hannah

Vår revisor

Publicerad 2009-01-29 17:50:16 i Allmänt,

Haha. Ja tänka sig.
Vår revisor, åt företaget ringde för en stund sen och ville ha reda på min mail adress angående lite diverse pappers arbete osv.
Och jag började uttala: david, herman, oscar
jaja, säger han helt ok. men sen kom vi till understräck.
Revisorn: Va? Jaha? Understräck? Vad menas med det då? Finns det sånt på datorn?
Hannah: Ehrm, ja. Du vet den där lilla knappen med bindessträck på på tangentbordet?
Revisorn, men allmän lycka i rösten över att ha förstått: Jaaa!
Hannah: Tryck ner shift tangenten och tryck på bindessträck tangenten samtidigt så blir det ett understräck.
Revisorn: Ohh, aaahh. Okej. Ahaa.

Ja, så går det till när man lär gubbar sånt. Trodde faktiskt han skoja först men tydligen inte ;) haha.

Uff å blä. Har sålt kläder på Tradera och det gick riktigt dåligt. A´ntar att det är fler än jag som har det short med cash nu :P Har letat och letat efter nya fina kläder till felicia också men det finns ju inte. Det är helt hopplöst. Blir faktiskt lite ledsen för jag vill VERKLIGEN HANDLA!

Ja, det finns en hel del jag vill handla till min prinsessa som ni ser. Overallen och jackan högst upp kostar 650kr/st, från småfolk.
Klänningen är från kik kid kostar.. hm.. 400 tror jag om jag inte minns fel? 300 kanske.
Kjolen från molo, 399 kr
Rosa fleece från molo, 449.

Så att. Jag har helt enkelt inte råd att köpa det där just nu :S
Men visst är klänningen helt gudomlig? Och småfolks overallen är ju inte lite mysig färg på.. :D

Nepps, försöka få i sig lite mer kaffe och ta en tur med hunden sen. SOm vi kastrerade igår btw! Lugna promenader i några dagar nu då han verkar väldigt öm och lite sliten fortfarande.

HEJS!

Det svarta året -05

Publicerad 2009-01-28 12:53:54 i Allmänt,

Jag tittade på henne, med förakt, där dom låg. Jag tittade på honom och kände ännu mer förakt. Dom gömde sig där, under täcket, några meter bort från mig. Rätt som det var tittade hon upp och såg rakt in i mina ögon, bara stirrade, där jag satt och mådde dåligt.
Det var fest. Som vanligt. Alla andra satt i soffan men jag satt i hörnet på golvet, försökte komma en bit ifrån. Vad gjorde dom under täcket? Hur kunde han bara ligga där som om ingenting? Alla andra visste ju. Visste att det faktiskt var han och jag.
Fetsen var ganska tyst, konstig. Jag försökte att liksom skoja bort det ledsna i mina ögon, där dom låg och fumlade runt. Respektlöst? Ja. Förnedrande? Fruktansvärt. Det sved i hjärtat på mig. Där ligger han som jag strulat med i månader med henne, en av mina bästa vänner.
För att skölja bort tog jag mer. Snurrade i huvudet, men kände inte sorgen och hatet lika mycket. Satt mest och planerade HUR jag skulle förstöra för henne, för jag ville ju fortfarande ha honom även om han låg där.
Senare på kvällen var det som bytt. Det var han och jag. Vi låg allra längst bort i rummet, kysstes och han skämdes. Hon var borta, vart vet jag inte. Jag brydde mig inte. Jag var bara nöjd över att ha vunnit "trofén".
När jag låg och smekte hans rygg kände jag en arm som var borta, och en annan som var runt hans midja. Inte hans, inte min. Hennes. Hon hade lagt sig bakom, och han hade börjat fumla under hennes t-shirt, hoppades förmodligen på mer än "bara två" ikväll.
Jag satt mig upp och skrek rakt ut "VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED, DITT JÄVLA KÖTTHÖVVE! nÄR JAG LIGGER HÄR KAN DU FÖR FAN INTE HÅLLA PÅ MED HENNE FATTAR DU VÄL!?"
Snedtändning.

Tack Yohanna!

Publicerad 2009-01-25 18:13:20 i Allmänt,

Nu kan ni ju lyssna på musik samtidigt som ni läser ;) (jämt som att ni inte skulle kunna gjort det innan? :P)



Brukar lyssna på den här MEGA högt när ja åker hem efter jobbet, den eller medicine. Braaa! :D Blir lite små glad av den faktiskt, av nån underlig anledning.

Skrev ju aldrig fast att jag skulle göra det, lite hemsk är jag känner jag.. Har ju dock inte hänt ett dugg sen sist. Har bara varit hemma, låg med dundrande huvudvärk hela dagen igår. Jätte jobbigt. Får ju inte 'ta några tabletter nu heller, bara alvedon.. Då kan man faktiskt lika gärna dricka vatten! :P

Hade Letitia och Morgan här igår kväll, dom hade med sig wii spel som vi fick låna, får prova dom ikväll :D Orkade inte spela så mycke igår men idag får ja nog ta en svängom. Skridskor och frisbee golf va as-kul! Sen om man var duktig var ju en annan sak.. ehum.


Nu är jag så glad över den här härliga funktionen med you tube i bloggen också att jag måste slänga in en ruta som bara är till ämma!




Hejs! ;D

Hur många läsare?

Publicerad 2009-01-23 15:38:05 i Allmänt,

Måste börja med att tacka alla som lämnar kommentarer, är jätte dålig på å svara tyvärr, ska försöka bättra mig!

Jag är så himla oteknisk. Jag behöver seriöst hjälp. NU!
Kan nån förklara för mig hur jag får in ett videoklipp från youtube i min blogg?Det funkar visst inte om man bara kopierar länken :P
Och just det, ett mindre viktigt. Hur designar man bloggen? Kan ju inte bara hitta på koder? :O

Får jag svar på detta skriver jag nytt ikväll ;)


Hade 18 läsare igår btw. Känns ju som riktigt många för lilla mig! :D

MEMIL

Publicerad 2009-01-22 15:55:52 i Allmänt,

Just nu går Emil och griseknoen på tv:n, eller vad den nu heter. Felicia är helt tokig i Emil, ser alla filmer vi har flera gånger om dagen. När hon inte är på dagis då..
Ja just det, hon har börjat på dagis :)
Går på Tallen, här i Edane, hon fick ju plats efter mitt "personliga brev" till dom. Verkar vara ett toppen dagis! Alla är jätte trevliga och dom är ute mycket och målar och sjunger. Fick teckning redan första dagen med oss hem, väldgt vacker :)
På måndag börjar hon på riktigt, inskolning än så länge. Då kommer hon gå 9-14, Måndag - Onsdag. Jätte bra! Mycket bättre än tre timmar dagen, för då hinner dom ju inte leka eller nåt, å tobias hinner knappt på arbetsförmedlingen innan han ska kasta sig hem igen. Felicia trivs jätte bra hos "barna på kolan".
 
Väntar på att mamma ska ringa nu, hon opererades imorse. Så jag vet inte hur det har gått än. Förhoppningsvis vart det titthål. Kanske åker och hälsar på henne sen om hon orkar, beror på hur hon mår efter narkosen. Sist mådde hon inte alls bra, delvis därför jag är orolig :(

Jag var hos läkaren igår för övrigt, hon trodde att jag var tolv veckor gången precis som beräknat. Idag är jag 12+2 tror vi... Jaja, så länge det inte är kortare =O Fick höra bebisens hjärtslag, MYS! 168 slag/minuten. Fort fort. Man brukar inte höra så tidigt så jag var glad för det lilla jag hörde.

Nu ska jag leka händig och skruva i en glödlampa i våran stora ikea lampa. Har 60W där nu, räcker med 25W nu när vi möblerat om. Har ju tv:n inne i det rummet nu, vart mycket bättre så med den nya soffan. Röd å fin så den matchar perfekt till taket och tapeterna :D Hur som helst, behöver inga 60W ovanför huvudet när man ser på tv, blir lite halv blind faktiskt. ser solar överallt, hehe.

Näj. nu gör ja't.

Haha, ja jäklar!

Publicerad 2009-01-19 20:14:52 i Allmänt,

Nu har jag fått mitt första påskyndande av att skriva blogg! Bäst jag tar det på största allvar och skriver några rader...
Har hållt mig undangömd i en par veckor (?) eller så. Varit trött, sliten och allmänt less på allt. Inte ens varit ute på internet alls.
Sist jag var ute var jag och tittade på såna dära "kändis" bloggar. Kommer inte ihåg va dom heter men... Bimbos efter bimbos. Dom skriver om hur glada dom är över sina fina vänner på östermalm och "vad gott det var med lite skumpa i helgen". En tjej hade video bloggat. "Hejsan. Ja. Ja. Jag får väl dela med mig några rader av mitt liv då va. Eller. Ja. Rader. Berätta vad som händer. Se mina läppar, säger hon och smackar och pussar mot kameran. Stora va? Ja. Ja. Det lägger sig om några dagar. Nu ser jag ut som typ, eh, dom dära andra bimbosarna. Typ Olinda å dom. Eller det kanske jag alltid gjort? Jaja, ha det kul under helgen, och drick lugnt! Ciao!" Sen skrev hon fint under videobloggen PS. Rosing! Nu e det gjort, ring mig sen!
Ja gud, jag känner igen mig SÅ väl e deras liv när jag läser om det, eller inte. Men lite skrattretande och roligt tycker jag faktiskt att det är att läsa om dom. Men, ett stort men. Skrattar bäst som skrattar sist, då dom har en netto lön varje månad på mellan 20 000 - 70 000.
När jag ser dom siffrorna känns det som att det nog är det jag ska ägna mitt liv åt, att blogga ;)

I Lördags var jag och Felicia hos mammas å pappas nya granne, Sussanne. Hon är holländsk men har bott på Irland i 6 år och nu flyttat till Sverige. Det ni! Jag flyttar max till Årjäng jag. Känner mig tillräckligt berest så...
Lite jobbigt när man ska prata engelska för första gången på flera år, glömde typ allt jag kunde inom engelskan. Men det var riktigt roligt att få träffa lite nytt folk och bättra på mina språk kunskaper.
Det var dock svårast för Felicia som lekte med Zoe, Sussannes dotter som blir två år i mars. Hon pratade både holländska, engelska och svenska. Hon försökte verkligen få felicia att förstå när hon ropade å vinkade åt felicia att hon skulle komma. Felicia bara stod å undra va de där va för varelse.
Sen när inte det funkade så tog Zoe i med hårdhandskarna. Hon flög helt enkelt på henne å kramade ihjäl henne, nära på. Hela tiden. Till slut fattade felicia vitsen och pussade tillbaka. Där stod dom å pussades å kramades mest hela tiden :) Enda tills Zoe skulle "rida häst" på felicia. Då fick de bannemej va bra. Haha. Men det såg jäkligt kul ut. DOm ramlade hela tiden å Zoe låg uppe på henne å halv juckade å ropade "hoppa hoppa hoppaaa"

Har jag förresten skrivit nåt om låten Hey Hi Hello? Om inte så slår jag ett stort slag för den! Lyssna på den för GUDS skull, världs skön!
Äh va fan. Kan skriva en hel hög istället.
Shaun Baker feat Molly - Hey Hi Hello
Lazee - Hold on
Mental As Anything - Live It Up
Pulsedriver - Cambodia
Sugababes - About You Now
Digital! Code - Time Is Ticking
Barcode Brothers - Heartbeat
The Knife - Heartsbeats
Turbo Lovers - Lets Go Trippin
Trancemanian - Fast Multimix
ATC - I'm In Heaven
Basic Element - I'll Never Let You Know
Fronda - Mitt Rop På Hjälp

Ja, det var väl den musiken jag hade på Mp3n som går att lyssna på just nu. Av 300 låtar :P Dags att rensa kanske, he he. Alla borde för övrigt också, lära sig att lyssna på Happy Hardcore. Det är bra det! :)

Nu är det dags för en smörgås igen skriker bebis, som för övrigt legat där inne i snart 13 veckor nu.

Puss o Hej!

Julkort

Publicerad 2009-01-09 18:29:02 i Allmänt,

Tack Sandra för det fina julkortet jag fick i min postlåda idag :D förmodligen har postis tappat bort det så det kom lite sent, men jag tackar så mycke ändå! ;)

Lång dag idag. Massa jobb, å stressigt. Kommer svärföräldrar på besök snart också, ska hämta lite grejer å så. Men då får man lite vila iaf eftersom felicia brukar glömma bort att det finns nån annan än farmor å farfar när hon väl träffar dom ;)

MVC

Publicerad 2009-01-08 16:03:11 i Allmänt,

Nu har jag äntligen fått tag på dom på MVC, har ringt hela veckan, fick tag på dom igår eftermiddag. Min barnmorska har visst slutat så jag ska få en ny, men hon verkade jätte trevlig hon också! :)
Ska bli roligt att gå dit igen faktiskt, å bli ompysslad å omhändertagen ;) Dom ser ju efter en så mycke, eller de gjorde iaf min förra barnmorska... Får väl hoppas att denna e lika bra. Dom andra som jobbade där när jag var gravid sist va avskyvärda, enligt mig.. dom va elaka å korta i ton å verkade mest vilja bli av med en.. usch!

Idag har jag varit en VÄLDIGT busig människa också. Jag har INTE kört i FIL i rondellen. Jag har legat lika hela vägen. Fyyy! Jag avskyr folk som inte orkar blinka å byta fil om dom ska till vänster... men idag gjorde jag likadant, fast det va ingen bakom som tur va ;) dubbelmoral deluxe. Fast jag hade en ganska bra anledning dock. Va så mycke snö modd att jag förmodligen fått sladd på vår mycket sladd vänliga bmw. å de hade vart snäppet farligare i rondellen!

Har tagit tag i mig själv å ringt Jennys hårlock iudag också, så på onsdag ska jag klippa mig. Kommer klippa MYCKET! Inte riktigt så mycke så jag får helt kort frisyr som jag hade ett tag, men ändå mycke. Har blivit så slitet efter lla blonderingar under höstens gång så det behöver sig en omgång. Det är ju så behagligt me korta frisyrer också, bara slänga i lite vax, rufsa till, så ser man i ordning gjord ut sen. I like! :D

Nepps, ta en sväng om med min lilla fis nu. Ute å ränner med dockvagnen som vanligt.
Hon gjorde en ny fin låt igår också. "bajsa bajsa bajsa blöja blöja blöja" Sjöngs givetvis när det var dags för att byta bajsig blöja med :P

Puss!

Felicia

Publicerad 2009-01-06 09:33:18 i Allmänt,

Min lilla prinsessa springer runt och runt med sin lilla dockvagn, bäbin, som hon säger, fick inte åka me idag. Egentligen vill hon gå ut å leka, jagar mig med skorna emellanåt, så det får det bli snart. Hunden sitter också å stirrar och tjatar. Vill nog ha lite kläder på mig först dock, kallt å gå i nattlinne :P  Det är ju -8 ute. Fast inte så kallt ändå, va -19 igår, Å DÄ VA KALLT! Fy. Hackade tänder när jag va å jobbade.
Skönt med lite ledigt idag igen, men blir så vilsen på dagarna när det hoppar fram å tillbaka med jobbing å ledigt. Tur att jag inte jobbar schema ;) Hehe. Men en dag så kan va skönt, tror vi ska ta en tur till stan idag å se om jag hittar nån mobil. Min har blivit lite knäpp efter att felicia vrängde den i golvet så den får för sig att det inte finns nåt sim kort i den. Råkade klämma i sönder laddaren under soffan också å den funkade inte så mycke bättre efter min lagning... Typiskt.

Felicia växer å bli jätte stor. Om några dagar är hon 19 månader. Hon pratar redan helt säkert 40 ord iaf, eller mer kanske? Hon kan sätta ord på i stort sett allt känns det som, men hon kan fortfarande INTE säga JA. Hehe. men allt annat säger hon :) Har även börjat lägga ihop ord också, så det bli två-ords-meningar eller vad man nu ska kalla det för.
Sjunger gör hon hela tiden också, nu har hon kommit på en ny låt som hon går och sjunger hela dagarna. Den låter nåt som så här "ballaballaballaballaballeballeballe". Tur att hon inte förstår innebörden riktigt, hehe.

Nu är jag gravid i 11e veckan. Tycker redan att det syns att jag är gravid. Magen sjunker inte när jag lägger mig på rygg, till exempel. Illamåendet börjar gå över mer och mer, men huvudvärken e kvar.. Så mysigt å va gravid, hittills iaf :D Snart blir man tjock och otymplig och vill ha ut bebisen, så får njuta medan de varar ;)

Det bränner...

Publicerad 2009-01-05 13:01:02 i Allmänt,

Jag har inte riktigt orkat ge mig i kast med att skriva de senaste dagarna. Jag har försökt att hitta inspiration, men icke. Det enda jag känner att jag kan är att. mja. kanske beskriva kort å gått vad som kretsar.








....Det bränner bakom ögonlocken, och det värker i själen...
.Mikael, du lever vidare i våra hjärtan.



1983.03.10 - 2008.12.31

Mikael Hammarström

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela