hannah

Mina gullungar

Publicerad 2011-07-29 07:16:21 i Allmänt,

Mina små flickor är verkligen världens gullungar! De trivs jätte bra på sommar förskolan också. De har redan varit på badhuset, åkt det lilla tåget och varit på promenad till torget och köpt glass. Helt fantastiskt! Felicia hade fått fruktsallad och glass till mellanmål igår, det var smaskens sa hon! Skönt att de hittar på saker med barnen så att det på något sätt blir lite semester ändå.

Ska bli lika varmt i dag som igår. Jag undrar vad man ska hitta på? Får besök ikväll, av Anna, som stannar åtminstone tills i morgon. Så en kall öl på verandan i värmen kanske man skulle kunna unna sig. Vi får väl se!
Har bara tonvis med tvätt som ska vikas också... Blä, tråk!

Nej, sätta i gång och jobba undan lite! :)

google

Publicerad 2011-07-26 08:40:10 i Allmänt,

Barn : Drömmar om barn förebådar goda saker. Om du ammar ett barn kommer du eller någon nära dig snart att bli havande. Om du ser barn leka kan du njuta av glädje, goda nyheter och stor lycka i livet.

HUS, se rivas: du kommer att råka illa ut genom någons skvalleraktighet. Se byggas: kärlek och ömhet väntar dig.


Jahapp.

PMS

Publicerad 2011-07-26 08:33:50 i Allmänt,

Lider av pms från helvetet! Första arbetsveckan efter semestern och mens på det. Fy farao. Jämt som att det inte är tungt nog att komma igång efter sovmornar, sena kvällar och lugnt och stillsamt.
Men jag klarar mig nog.

Har drömt massor om att jag får ett tredje barn (?) och att vi bygger om huset. Flera gånger. Måste nästan googla efter drömtydning sen och se vad det betyder. Säkert stress, för det lider jag också av lite grand.
Sist jag hade jätte otäcka mardrömmar, så där så man vaknar alldeles kall-svettig, kollade jag upp vad det kunde tänkas betyda.
Dröm ett: Jag hade en möjlighet att rädda någon annan från "sig själv"
Dröm två: Jag har en rival.
Kan ju säga att det var inte alls i närheten av vad jag drömde. Det var hemska hemska drömmar!
Har iaf inte räddat någon och jag har inte märkt av någon rival ännu. Haha. Men vi får väl se...

Tänk om?

Publicerad 2011-07-07 07:22:25 i Allmänt,

Tänk om du hade äckligt mycketg pengar. Vad skulle du göra då? Jag och Tobias brukar skoja om att vi vinner högvinsten på lotto, sisådär 79 miljoner kr eller liknande. Vad är det första du skulle göra/köpa?
Båda blir nästan lika chockade varje gång och vet inte riktigt vad man ska svara. Standard är väl: Hjälpa att betala av mamma & pappas lån (bådas), köpa ett nytt stort FÄRDIGT hus, köpa ny bil, köpa en hel uppsättning med nya kläder till barnen. Ja. Det är ungefär vad jag brukar svara. Och sen sätta undan några miljoner i ett sparande förstås, till alla i familjen. Tobias svarar i stort sett lika, men det första han skulle göra är: Köpa en båt, köpa en liten båt, köpa fiskegrejer, köpa en ny bil, sen köpa ett nytt hus.
Lite olika är vi minsann :)

Men, vad skulle ni göra om ni vann högvinsten på lotto? Please, tell me! :)

Break

Publicerad 2011-07-06 11:31:30 i Allmänt,

Tar mig en välförtänt rast nu. Tufft att ligga före två veckor på jobbet. Man vill ju inte drunkna (mer än nödvändigt) i jobb när man kommer tillbaka. Men är det semester tider så är det.
På fredag ville farmor låna våra barn. Undrar vad vi ska hitta på? Måste nästan ta oss i väg. Ska vara hemma i två veckor så att passa på att städa, passa på att måla, passa på att riva etc. känns överskattat. Vi hinner det de resterande veckorna tror jag. Vi är som dåliga på att sitta still och ta det lugnt, jag och tobias. Någon/några dagar hemma sedan vill vi i väg. Bort bort bort. Så därför tror jag att semestern kan bli bra ur renoverings synpunkt. Vill vi göra något så finns det, believe me!
Portalen är för övrigt klar. Och jag har bara ett lager kvar på insidan dörren och karmen till badrummet. Är jag inte duktig? ;)

Dryg helg!

Publicerad 2011-07-04 08:37:30 i Allmänt,

Har varit ensam hela helgen. Eller... Barnen har jag förstås haft med mig överallt, men ingen Tobias. Han har varit på trettioårs kalas i Hofors. Jag och barnen har fått massor gjort, men hållt på att dö av tristess! Vi har städat, tvättat, varit på ikea, målat portalen, karmen till badrummet, dörren till badrummet, läst en himla massa böcker, dansat till eric saade (flickornas stora IDOOOOL!) och givetvis kollat på film. Vi har mest myst faktiskt.
Ja, och ni läste rätt. Jag HAR målat! Så kan det gå när man inte vill tita på pippi långstrump och jag inte har någon Tobias där att klämma på. Måste dock måla 2-3 lager till. Och innan dom kommer på.... Hrm.

Har semster nästa vecka och veckan efter det. Skönt och välbehövligt! Då ska vi mysa massor och ta lite bilfärder hit och dit :) Inget planerat med andra ord. Däremot har vi börjat planera inför utlandsresa till hösten igen, vore så himla skönt. Men först behöver man pengar (tro det eller ej) och sen behöver man ett resmål. Vi får se vart vindarna bär.

Nu måste jag äta, mår illa :/

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela