hannah

Vin fondue

Publicerad 2008-12-31 19:37:00 i Allmänt,

Nyår idag, kan inte begripa vart tiden tagit vägen. Tycker helt ärligt att det känns som en helt vanlig lördag eller något. Tråkigt, men sant.
Varit uppe hos mor och far under dagen med våra barn. Kjell Åke va där så vi fick våran julklapp, 2000 kronor till kastrering av Ragge. Herregud vad snällt!!! Han blev helt kär i han när han träffa honom så så fick det bli. Jag bara tackar och tar emot, då vi verkligen behöver kastrera honom. Han jagar upp sig själv så förbaskat utav alla tikar som bor runt oss, att det ska bli skönt att få lite lugn. För just nu verkar han inte alls må bra heller när han jagar upp sig själv så. Han blir dålig i magen och allmänt våsig. Jobbigt!

Jag och tobias kommer iaf  "fira" kvällen med vin fondue, ska bli gott! Blir strips, massa olika såser och grönsaks stänger till. Å julmust ofcourse!!
Har ju världens dilla på strips just nu, å bearnesås. Kan knappt sluta tänka på det... Mmm.

Snart dags för Grevinnan och betjänten, har inte sett den sen jag var typ nio år. Den är jätte bra har jag för mig :D Har väl säkert så höga förväntningar att jag blir jätte besviken nu bara för det, men det tror jag inte.

Sist jag såg den var när jag sov över hos Letitia när hon hade flyttat till munkfors. Det var jätte mysigt. Det var första gången jag fick dricka pommac, och vi åt "såna dära smörgåsar som min mamma gjorde", som letitia alltid ville ha när jag var där. Sen på kvällen spelade Lenne full, å de tyckte vi var JÄTTE kul, skrattade alltid åt det. Då satt vi uppe på övervåningen och spelade kort, å Lenne hade fyllt pommac flaskan med vatten. Vet inte hur många han drack och han spelade verkligen jätte full på slutet  och skrek att "kortet är bottaa, flög iväääg". Haha, kommer aldrig glömma! Han spydde har jag för mig av alla pommac flaskor med vatten sen på kvällen också, han mådde inte bra av att ha halsat så mycke vatten. Stackars! Tror faktiskt att jag och Letitita bestämde oss för att bli troende den kvällen också? Så vi läste bibeln innan vi la oss och sådär.. ;)
Det är det bästa nyåret jag någonsin varit med om!


Näpps, får ta och ladda upp med en kopp kaffe nu, så KANSKE jag orkar vara uppe till tolv!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! ;D

Tiden går så fort...

Publicerad 2008-12-28 10:11:03 i Allmänt,

Usch, vill inte att det ska vara söndag redan. Vill vara hemma å va ledig i minst en vecka till!
Men men, så är det med service jobb. Är ju ledig onsdag och torsdag, helt fantastiskt det. Far undrade om inte jag ville jobba idag också.. 0o NO  THNX!

Felicia fick många julklappar. M;ånga ganska onödiga och många bra. :) Gladast är hon i dockan, dockvagnen och saccosäcken :D Tittade för skojs skull på lite dock kläder i fredags när vi var i charlottenberg, herregud säger jag bara! Hur i allsindar ska man ha råd å köpa sånt? en liten klänning kostade ju en braaa bit över tvåhundra. Helt sanslöst, dyrare än vanliga barnkläder ju.
Får väl helt enkelt bli JÄTTE flitig och sätta mig och sy kläder till Felicias "bäbi".

Hon har iaf fattat det här med att det är en bebis i magen på mamma nu, eller.. hehe. Hon säger det åtminstone när man frågar vad som finns i mammas mage :)

Nepps, se om jag orkar få i mig en kaffe kopp - mår illa...

Julafton

Publicerad 2008-12-24 08:34:19 i Allmänt,

Har smitit hit en stund, ska snart kika i julstrumpan med övriga familjen.
Felicia tycker inte att det är speciellt spännande med alla julklappar under granen än, men blir helt säkert när hon väl fått öppna första! ;)

Ha en riktigt GOD JUL!

Knäck och julklappar.

Publicerad 2008-12-20 07:47:30 i Allmänt,

Idag ska det packas klart allt, ska bli skönt att få undan allt. Tar ju så mycket plats när det ligger överallt.
(Väldigt vad mycket allt det blev!) Har köpt fint julklapps papper som matchar ihop och jätte fina snören och dylikt, ser riktigt gammaldags ut där det ligger, hihi.
Har ju redan smygit fram Julgranen för att se hur Felicia reagerade på den. Gick förvånansvärt bra, hon tyckte att den bara var i vägen. Tobias trodde att det förmodligen skulle gå bättre när han hängde upp julkulor, men då blev det kriiig! Hon skulle fan inte ha någon kula i julgranen, och vad gjorde den där FORTFARANDE?!
Nu, efter några dagar har hon accepterat julgranen och vi f¨r åtminstone ha ljus i den. Är en början. Får väl se hur den ser ut på julafton, om det blir några julkulor i.

Tänkte även ge mig på den där knäcken idag, har inte blivit något innan. Får springa ner och köpa grädde sen när dom öppnar affärn och sätta igång, wiieh.

Felicia sitter och tittar på en film med sig själv i, hon tycker att den är väldigt spännande. Skrattar, pekar och säger att det där är felicia.. :) Go så!


IDAG HAR JAG OCH TOBIAS VARIT TILLSAMMANS I FYRA ÅR! :D

Älskar dig lika mycket idag som för fyra år sedan, tack för att du är du, och att vi blev vi... <3

Dagens hemlis!

Publicerad 2008-12-16 19:30:53 i Allmänt,


Här är vi, gladfisarna julafton -07. Jag saknar!





Har vart en lång dag idag känns det som. Jobbade bara till 15.45 men är trött ändå. Som vanligt.
Imorn blir det en tur till ikea med Elin, ska köpa julklapp till Stefan :D en hundvattenskål, haha. Men i brist på fantasi. Dom är faktiskt rätt dyra så han får vara lycklig! ;)

Har bestämt mig för att börja skriva noveller igen. Var ju faktiskt ganska så bra på det en gång i tiden, se om jag har några dolda talanger kvar. Man kan ju till och med tjäna några ören på det om man har tur, så varför inte. Passar sig fin fint nu när vi lever på en inkomst...
...Men så länge man har kärleken ;)

lessamt

Publicerad 2008-12-15 16:36:01 i Allmänt,

Att en del människor e så funtade i huvudet!


Fortfarande trött.
Spytt idag också.
Blä.

Trött.

Publicerad 2008-12-11 20:38:49 i Allmänt,

Skulle kunna sova mig genom dagarna känns det som. Bara trött, trött, trött.
Tar mig underligt nog upp på morgonen men går som en zombie. Orkar inte koncentrera mig på någonting..
Blir väl bättre snart får vi hoppas... Snart jul så då får man ju några dagar extra ledigt tack och lov.. Ska bli skönt. DÅ SKA JAG SOOOVA!

Felicia blev 18 månader prick idag! Tänk vad fort tiden går. Inte längesen jag låg på bb med henne. Kommer ihåg hur lycklig jag var när jag såg henne första gången. Har aldrig infunnit mig i ett sånt lugn och lyckorus som då. Det är det allra bästa jag någonsin varit med om! Skulle kunna föda barn varje dag, bara för att få vara med om dom sekunderna när man möter ett nytt liv, ett liv som jag och den jag älskar mest skapat.


Fick ett jätte fint sms idag. Blev alldeles varm inombords, värmer fortfarande.
Tack Sandra, vad skulle man göra utan vänner som dig?


Lördags morgon

Publicerad 2008-12-06 07:32:23 i Allmänt,

Uppe ganska tidigt idag, Felicia vaknade strax innan sju. Men tycker faktiskt att det är rätt skönt att komma upp lite tidigare på helgerna, man hinner med mer, får ut mer av dagen. Visst, är väldigt glad i att sova, men har nu vant mig vid tanken att här bli det inget sova efter senast åtta!
Började rensa lite smått igår bland hennes leksaker, är ju så mycket som hänger med sen förra året som hon inte använder nu. Tänkte få bort det, eventuellt sälja något på tradera, om det är någon som skulle vilja ha sånt? Hm.. Återstår att se.
Alla leksaker är ju nere nu i stort sett, tänkte bära upp en del. Töligt när allt ligger över HELA vardagsrum golvet efter någon timme på morgonen.
Ja, det var en av grejerna jag KANSKE ska fortsätta med idag.
Annars är det tvätt, städa golv och byta rent i sängarna jag satt som mål att göra idag. Känner att det var ett lagom jobbigt mål att eftersträva :) Funderar lite på om man kanske skulle göra lite knäck också, kan ju va kul!

Nepps, fortsätta suga på kaffet å kika lite på tradera. Se om det eventuellt finns någon julklapp till min svägerska :)

Mini Hopps Födelsedag

Publicerad 2008-12-01 18:14:28 i Allmänt,

Jobbade till halv fem idag. Tog ingen lunch rast heller. Eller frukost. Känner mig lite små trött nu om jag ska va ärlig.. PUH! Men men, pengar pengar :)
Kommer nog bli två tuffa arbetsveckor nu, för att sedan lugna ner sig efter nyår. Så som det alltid är, på service företag. Kanske får jag då lite mer tid att lägga ner på själva kontors arbetet. Det behövs! Mamma tog med laptopen å bredbandet hem, i torsdags. Så egentligen ska ja ha haft med mig räkningar sen i fredags att betala hemma. Men glömmer dom när jag är iväg å städar överallt hela dagarna, kastar mig in på jobbet för att kasta mig hem lagom till kvart över fyra. Inge konstigt att man blir kring kring då. Fast det är ingen bra ursäkt för att glömma räkningar som det blir påminellser på..
(Men hade bara datorn å internetet varit på jobbet istället..! :P )

Fick jätte jätte god mat när jag kom hem :) Ugnstekt fläsk filé med potatis, kokt broccoli, smör stekta kantareller, gräddsås och skivade tomater och gurka. Det var RIKTIGT gott! Skönt å ha en mästerkock här hemma.

Vann en kanon fin plysch overall på tradera igår, från villervalla. Har suktat länge, men äntligen :) Sen blir det kanske två katvig bodysuits ikväll också om inte priset blir för högt. ÅÅHHH! Älskar att handla! Framförallt till min trollunge, som för övrigt sitter här bredvid å ritar stjärnor :D ("härna") Annars brukar hon måla kossor. Å dom säger MOOO!
Hon är så söt när hon äter mä :) Aldrig varit me på maken. Idag satt hon å åt å bara tvärslutade å satt å "blääade". Undra va de va. Då var hon lortig runt munnen å kunde inte fortsätta äta. SOm tur var hade vi en handduk breve så hon fick torka sig. Ska vara ren hela tiden ;) Å händerna e VÄÄÄÄLDIGT noga, ett under att hon får i sig mat överhuvudtaget. Inge konstigt att man har mycke tvätt heller när hon byter om hela tiden för att kläderna e "lortiga", rätt som de e står hon i en heelt annan outfit än va ja klädde på henne.
Mja, bolibompa nu (damdamdaaam) sen blir de säkert mini hopps födelsedag en gång till, å sen sova för hennes del!

HEJS!


Just de, mitt fina hår. eller nåt!? som började brinna av den där hårfärgen som skulle va så bra...



Å så här ser vi ut när vi lyssnar på mp3. Underlig sak tycker felicia, som låter å allt!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela