hannah

Middagsdags

Publicerad 2012-05-22 16:02:11 i Allmänt,

Usch, svårt att sätta igång med maten när det är så fantastiskt väder! Man får ju ingen matlust alls... Men shoppingsugen är jag haha ;)

Sen drar jag till Karlstad! Måste leta upp mina solglasögon, tårar som bara den när jag kör när det är soligt. Tårig och nyser. Ja, lite udda kan ju tyckas.

Nu ska jag och felicia lägga pussel!

Fin-fin

Publicerad 2012-05-21 22:12:53 i Allmänt,

Har haft en alldeles utmärkt dag! Fint väder, lagom jobb, god mat och faktiskt massa slappande! ;)

Sitter just nu och lyssnar på fransk pop/dance. Haha. Riktigt bra ju! Undrar vad de sjunger? Det gör mig glad i vilket fall.

Imorgon blir det en tur till Karlstad. Jag och mina jordnötter bänkar oss hos Emma framför tv:n. Och säkert hinner vi med massa annat också!
Neeeej, nu tog franskan slut. Så, lite ny fjantig musik på. Gillar fjant musik.

Nu får det nog bli sova. Smålandsresan gjorde att jag vände på dygnet totalt. Eller snarare la mig vid två och gick upp vid sju. Hårt i natt när jag släckte lampan strax innan ett och klockan ringde 05.12. Snark liksom.

Lördag

Publicerad 2012-05-19 11:33:56 i Allmänt,

Felicia har inte velat ringa och prata med Tobias de andra dagarna, fast att jag propsat på det. Idag däremot ringde hon, och det vart jätte jobbigt. Hon kom på att pappa är långt bort och hon vill hem! Nu! Jag sa att vi åker imorgon bitti. Hon gick med på det, men vi får bara borsta tändernA sen åker vi ;)

Dagen är rätt oplanerad, vi hade massa att göra men mormor har ont efter gårdagens tur till Ikea. Vi får väl se hur det blir. Svårt för barnen här då de inte får röra något eller vara utom synhåll från mormor som bara sitter i soffan i vardagsrummet. Haha, ja hon är speciell den lilla tanten. Är toalett dörren stängd kånkar hon sig dit och öppnar den. Oftast är den ju stängd för att någon är där. Ja, listan kan göras lång. Tur att mamma tog rätt ost bricka i år annars hade vi fått åkt hem idag :)

Två lika själar.

Publicerad 2012-05-18 18:03:38 i Allmänt,

Har vart på Ikea idag med hela högen. Riktigt spännande må jag säga. Ni vet ju hur jag är, ganska stönig. Det har jag fått av min mamma så tänk hur hon är. Då kan ni alltså räkna ut hur min mormor är! Haha ;) jag kan lägga band på mig själv men mor och mormor. Jesus. Haha. Till exempel när vi åkte hem förut.
Mamma: ska vi svänga av här eller forsätter rakt?
Mormor: (stirrar ut genom fönstret) jaja, rakt ja. (med grov skånska)
Så mamma åker förbi när mormor börjar gapa.
Mormor: MEN ANN MAGRET! JAG SA ATT DU SKULLE SVÄNGA UPP DÄR.
Mamma är tyst. Kommer till nästa avfart.
Mamma: nu då mamma, nu ska jag väl ändå inte svänga av?
Mormor: ja.
Mamma: va?
Och kör förbi.
Mormor: men käre hjärtanes ANN MAGRET! HUR KÖR DU IDAG?! SVÄNG UPP NÄSTA!
Mamma: nej nu fan får det va bra. Nu svänger jag inget mer!
Mormor: haha, ja tänk hur det kan bli. Jag hör sig inte Ann magret! Jag förstår inte vad du säger.
Hannah: nej du hör lite dåligt mormor.
Mormor: VA?!!!?
Hannah: ja alltså, du hör lite sämre... Du kanske behöver örapparat?
Mormor: nej nu får dom inte röra mig mer! Nu får det vara bra tills jag dör!
MEN ANN MAGRET! Du svängde inte till vänster! Nu måste vi köra bakvägen till Habo! (spela roll liksom) Jag säger då det! Vi skulle ha åkt in till centrum i Jönköping! (den turen hade definitivt vart spännande)

Nu ska jag dricka kaffe och vila. Snart ringa min älskling igen som jag saknar massa!

Gammelmormor

Publicerad 2012-05-17 07:20:21 i Allmänt,

Äntligen har det blivit dags att åka till mormor. Inte varit där på ett år så det ska bli mysigt att få träffa henne.
Dessutom är det avslappnande i sig i Småland. Naturen är så härlig och mycket fint att se på ute på promenaderna. Ja, det ska bli gott! :)

Don't worry...

Publicerad 2012-05-15 19:14:45 i Allmänt,

Det blev inget baka. Vi höll oss sysselsatta i trädgården istället. Vi har spelat fotboll, gjort sandkakor, jagat bort stenar ur sandlådan, krattat, letat mask, busat med luna. Ja, och barnen har ju gungat och åt rutschkana med. Mammas rumpa får inte plats där (och ser förmodligen helt vansinnig ut om jag sätter mig i kanan) så då passar de andra aktiviteterna bättre.
Felicia övar på att slå volter och stå på händer. "kan du göra så mamma? Kan du inte prova då?"
Hm. Jag tror helt ärligt att min rumpa klär bättre i rutschkanan än i volter övningar på gräsmattan känner jag rent spontant. Då vi har en buske ut mot vägen, ca femtio cm hög och trettio bred kan jag inte gömma mig heller ;)

15:e Maj 2012

Publicerad 2012-05-15 14:39:46 i Allmänt,

Har varit en minst sagt busy day.
Har lite att ta igen om man säger så. Mycket sjukdomar, men så är det när man har två små.
Snart bär det i väg hemåt, göra det vanliga. Plocka lite, leka lite med barnen och laga mat. Sen blir det väl helt tom i huvudet rakt ner på soffan.
Funderar starkt på att baka också. Fast då syndar jag säkert! Men det är ju så kul att baka... Och så gott... MMMMM ;) Nej, vi skippar nog det!
Eller, om jag bakar bröd förresten? Det går ju bra. Synd att jag är så skit dålig på det. Brukar antingen kunna dränka eller slå ihjäl folk med brödet. Inte riktigt bra. Skulle nog satsa på knäckebröd men jag kan säkert få dom jävlarna rinniga också.
Eller! Om jag skulle baka en LCHF snickerskaka? SMASK!
Åh. Nu vart jag jätte godis sugen.

Nu lämnar vi baket. Nu åker jag hem.

Last day

Publicerad 2012-05-14 07:51:12 i Allmänt,

Sista dagen jag håller trollen hemma. Var osäker igår så de fick stanna en dag till men nu syns det tydligt att leahs koppor har torkat.
Det firar vi med att åka och jobba, haha. Betala lite räkningar och kanske skriva lite fakturor så åker vi hem igen. Flickorna brukar tycka att det är kul på jobbet så vi får väl hoppas att de inte ändrat sig.

Spackel!

Publicerad 2012-05-10 07:57:46 i Allmänt,

Ny spacklad Hannah sitter i soffan å dricker kaffe. Bamse hörs från tv:n i bakgrunden. Prickig Leah dricker vatten, än så länge pigg och glad.

Hård natt!

Publicerad 2012-05-09 07:51:26 i Allmänt,

Leah var hyr pigg som helst igår, lekte och stojade. Men inatt var det inte lika kul. Hon har gråtit och gråtit för att det kliat så. Hon har massvis av vattenfyllda koppor som ser ut att spricka när som helst. Hon har iaf tagit en dusch och blivit smörjs med sån vattenkopps mousse. Hoppas att hon orkar vila idag.

Just nu är det en kopp kaffe å lite slappt som gäller, längesen jag hade vaken nätter ;)

Mini troll

Publicerad 2012-05-07 23:13:20 i Allmänt,

Mitt minsta troll, ja.
Klädde av henne efter att vi borstat tänderna och ser röda prickar på magen. Kollar vidare och jo visst! Ryggen, öronen, hårbotten, halsen. Gahhh. Bara sådär?! Inte en förvarning? Räknar med hektisk natt. Det var bara en som hunnit bli vattenfylld än så länge.
Felicia hade ju en ganska mild grad av vattenkoppor. Det var slemhinnorna som vart värst drabbade, så hon tappade två kg på en vecka stackarn och var nervös för att gå på toaletten. Men det var mer psykiskt än fysiskt, framförallt toa besök. Leah ser ut att bli prickig överallt. Det kanske går över snabbare när det kommer på en gång? Felicias kom i omgångar i fyra dagar... Hm. Snart vet jag! ;)

Näpp, nu får det bli sängen! Har seriösa problem att somna men nu får jag banne mig tvinga mig till sömn. Ska passa på att ta hunden på promenad innan Tobias åker till jobbet i morgon. Sen är det karens igen...

Pingvinerna

Publicerad 2012-05-07 19:05:24 i Allmänt,

"jag förstår inte hur folk kan slänga gammal tonfisk. Vad står salmonella för egentligen?!"
"hm. Jag tror det är italienska och står för "liten lax"!"

;)

Oh My!

Publicerad 2012-05-03 19:18:12 i Allmänt,

Vilken underlig dag! Vilken otroligt hård dag. Ser fram emot en varm dusch å bara ligga i soffan...

Irriterad!

Publicerad 2012-05-02 16:42:21 i Allmänt,

Är lite irriterad på psykologen idag.
Alltså.
Finns det NÅGON anledning över huvudtaget till att man spenderar mer än halva sessionen, pratande om företagets (där jag jobbar) annons som ligger ute på platsbanken?! Om hur hennes klienter skulle passa in där? Att det klarar vem som helst och att det är ett bra rehabiliterings jobb?!
Jag har nog missat den anledningen. Hon verkar liksom inte förstå mig alls. Jag blev bara argare och argare för att jag får sitta och försvara att jag inte vill anställa vissa personer och försvara att det inte alls är att dra moppen över golvet och är klart. Det var skit förnedrande. Hoppas hon har en jävligt bra anledning till det här. Trodde kbt skulle få en bättre å inte må sämre!!!
Fy fan!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela