hannah

fy amejjen

Publicerad 2010-01-27 11:56:44 i Allmänt,

Jag går runt i 45 graders lutning å böjda knän idag. Går rätt bra att sitta och ligga på rygg med böjda ben, annars gör det så ont så jag nästan gråter. Vet inte riktigt vad jag gjort med ryggen men undrar om inte det kan vara en sträckning efter mina hårda (hahaha) gympa pass på golvet. Bara det går över.
Ser ut som ett bombnedslag här hemma men det får det får det göra tills jag åtminstone kan stå rakt.

Undrar om ni tre förstod vilka ni va igår? Jag kan ge en ledtråd. Lillstugan.

Adjöken!

shopping?

Publicerad 2010-01-26 13:02:48 i Allmänt,

Idag vill jag åka och shoppa, men ryggen strejkar så jag ser ut som en sjuttio åring när jag går. Alldeles krokig och tar millimeteer steg. Barnen vill ha underhållning hela tiden, och tydligen är jag inte underhållning nog där jag sitter och ser ut som jag gör. Inte får jag ligga på golvet heller för då är jag i vägen. Sträcker jag på mig undrar felicia varför jag gör det eftersom jag vaknade för längesen. Så vad jag än gör för att underlätta min lilla rygg idag är det inte bra nog för mina barn. Leah vill till råga på allt bli bärd hela tiden. Och inte sova.
Jag vill som sagt åka iväg och handla alldeles själv i lugn och ro.. Bara jag och plånboken på väg mot bankrutt.

Kanske en annan dag.

bunkern

Publicerad 2010-01-22 22:10:32 i Allmänt,

Under min tid jag har tjuvrökt i bunkern i källarn har jag skaffat mig en ny bekantskap. Han är ca 1,5 cm lång, 0,8-1 cm bred och har sex långa ben. Ja sådär burrig å härlig som man vill att spindlar ska va.. :S Hur som helst, han är ganska tyst min vän. Sitter mest och stirrar på mig. Jag är väl inte världens mest pratglada jag heller när jag upptäcker honom. Vi har ett speciellt förhållande vi två. Man skulle nästan kunna tro att han misshandlar mig så som jag verkar nedtryckt av hans närvaro. Jag brukar inleda med ett hej, röka fort som fan och gå tyst därifrån. Skulle jag säga något mer så kanske han hämtar sina spindel kompisar och helt ärligt vet jag inte om jag vill träffa dom. Det räcker med honom, ORVAR som jag kallar honom.

Det var som den gången jag bekantade mig med en hög med råttbajs som trillat ner från ventilen ner på min tvättmaskin. Med lite smått panik försökte jag peta in tvätten ifrån sidan av tvättmaskinen. Ja ni vet, ifall det skulle trilla ut miljontals råttbajsar. Inte vågade jag dammsuga heller ifall det också gjorde så det rasade ner råttbajsar. Men en dag bestämde jag mig. Jag drog ut teleskopskaftet på dammsugarn så långt det gick och ställde mig på andra sidan rummet, Felicia satte på dammsugarn.
-HÅLL DIG BORTA FELICIA, DET ÄR BAJS ÖVERALLT! överröstade jag dammsugarn.
Felicia vart livrädd. Lortigt får det INTE va, och bajs?! Det är ju riktigt lortigt. Men där stod jag på andra sidan, petade försiktigt in röret och bad till gud att det inte skulle sitta en jävel där som fastnade i röret. Kanske skulle det välla ut råttor? Hur fan får man bort en råtta som lever och sitter fast i ett dammsugar rör?! No way att jag stänger av dammsugarn iaf. Jag hade nog slängt ner allt, tagit ungen under armen och sprungit därifrån. Fy alltså. Men det kom ingen råtta, som tur var. Fast jag kan ändå inte låta bli att kika försiktigt upp på ventligen varje dag. Hujedamej.

(Nu när jag tänker efter är det ett tag sen jag såg Orvar, han tycker nog inte om mig längre.)


Jag har inte gjort ett piss idag från det ena till det andra. Jag har läst ut en bok. En hel bok. På strax över 300 sidor så det var inte så mycket att läsa. "Mia Thörnblom-Så dumt", hette den om jag inte minns helt fel- Grymt bra var den iaf. Eller bra och bra, det är en självbiografi där hon berättar hur hon tog sig ifrån sitt heroin missbruk, så bra kan man väl inte säga. Men fängslande. Tycker om att läsa såna böcker. Men nu har jag helt slut på böcker i bokhyllan, tråkigt nog. Men är det inte bokrea snart? Eller när är den? Svårt att beställa på internet också när man inte har en aning om vad det är för böcker. Lättare på affärn där man kan tjuvläsa nån sida och se om omslaget är fint, haha.

Nej, nu får det nog bli natten. Flickorna vill väl upp strax innan sju som vanligt.

Huh.

Publicerad 2010-01-21 17:26:29 i Allmänt,

Har tuuunga ögonlock idag efter att Leah ville va vaken mellan 3-5 i natt. Sen upp strax innan sju. Go natt hade jag velat sagt nu å gömt mig under täcket...

Rrr..

Publicerad 2010-01-20 22:51:49 i Allmänt,

Kom inte på någon bra rubrik idag, fast att jag tänkte och tänkte (för en gång skull :P).
Jag har inte tänkt till vad jag ska skriva alls, skriver mest för att skriva. Skönt ibland så, bara få rabbla av sig av alla rappakalja man går och bär på. Ja!

Är fortfarande lite arg på vågen som inte vill som jag. Den vill stå still, men jag vill att den ska krypa neråt. Men jag kämpar med träningen fortfarande åtminstone så kanske det händer något så småningom. Ingen idé att ge sig, det är ju vanorna som ska ändras!

Har blivit helt kopiöst fest sugen dom senaste dagarna. Vill ut och dansa och ha roligt. Dricka en öl och bara vara Hannah, utan mamma före. Bara Hannah. Bara Hannah och ölen. Var såååå längesen nu! Men är inte så jätte kul och gå ut när det är sånt här väder heller, slaskigt å blablabla. Bättre och vänta tills solen kikar fram och man inte behöver full mundering när man ska ut och röka. Fast det är klart. Hannah och ölen lockar minsann litegrann.

Har varit hel deprimerad i några dagar också för HELA bildmappen försvann. 4000 bilder. Poff. Väck. Och ingen backup förstås. Som tur var fick Tobias fram ett program som kunde plocka tillbaka dom från spegelminnet, men alla små snuttar med film som jag har på felicia är borta.. Första skrattet, första stegen, första krypet :( Borta... Jätte jätte trist verkligen. Får hoppas att vi på något sätt kan få tillbaka dom också. Är ju ingen data expert precis. Hmf.

nä.

Publicerad 2010-01-14 12:48:38 i Allmänt,

Jag vart arg när jag vägde mig igår. Jag hoppas över den veckan, haha. Usch å fy.

Ska snart åka en sväng till stan å handla. Alldeles själv! Underbart :) Tycker det är kul att handla. Framförallt om man lägger upp en budget å försöker få ihop maten efter den. Har funkat bra hitills, har så mycket pengar kvar att jag nog får ta mig en tur till ikea. För mycket pengar är ju fruktansvärt att ha menar jag :P

Nepps. Åka, sen kanske det blir gympa ikväll? Inte bestämt mig än, kanske är bäst att vänta tills hostan å förkylningen är borta helt å ta ett lugnt träningspass hemma? Hm. Tåls att tänkas på.

Onda vanor.

Publicerad 2010-01-12 17:53:39 i Allmänt,

Sitter framför datorn å jobbar en sväng så här på kvällskvisten. Hoppas innerligt att Tobias gör kaffe åt mig snart, så slipper jag gå ner för trapporna, haha.

Felicia å jag har tränat i en vecka nu. Varje morgon. Hårdtränar i fem minuter, haha. Nej då. Första dagen var det väl en kvart, å sen har det blivit mer. Igår fick felicia ta ledningen för att hon skulle tycka det var kul å jag vart helt färdig! Ungen sjöng räven raskar över isen å sprang minst femtio varv runt nedervåning. Har ju öppet så det är bara runt runt runt. Sen skulle vi hoppa upp å ner, kasta oss på golvet, rulla tre varv, stå på alla fyra, hoppa upp osv. Hon skulle ju lätt få jobb på ett gym. Hon blir aldrig sliten heller. Efter 45 minuter ville hon mer men då smög jag iväg fort som fan.

Smyg vägde mig under veckan å såg att jag hade gått UPP i vikt? Jag blev lite arg. Men får ju helt enkelt tänka på det att det är långsiktigt, det är dom dåliga vanorna jag försöker bryta först och främst. Så här insiktsfull har jag aldrig vart förr när det gäller vikten. Jag tror jag börjar bli vuxen. :P

minus

Publicerad 2010-01-06 17:49:20 i Allmänt,

Jag äter frukost, lunch, middag. Ibland kvällsmat. Jag tar EN bulle till kaffet någon gång. Jag små äter inte, jag undviker godis. Jag äter vanlig onyttig mat, fast i lagom mängd, skapligt regelbundna tider.

Start onsdag 30/12.
Veckans viktnedgång: -2,3 kg.



:)

Den lilla

Publicerad 2010-01-04 15:13:33 i Allmänt,

Idag har jag och flickorna vart å tittat på världens vackraste Milia. Hon hade massor av långt hår och var jätte "vaken". Där har ni lyckats bra, Mattias å Linn :)

Efter vi varit hos dom å hälsat på tog vi en tur till lidl, är oftast bekväm å handlar kvällstid när Felicia å Leah kan vara hemma med pappa Tobias, men idag åkte vi ihop. Gick jätte bra faktiskt, lyckades få babystolen å sitta i kundvagnen, fast att det vart lite konstigt, så då fick vi plats med mat också.
Just nu har jag en unge som skriker å skriker å skriker efter mig. Jag börjar blir smått galen. Det låter så här:

F: Lilla mammmaaaaaaaa, lilla mammaaaa. mamma. mamma. maaaaammmaaaa.
H: Jaaaa Felicia, jag kommer när jag är klar.
F: KOOOOOOM MAMMA; KOOOMMMMMMM: MAAAAAAAAMMMMMMMMAAAAAA, MMMMMAAAAAAAAAMMMAA KOOOOM.
H: Jag kommer när jag är klar.
F: MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA LILLA MAAAAMMAAAA, MAMMA, MAMMA, MAAAAMMMMAAAAA.
H: Felicia!!! Om du inte slutar å tjatar på mamma NU, så kommer jag inte ALLS!
F: MAMMA. MAMMA, MAMMA, MAMMA, MAAAMMAAA, KOOOOOOM MAMMA. MAMMA. MAMMA. MAMMA.
H: Slut med tjatinga! Jag kommer inte annars!
F: Jaja, vaffö tjater du så för mamma? Va gnäller du över? Slut å gnäll!


Hon har ALLTID svar på tal.

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela