas! Ciao ;)

Tillbaka till verkligheten...

Publicerad 2012-08-12 11:52:35 i Allmänt,

I morgon börjar jobb och förskola igen för familjen Grähs/ahlwar. Skönt på något vis att få lite struktur i vardagen, man blir liksom så slapp när man bara går hemma! Med det sagt har det ändå varit underbart att få vara hemma och mysa med min fina familj.
 
Idag ska vi i väg och pyssla lite jag och flickorna, T är ute på sjön och provar något grejs som jag inte begriper mig på. Framåt kvällen är det dags att plocka fram ryggsäckar, extra kläder, regnklädde osv. Hujedamej!

Baka baka....

Publicerad 2012-08-08 10:45:42 i Allmänt,

Min lilla solstråle fyller ju tre år på lördag så här hemma bakas det för fullt.
Lite jobbigt just nu dock när jag åkt på en uvi från helvete.
Låg nästan och grät hela dagen igår för att det gjorde så ont i njurarna!
Än så länge känns det faktiskt lite bättre, peppar peppar.

Felicia har suttit och räknat matte här på morgonen och hon blir bara bättre och bättre! Det är så roligt att se hur hon utvecklas, främst på egen hand. Jag och Tobias är ju bara där och stöttar henne,intervju var på något. Hon är smart, vår lilla tjej.
Lag sitter istället och klipper långa remsor på ett A2 ark, hon övar på att klippa rakt, och hon har verkligen blivit bättre på att klippa under semestern här! Snart dänger hon mig med hästlängder lill lill pluttan ;)

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela