hannah

Fetischism

Publicerad 2009-02-25 19:46:01 i Allmänt,

Herre gud vad sjukt. Visst, alla tänder ju på olika saker men det här tar nog priset.
Sitter och tittar på Jerry Springer. Där är det en man som tänder på att se kvinnor kräkas.
Han har dock en flickvän, fast hon vill inte spy framför honom. Han har då istället valt att gå ut mitt i nätterna och stå utanför sjaskiga barer och "leta" spyor på väggarna som är färska osv. för att få leva ut sin njutning. Han visade en film för henne för att bevisa att detta var ett ultimatum. Antingen börjar hon att kräkas för hans njutning eller så hör dom helt enkelt inte ihop. Hon bryter ju givetvis ihop, jag menar. Så roligt är det ju inte att spy på vilje? Tro mig! Det mår inte någon bra av.
Han sa till henne " Snälla, jag vet att du är rätt tjej. Du är min kräktjej. Vill du bli min kräk tjej? Kräkas för mig? Jag tycker ju om dig, jag vill inte behöva leta efter andra kvinnor som spyr, jag vill att du gör det..."
Kärleken är blind säger man ju, så hon går ju med på det. En gång för att se. Så hon fick spy med en gång helt enkelt, så scen!? HJÄLP! Hur lågt får man sjunka, fruktansvärt respektlöst mot hans flickvän! Hon vill egentligen inte spy alls, men eftersom hon älskar honom och vill ha kvar honom ställer hon inte bara upp, utan blir även tvingad att göra det med en gång så att han är säker.
JESUS!
Skulle jag någon gång någonsin få en sån konstig fetischism så låser jag nog in mig...

Sex?

Publicerad 2009-02-24 19:18:00 i Allmänt,

Undrar om det är det man ska skriva om för att öka läsar antalet radikalt?
Jaa, jag skulle väl kunna skriva en hel del, varför inte. Jag är väl som alla andra och har flertalet tankar om sånt :O. Haha.
Men hur skriver man om sex då när man bor i en liten stad (se: by se: skog) som Edane? Hur många vet inte vad/vem jag skriver om? Heh. En hel del. Man vill ju inte att det ska bli för uppenbart precis!
Men jag kan nämna en grej.
Eller nej, det kan jag nog inte med närmare eftertanke. Nu va ja lur minsann! ;)

Jag och Felicia har lekt själva idag. Har varit mys pys. Vi har lekt med pärlor och gjort armband, sen slängde jag ihop lite trolldeg så har vi lekt med det. Kanon skoj! Tror vi satt i 1,5 timme innan hon tröttnade. (Eller mamma tröttnade kanske?) Sen fick det bli en dusch, vilket alltid är populärt. Å sen har vi sjungit å läst böcker och tittar på Unga Mödrar förstås...
Nu ligger hon uppe och sussar sött min prinsessa.
Får nog bli en sväng förbi nån affär imorn så man får lite karamellfärg hemköpt, och kanske alu eller vad det heter så jag kan göra play doh lera. Den håller ju mycket längre, trolldegen håller ju typ bara ett dygn men en bra och snabb lösning om man inte har så stor fantasi vad man ska göra en vanlig tisdags eftermiddag ;)

Är så fruktansvärt shopping sugen också så jag dööör! Varför är man alltid det när man inte har några pengar? Tänk vad bra det hade varit om man hade miljoners miljoner. Då hade jag kunnat handla, framförallt till Felicia. Hon behöver nya kläder för hon har, tyvärr, ganska fula kläder nu. Eller inte fula kläder, men fruktansvärda färger! Har ju fått massor på slutet då vi inte haft pengar och det är nog inte ett plagg som matchar. Typ allt är moss grönt, beige, grå osv. Fast bara i byx väg.. I tröj väg är det världens färger istället. Turkos, neonrosa, gult. Gah! Blir TOKIG!

Om man skulle göra sig lite kvällsmat tro, hm..

Flitiga Hannah

Publicerad 2009-02-22 17:49:28 i Allmänt,

Japps! Det har jag varit idag.
Jag har rensat på övervåningen, städat och ställt iordning ALLA Felicias leksaker (vilket är en del), har rensat ur hennes byrå på småkläder, leksaker som hon inte leker med längre, rensat vårat rum på lampor och diverse saker, dammsugat HELA huset, plockat här på nedervåningen, tvättat två maskiner, hängt två maskiner, vikit en maskin, STRUKIT en duk och ett par gardiner (jag stryker max en gång om året) och lagat mat. Idag har jag vart mega duktig med andra ord.
Kom även underfund med att det är riktigt avslappnande att stryka. Funderar på och leta upp något mer som ska bli slätt och fint :D

Nu är det barnprogramdags för Felicia, så ska vi läsa en bok och mysa lite innan det är sov dags för henne.

Film + Kaffe skit

Publicerad 2009-02-22 09:00:10 i Allmänt,

Såg en så himlans bra film igår! Med Angelina Jolie, kommer dock inte ihåg vad den hette men :S Hennes barn blir bortrövat och när hon får tillbaka barnet är det inte hennes. Så poliserna psykförklarar henne och grejer. SUUPER BRA! Se den, allihop!

Och när jag ändå är i mitt tipsar mood tycker jag att dom som inte läst "Hunden Marley" ska göra det. Helt fantastiskt rolig och man skrattar hela tiden. Min hund känns som världens lättvindigaste när man läser om den där krabaten. Och det är han inte egentligen.. Han är ganska. Ja, trög.

Ska snart åka och hämta Felicia. Eller snart och snart, HA! Ska dricka upp kaffet och hoppa in i duschen och göra mig klar, sen är det snart. Hur länge det är till snart vågar jag alltså inte lova. Beror på kaffets effekt!
Är helt galen i kaffe, älskar kaffe. Förstår faktiskt inte hur man klarar sig utan? Allt smakar ju dessutom tusen gånger bättre med kaffe till. Är det inte så? Joo då, så är det! Jag kan hälla i mig iaf fyra koppar på morgonen om jag har gott om tid. På jobbet dricker jag bara en. Sen blir det någon vid lunch och Tobias vill alltid ha kaffe på kvällen, så då dricker jag då med. Det går mycket kaffe i det här hushållet, minsann!

Har tappat bort alla mina mamma kläder. Eller, jag har lagt bort dom. Hittar inte min hängsel byxor, och dom älskar jag! Hur gulligt är det inte med hängsel byxor när man är tjockis? Jag tycker det ser jätte mysigt ut. Bekvämt är det dessutom! Men men, dom är helt säck borta. Har ett par andra mamma byxor, men dom är tok stora då jag väger mycket mindre nu än vad jag gjorde förra gången. Si sådär 10 kilo. Och det märks visst på stretch byxor! :P
Får hoppas att jag hittar dom sen, bara att jag blir så j-vla förbannad i vindgarderoben! Den är ju så trång och jag slår mig jämt precis överallt. Då är det inte roligt att leta kläder. Får väl se hurdant tålamod jag har senare under dagen.

Ciao!

...

Publicerad 2009-02-21 19:00:35 i Allmänt,

Vart barnlediga idag också, ringde å frågade om det gick för sig. Så nu har vi haft det ALLDELES för tyst här idag.
Men kvällen är inte förgäves iaf! Ska äta vin fondué och se på en film är det tänkt. Ska bli mys! :)
Spelade på trav idag också men det gick verkligen verkligen jätte dåligt, 2/7 rätt. Haha. Ska nog inte satsa på att spela på det alltför ofta. Får helt enkelt lära mig att bra namn inte alltid är bra hästar. Som Lucky Luk t.ex. Klart man vill spela på honom!

Såg en skit bra film förut med vin diesel. Åhh! Han är ju så snygg! Kan inte sluta förundras över det när jag ser på film där han är med. Och han där andra är ju också kalas fin! Mark Wallberg heter han ju. Dom får jätte gärna komma å hälsa på mig om dom vill. Jag kan ju... Laga mat åt dom, se på film kanske. Eller skicka ut dom i trädgården en JÄTTE varm sommardag utan kläder. ;)
Oj, nu kom jag på massor av finingar i film världen! Johnny Depp är ju en annan som gärna får hälsa på.

Nu är det mat dags!

Lugnt och tyst

Publicerad 2009-02-21 10:11:33 i Allmänt,

Hade en jätte mysig kväll igår. Såg på hela TVÅ filmer utan att somna, rekord tror jag.
Fick sova enda till halv tio idag, var väääldigt längesen! Det var ragge som fick nog d¨, så då var det bara att traska upp. Är ovanligt tyst här hemma. Inte van att ha henne bortlämnad, lill tösa... Men ska väl åka och hämta henne om några t immar så får passa på och njuta av tystnaden innan det drar igång igen.

Ska fortsätta dricka kaffe och slappa lite i soffan nu, foglossningen is killing me! Hittar inte bältet heller, typiskt! Var ju svin dyrt också så har ingen lust att köpa ett nytt. Så många mer barn har jag ju inte tänkt mig, precis. Får räcka med två till att börja med ;)
Vecka 17 nu. 18 på tisdag tror jag? Går fort!

Captain Nemo

Publicerad 2009-02-20 18:16:43 i Allmänt,

Vackert!

Har nyss varit och lämnat Felicia hos farmor. Så nu blir de myschpysch! ;)
Inte varit barnlediga sen i november så det ska bli skönt med sov morgon imorn!

Ha en trevlig kväll ni också! :D

Då försöker vi igen

Publicerad 2009-02-19 19:45:41 i Allmänt,

Felicia ligger i sängen, gubben är iväg hos nån kompis å ragge ligger äntligen (!) och vilar. Han har fått en sån där aktivitetsboll, och den var visst rolig att leka med varesig det är godis i eller inte. Jaa, den var så rolig att leka med att han kastar den där stora svart klumpen upp i taket så lamporna går i kras här hemma. Nästan iaf. Han har dunkat i tak lampan, gallret till öppna spisen, glasen på bordet (ja vi har en tendens att lämna nåt glas på bordet ibland..) och diverse fler saker som vi har här. Men men, han tuggar åtminstone inte upp allt annat under tiden han leker med bollen... Dom få vi har kvar vill säga :P

Det har varit så rent här dom sista dagarna att jag till o med har varit imponerad. Jag ahr plockat undan under tiden tobias lagat mat, jag ahr plockat undan direkt efter, tobias ahr lagt iordning alla leksaker under tiden jag nattar henne m.m. Riktigt skönt faktiskt! Så här duktig hoppas jag att jag ALLTID kommer att vara i fortsättningen :D Tycker om att ha rent och undanplockat hemma, men Felicia tycker om att "leta upp" alla saker jag städar bort. Helst under tiden jag plockar bort dom.

Haha, förresten måste jag ju berätta vad min käre Tobias hade gjort idag. Jag fick en bukett tulpaner av en kund förra veckan. Som alla vet så håller sig inte "f'rska" blommor speciellt länge, så jag har liksom lätit dom dö ut... Men i ett desperat försök att liva upp blommorna på nytt vattnade tobias dom idag. Ser dom ut att vara i behov av vatten, eller kanske soporna?



Afan, dumma kamera. Blixten är ju jätte skarp så det syns knappt att dom är dåliga. Eller jo, det gör det. Men dom ser faktiskt ännu värre ut i verkligheten, haha. Men nu får dom stå där i vatten en dag så inser han nog att det inte går att återuppliva SÅ döda blommor!

Imorgon är jag och Tobias barnlediga. Vad kan det vara då tro? Joo, då har vi minsann varit förlovade i tre år, helt underbart! Kan inte förstå vart tiden tar vägen, den liksom bara flyger iväg. Det är nog nåt konstigt som händer när man blir på tjocken å får barn. Har ju knappt ett minne från 06/07. Svävade på rosa moln antar jag :) Var fullt upptagen med att läsa på familjeliv dygnet runt å känna efter sparkar. Den här graviditeten är det inte alls samma. Klart jag är jätte lycklig, men det är ju inte helt nytt nu. Nu vet man hur allt känns å behöver inte slå upp allt som har med en graviditet att göra. Man tar det som det kommer. Ser ju redan ut som en överviktig apelsin så jag skulle lika gärna kunna få barn imorn. Tror knappast det vänder heller så hungrig som jag är!
(nej nej nej nej nej nej nej neej! Jag vill inte gå upp typ 50 kilo :O.
)

Undrar om det är n¨got bra på tv ikväll. Får passa på å njuta när jag kan bre ut mig i soffan å somna hur tidigt jag vill utan att få skäll! :P

Snigel på ögat?

Publicerad 2009-02-19 18:14:37 i Allmänt,

Haha, naa. Tror jag hoppar över det Ida ;)

Idag har vi varit nere hos Anna & Micke. Felicia skulle prompt hälsa på Badde, Pitte och Anna.
Nu vill inte Felicia att jag skriver mer, får uppdatera sen.

GAH!

Publicerad 2009-02-18 20:04:04 i Allmänt,

Ibland blir jag så rasen så rasen. Idag blev jag irriterad när jag fick en räkning på posten, å ju mer jag tänker på den desto rasnare blir jag!
Vilken räkning var det då? Jooo, det var radiotjänsten. Jag tycker inte om dom. Dom lurar en på massa pengar bara, för typ tre skit kanaler som jag ändå betalar för - via boxern.
Jag kan gärna slänga in en slant för radion, sure. Men inga 524 kronor i kvartalet! Nu har jag bestämt mig för att sätta mig ner och skriva ett argsint brev och fråga varför jag ska betala över 2000 kronor i året för kanaler jag inte tittar på. Dom får gärna slänga in reklam istället. Gör mig inte ett dugg! GAH! Vad irriterad jag blir. Jag tror det är dom där roliga gravid hormonerna som tittar fram. Jag kunde inte ens njuta av duschen på grund av dom... ussa dom!
Jag kan ringa dom å säga att jag inte har nån tv längre. Då ser dom att jag har boxer. Då säger jag att - näää, jag har ingen boxer. Jag har bara ett kort eftersom vi hade inbyggs box i tv:n, men den sålde vi för vi e så fattiga. Då frågar dom om jag har radio i bilen. Då säger jag - jaaa, men betalar du bra kan jag skicka över den!

Nu ska jag fokusera all min glada energi som är kvar till Grey's anatomy. Har saknat det hela vintern :)

Ser du inte?

Publicerad 2009-02-17 20:24:48 i Allmänt,

Hon tittar så konstigt nu för tiden. Går liksom inte att få kontakt med henne. Hon skelar värre än någonsin, håret är rufsigt och hon luktar. Om jag frågar något verkar hon helt totalt ointresserad och svarar med något helt annat som hon förmodligen tänkt på. Säger jag att en rolig sak hände idag, säger hon att dom har fina bananer på lidl.
Det är tråkigt när det går utför, man vill ju inte att det ska hända. Att det ska gå så fort. Att det ska va så uppenbart. För faktiskt skäms man ju lite. Det är ju inte så här det ska vara. Det ska vara som en dans på rosor tills döden verkligen sätter in. Det ska vara klart åtminstone. Inte gå så utför.
Jag vill helst inte prata med henne nu för tiden. Försöker hålla mig undan, ringer någon gång ibland. Men när jag ser henne svider det i själen och i hjärtat. Jag försöker se henne som perfekt tills vidare.
Nej, jag vill inte vara elak. Jag har bara försökt alldeles för länge, alltid funnits där och förlåtit. Någon gång måste man till slut tänka på sig själv.
Men jag ser henne som perfekt, alltid och jämt, hur illa det än blir.



Mjölke koa

Publicerad 2009-02-16 16:20:36 i Allmänt,

Igår va Felicia på ett sånt där toppen bra humör och pratade hela tiden. När vi läste kråke igår som hon är helt tokig i, tittade vi på en ko.
"Ser du vart kossans tunga är?"
"Äte gäs."
"Ja, kossan äter gräs. Ser du va kossan har under magen?
Ho9n gapar av stor förvåning för hon har nog aldrig tänkt på att det hänger nåt där.
"Det är spenor."
"Peno?"
"Ja, mjölken kommer därifrån." säger jag och små ler.
Hon ser helt vansinnigt förvånad ut. Mjölk? Där?
"Äte gäs?!"
"Jaa, koa äter gräs å ut kommer mjölken."
"ahaaa..."
Så springer hon ut i köket och tittar genom förnstret.
"Koa äte gäs?"
"Haha, nej, vi har ingen ko här som äter gräs."
Då  tittar hon på bordet.
"Bytt? Kossa bytt?" (bytt är mjölk)
"Koa har inte lämnat nån mjölk åt oss på bordet..."
Då hämtade hon stövlarna och mössan och klädde på sig, naken förutom det givetvis.
"Vart ska du då? Ska du ut å mjölke koa?"
"Aaaaa, stövla, mössa. Koa!"

Lite senare åkte vi till stjärnhallen. Jätte nöjd över att ha lärt sig att säga ses imorn, såg jorde hon det till ALLA.
"Haj do! Enn i morn!" Eller så körde hon med "Natt natt, enn i morn!"
Charmtroll! ;)

Idag har jag haft en jätte bra dag på jobbet faktiskt. Har flytit på hur bra som helst. Såna dagar liker vi! Imorn har jag dock ännu mer å göra så blir säkert en låååång och dryyyg dag! Men förhoppningsvis inte. :) Eftermiddan blir nog trevlig för då ska ja flirta me elin ;)

Darko har gått bärsärkar gång sen cassie försvann. Vet inte vad det tagit åt honom. Det är ungefär som att cassie har haft pli på honom innan, nu håller han på å riva hela huset! Han är som världens katt unge, å alla som varit här vet att han är ganska lugn och avhållsam. NOT ANYMORE! Världens kel gris, ligger i knä å tittar på tv med oss. Följer efter oss överallt. Annars är det väldigt tomt här. Cassie var ju inne största delen av dagen å nu har man ingen cassie som e de.. Usch å fy va hemskt det känns. Men man kan ju inte ha en katt som bajsar överallt heller, och framförallt inte där både hon och vi sover.

Korvstroganoff idag. MUMMA! Imorn funderar jag på att slå på stort å äta entrecoté, klyft potatis, sås och persiljesmör. MMM! Fattig mat riktigt! :P Har legat i frysen ett tag så det är väl dags att äta upp.. Känns som att entrecoté är så lyxigt bara å det ska man äta på typ lördag-söndag. Inte tisdag. No no.

Blir nog några bilder upplagda sen. Fick två klockrena på ragge när han hoppar.

Och Emma! Ja vill jätte gärna leka med dig! :D

 

Hänt för två minuter sen

Publicerad 2009-02-15 19:04:54 i Allmänt,

Felicia leker med Tobias på golvet, så tar hon upp en turtles gubbe med avbitet huvud som ragge har tuggat på. Jag får helt enkelt skriva som hon pratar... Haha.

Dadde, huve? Huve?
Ja, Ragge har åte upp huve på din padda.
(Felicia går med bestämda steg med paddan i handen, mot Ragge som ligger och sover. )
DADDE! Du?! Fyy! (Viftar med pekfingern framför näsan) Fy Dadde, huve paada! (visar sin turtles för honom) Dumhunn. Fy.
Stacka paada huve, pappa.
Ja stackars paddan har inget huve..

Vilka ben hah ;)

Publicerad 2009-02-14 09:24:57 i Allmänt,

Hittade en bild på min älsk när vi bodde på 7an i jössefors. Han jobbade som byggarbetare i norge då, och förmodligen hade han inte tröjan på sig lika ofta som byxorna ;)



Va ju tvungen å ta me en fin bild på mig också när jag färgar håret. Tobias tyckte att jag kunde ha överhåret sådär jämt :P

Ska göra mig färdig för färd nu. Ska iväg å ta bort Cassie. Inte alls kul. Men hon bajsar överallt och vi kan inte ha det så när vi har små barn. Häromdagen kom Felicia och jätte grina och var dränkt i kattbajs när hon snubblade på mattan. Inte så roligt. Och i Måndags var det bajs i soffan. Där hon sover till o med. Darko va ute så då var det ett starkt bevis på vem det var också då hon var den enda som va hemma.
Uff. Haft henne i över tre år, jobbigt. Lady Cassandra.

Sen bär det iväg till svärföräldrarna, ska häsla på en sväng när vi ändå är där borta. Får ju vända på varje krona nu så det blir inga onödiga turer längre. Till jobbet och tillbaka bara, å handla då förstås. Sen får vi hålla oss hemma tills tobias får en inkomst igen.

Ha en härlig lördag!

fredagen den 13e

Publicerad 2009-02-13 16:09:48 i Allmänt,

Jo tack!

Imorse gick jag upp lite tidigare än vanligt, hasade mig in i köket och kollade tempen. -20,5 grader. Ajsan! Tänkte jag och gick ut och startade bilen, så den hann bli varm när jag skulle åka till stan. Den var ju verkligen is kall när jag klev in i den, och det var ju kanske inte alltför konstigt.
Under tiden den stod och puttrade gjorde jag mig klar, sminkade mig, borstade tänderna och satte på mig resterande kläder. Sedan ut i bilen igen. Den var verkligen is kall fortfarande!
I gamla volvo bilar är det ju en lucka vid fötterna, den går inte att stänga helt i våran bil (tydligen). Med andra ord körde jag HELA vägen till stan med 20 minus graders luft blåsande rakt på fötterna och benen. Mindre härligt när man dessutom kör i 100 till jobbet. Inte nog med det så strejkade min fläkt, så den blåste också is kallt hela vägen till stan. Det har aldrig, och då menar jag ALDRIG (!) varit så skönt att kliva ut i 20 minus som då, helt vindstilla och varmt kändes det.
Väl på jobbet kom jag på att "min" bil inte startar, den tycker inte om minus. Den bara nöffar och dör. Fick helt enkelt köra volvo jäveln igen. Å den var inte varmare efter den turen igen. Två kalla turer till blev det, för den delen och den tredje så ville inte ratten funka. Då var vi på väg tillbaka till kontoret för att äte frukost. Tydligen är servo vätskan seg när det är så kallt, iaf den lilla servon som är i volvon. Till slut efter några varv runt parkeringen vart det bättre och jag tog mig tillbaka. Såg då att tempen var i bott, ajsan! tänkte jag igen, för då kokar den väl snart. Tobias var rädd att det frusit så vi åkte och kollade, nej. Det fanns ingen kylarvätska alls. Skulle titta i något annat hål också och där var det däremot fruset! Så lite rätt hade han ju :)
Så, då satt vi på jobbet och skulle vidare, utan bil. Inte en enda bil startade på jobbet och volvon kunde jag ju inte ta. PUH!
Sen kom tobias så fick ta den istället.. Usch. Dryg dag väl.

Till något trevligare så har jag världens underbaraste unge! Hon har ju börjat prata så mycket så det inte e sant. Kommer med roliga kommentarer hela tiden.

T.ex.
En natt var hon vaken jätte länge, sprang fram och tillbaka mellan våran säng och sov lite och in till henne igen å sa att det var sov dags. När jag var inne sista gången var klockan 2.30, så jag tog upp henne å sjöng lite å så. Hon letade efter katten som vanligt - tittar på mig och säger "Katten Dako, ute kissar?" Ehm, jaaa. Han är ute å kissar, sov nuu!
Eller när Tobias, jag och Felicia var på väg till charlottenberg, så hamnade vi bakom en seg en som körde i 60. Tobias fick till slut tillfällle att köra om.
Tobias: Haha, där fick du. Köttskalle!
Felicia, med rynkade ögonbryn å viftande pekfinger: Dött... dött.. döttalle. DÖTTALLE!

Dom snappar ju upp en del :P Ibland vill man säga, som felicia säger :

MEEEMIL! GÖMMA ONGE!!

Sluta röka

Publicerad 2009-02-11 14:57:39 i Allmänt,

Det ska vi satsa på! Kommer väl bli helt galen. eller förmodligen precis tvärtom, kolugn. Har infunnit mig i ett ganska "lugnt" stadie nu faktiskt. Brukar bli helt stirrig å inte säga nånting när jag inte får röka. Tobias tycker att detta är påfrestande då jag verkar minst sagt jätte deprimerad, haha.
Eller vadå haha, va ju inte ens kul egentligen..

Har haft en lugn dag på jobbet idag, har ett jobb kvar att göra egentligen men så himlans ont i fogarna att det får vänta tills imorn. Skönt å kunna lägga upp lite som man vill ibland.

Är det så här man blir?




Felicias hosta är lite bättre också efter att jag kombinerat medecinerna. Hoppas verkligen att den försvinner helt snart efter som hon blir så "påverkad" av den. Gnällig, arg och trött :P

Förkylda Familjen

Publicerad 2009-02-08 17:04:35 i Allmänt,

Tobias hostar, jag har varit hemma i tre dagar å snorat å felicia e lite lite snuvig. Inget fa rligt som tur är, men hostan blir ju dock ännu värre för henne när hon är lite snuvig.
Var inne i Torsdags igen med henne, då hon hostade konstant mellan 6-10 på möran, utan uppehåll i stort sett. Hon vek sig dubbel å blev mer å mer lila runt ögonen. Ville väl få det till att sköterskan på verkstan felbedömt men tydligen inte. Hon undersökte ju varklen lungor eller tog infektionsprov på henne. Så när jag satt där å TJATADE på den där kärringen så fick jag till slut komma till läkare. Hon försökte få det att låta som att jag överdrev, men som jag sa till henne: "så jävla kul e det INTE att sitta på verkstan i hundra timmar!" Jag menar, jag hade hellre stannat hemma då jag hade skapligt hög feber å va dålig, men det gäller ju ens ögonsten. Först skällde hon på mig för att jag inte hade bokat tid
Tanten: Vi hade faktiskt en stor artikel i Arvika Nyheter i Fredags att man skulle boka tid istället. Vi har ju så bra öppettider på telefonen nu.
Jag: Jag läste inte Arvika Myheter i Fredags. Och nu sitter jag ju här, det gick ju bra det med? Det jag kommer ihåg med telefon tiderna här är att man får en timme på sig och ringa och man kommer inte fram iaf eftersom det bara är en krake som svarar.
Tanten: Vi har faktiskt öppet melloan 8-10, 13-14.
Jag: Det hade ni inte sist jag ringde, för två år sedan?
Tanten: Jooo! Det har vi haft heeela tiden!
 (Det var ju jävligt konstigt att jag ringde i tre dagar till rådgivningen innan jag fick svar och tid, och reda på att jag var med barn då)
Jag:
Jaha. Men Felicia måste iaf få annan medecin. Hur kan man göra en bedömning på en unge som inte hostade en enda gång hon var inne utan att ta ett prov. Bricanylen verkar ju dessutom värdelös.
Tanten: Ja men när det väl kommer ett hostanfall så låter det lite otäckt, det var nog inte så farligt.
Jag: ETT HOSTANFALL?! Hon hostade ju i fyra timmar?! så jävla kul e det INTE att sitta på verkstan i hundra timmar att jag åker hit utan anledning!!
Till slut fick vi tid hos läkare, väl där trodde inte han heller på mig.. Fick ny medecin utskriven till Felicia. Molipect eller nåt sånt heter den, funkar faktiskt bättre än bricanylen men hon skulle nog behöva nåt mer "astma liknande" medecin, framförallt på kvällarna när hon ska sova... Blodprovet kom ju tillbaka negativt så med andra ord har hon falsk krupp.. Förhoppningsvis blir hon bättre nu och inte sämre bara...

Helgen har varit lugn annars, målat färdigt Felicias rum, det blev en blå färg och vit fondvägg. Ska pryda med rosa mattor och dom fina tavlorna hon fick av Emma när hon fyllde ett så ser det flickigt ut också! ;) Sen har jag tvättat som en stolle och Felicia har hjälpt mig att vika tvätt. Hon tycker att det är jätte kul att sortera, haha.

Snart tre år sen jag och Tobias förlovade oss också.. :D

Nu ska jag va social mot familjen.

Puss HEJ!

Tisdag

Publicerad 2009-02-03 20:00:39 i Allmänt,

Inte skrivit på några dagar nu, har inte haft nån lust alls. Verkligen suttit här och försökt men, nope. NADA!
Springer mest upp å ner i trappan ändå om kvällarna och kollar till Felicia.
Hon har ju hostat i fyra veckor nu och hon kippar efter luft. I fredags fick vi veta att det var en mild variant av barnkrupp, alltså falsk krupp, när hon varit på verkstan. Inte så roligt. Hade vart trevligare om det var något man kunde ge henne penecillin mot istället så det blev bra. Men men, hon får bricanyl nu, och det är tydligen JÄTTE gott så det tar hon gladeligen tre gånger om dagen ;)

Annars lär hon barnen på dagis nya ord. Alla ungar springer tydligen runt och säger "oooj då..." efter att hon börjat. Felicia brukar ju liksom "tappa" saker i golvet också kommer det där försiktiga gulliga "oooj då..." Om hon däremot kissar ner sig eller spiller mjölk på tröjan eller blir lortig på handen, kommer det mer panikartade skriket "ÅJ DAAAAA, ÅJ DAAAAA!!!" Inte alls bra! Så man hör skillnad på dom fraserna lätt iaf ;) Haha..
Hon är iaf inte lika intresserad av det manliga könsorganet längre. Hon jagade tobias överallt ett tag här, hahaha. Kikade under täcket på möran, ville gärna hålla i den på toaletten osv :P hahah.. ja herregud. Dom e roliga barn! ;) Å snart får vi FLERA! :D om 25 veckor.

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela