hannah

vad ska man göra?

Publicerad 2009-08-30 11:50:59 i Allmänt,

Sitter och har nada lust till allt idag. Baka ska jag göra har jag bestämt mig för, i hopp om att någon kanske kommer och hälsar på ;) Det känns trevligt när man faktiskt kan bjuda på något mer än kaffe. Men det är sällan jag har det eftersom jag äter upp alla kakor, haha. Godis-kak monstret Hannah, det är jag det! Men men, hinner banta sen. Om något år eller så. Nu vill jag bara njuuta av mina kakor :P

Tobias och Felicia är ute på promenad nu, hade tänkt följa med men dom stack in huvudet och ropade att dom skulle gå så var dom borta. Får bli en promenad sen istället.
Kanske skulle städa eller något? Men HUHHH va INTE roligt det kändes att skriva den meningen. Jag vill inte städa. Inte Inte Inte! Jag vill bara va idag. Fast städas gör det ju varje dag varesig man vill eller inte. Har inte så mycket att välja på när man har barn och djur. Fogarna är inte riktigt läkta än bara så får ta det lite lugnt, onödigt att bli sängliggandes för att dammsuga. Nä fy fabian.

Har för övrigt varit en ganska bra natt i natt, om än något trång kanske. Matade Leah vid 22.30, hon vaknade vid 02.00 och ville ha mat igen. Strax efter det kände jag hur en liten människa kom och kröp över mina ben, lade sig tätt intill och sa "ja lägge mig här ja mamma. Mmm, du varm å go!" Hon fick ligga kvar, och Leah med, medan jag låg där och insöp myset av att vara två barns förälder. Leah vaknade igen runt sex draget och ville ha mat så då fick jag byta sida, då knackade jag Tobioas på ryggen så han fick bära Felicia till sitt rum, vart jätte trångt och ville inte att Leah skulle trilla ur sängen.
Sen blev klockan åtta och det var dags att gå upp, tyckte Leah. Felicia vart jätte glad och sprang in till oss när hon hörde att jag pratade. Hon hade nog legat och läst eller nåt en stund i sin säng :)


Har ni någonsin gjort nåt sånt där dumt i ett vredesutbrott? Liksom gjort så att den andre fått rätt, fast att ni inte velat det?
Tobias tycker att jag aldrig gör nåt här hemma, varken städar, lagar mat eller klipper gräsmattan (?). Vart lite smått irriterad när jag sjävl tycker att jag inte gör nåt annat än städar, plockar, tvättar, bäddar, bakar, leker med barn osv. MEN jag klipper INTE gräsmattan. Och jag har inte dammsugat pga fogarna. Men man gör väl mer i ett hushåll än det?
Hur som haver så vart jag smått (heh?) frustrerad över detta och ställde mig och storstädade badrummet. Varför gjorde jag det? Jo för jag tyckte att nu jävlar ska han få se nån som kan städa mer än bara i toalettstolen och PÅ handfatet. Jag är ju så jävla tätt som faktiskt gjorde det. Vad fick jag ut av det? Förutom en jätte nöjd gubbe? En gubbe som helt säkert sa sådär från början för att provocera fram nåt?
1-0 till Tobias.

pappa kör fort

Publicerad 2009-08-25 20:05:33 i Allmänt,

Var på bvc med Leah igår, hon växer så det knakar. 54 cm lång, 37 i hatt och 3820 gram :) Skönt att det går åt rätt håll med stjärnan. Ska dit nästa vecka igen på bokad tid, var på öppna motrtagningen igår så det var lite stressigt. Då kommer hon väl kolla hur hon går och sådär :D Är ju verkligen mega häftigt när dom går dom små, höll på att tappa hakan när dom gjorde så med Felicia. Kommer inte ihåg hur fort dom växer ifrån reflexen (lyfta på andra foten när dom sätter ner första osv.), men det är väl ganska snart...
Tänkte jag skulle slänga upp lite bilder på våra små men har en sovande Leah på magen nu :) Får bli lite senare när hon somnat till ordentligt. Hon är jätte närhets krank idag, vill vara nära hela tiden, så det får hon lov att vara ;) Har bara första tiden en gång! Annars är hon väldigt "lättvindig". Sover bra i vaggan, vagnen inne och vagnen ute. Sen somnar hon själv hälften av gångerna jag lägger ner henne, antingen på filten, soffan eller vagnen. Jätte skönt! Oftast blir det ju dock att hon somnar vid bröstet när hon ätit klart. *mys pys*

Emma var här igår och hälsade på, felicia fick barbapapa pussel och bok. Pusslet gick varmt igår, men med det tålamod hon har kastade hon sig på golvet några gånger och skrek "jag kan inte!". Men till slut gick det bra :) Även för Emma, haha, söta! ;)
Leah har använt sin rosa mössa idag, ÄNTLIGEN har hon en. Tack Emma! Nu syns det att det är en tjej även i vagnen :) Svårt att se om hon har rosa under ytterkläderna (som är vita), men med rosa mössa behöver ju faktiskt inte alla fråga... Fast man kan väl ha rosa på en kille med men :P

Har spenderat dagen hos svärföräldrarna idag, var ju tvungen ut med pärlan, som för övrigt är helt underbar att köra! Det känns att man är på vägen, och inte behöver man mer än peta på gasen så drar den iväg :D Vi fick god mat där idag, smörstekta kantareller, helgrillad fläskfilé och stekt potatis. Namnam i magen minsann. Man får alltid riktig mat där när man kommer, det är liksom så genomtänkt. Önskar att vi också var så duktiga på att laga mat ocg orkade tänka igenom det. Oftast blir det sån där enkel mat som grytor och pasta. Lagom komplicerat och går lagom fort. ;)

Nu ska det blir lite egentid när båda barnen sover och gubben är borta. Bågon bra film och mys under filten, utbredd i HEEEELA soffan kanske? Jo, så får det bli.

Promenad

Publicerad 2009-08-23 12:12:06 i Allmänt,

Nu är jag ensam en stund, Tobias tog barnen och gick en promenad. Vart så mycket promenerande igår med bil tittande och ikea så jag känner av foglossningen lite. Det är ju inte helt läkt än, eller inte på långa vägar, så jag får vara lite försiktig. Lättare sagt än gjort när man ÄNTLIGEN kan gå upp och ner för trappor, plocka från golvet, bära sin två åring (korta stunder), dammsuga osv. Blir ju inte att man tar det värst lugnt.

Leah var piggelin i natt och vaknade vid halv tolv och tyckte att hon kunde va vaken till halv två. Första vaken stunden på natten hittills, så jag ska inte klaga. Var lite trött imorse när Felicia kom och väckte oss 8.15 och frågade om vi v ar vakna tills vi faktiskt var det. Kroppen anpassar sig ju skapligt bra ändå efter bebisens dygns rytm, men inte huvudet ;) Vet inte hur många dumma kommentarer och felsägelser jag sagt, hehe. Men men, Tobias får sig ett gott skratt åtminstone ;)

Ja just det, var ju och tittade på bil igår, och beslutade oss för att köpa den. En BMW 320 touring. (Säkert någon mer bokstav som för mig är helt betydelselös.) Jätte fin bil, MIN bil! Eller nästan. Tobias har ju redan en bmw så då kan väl jag få ha den här? En metallic röd, jag kommer passa bra i den :D

Om man skulle passa på och vila lite när man ändå har tid kanske...

Min ##!!!?)"&%! dator...

Publicerad 2009-08-21 20:15:38 i Allmänt,

...Håller på att haverera. Den vill inte alls vara med idag och segar sig något helt kopiöst. Se om det går att få något inlägg över huvudtaget!

Veckorna går så fort så jag blir nervös. Leah är snart två veckor redan, och Felicia har accepterat lillasyster helt nu :) Tycker jag iaf! Lite svårt i början när mamma var "tvungen" att mata bebis med den i KNÄT till råga på allt. Hon ville ju ligga där. Men nu har det löst sig och hon accepterar att mammas knä är stort nog åt båda två ;)

Igår badade vi Leah för första gången, hon sov i stort sertt hela tiden. Hon halv sov innan, men slocknade totalt när hon kom i vattnet. Felicia ville också bada så hon klädde av sig och satte sig på andra sidan, och hjälpte snällt till att bada Leah. Har  nog aldrig, och det här säger jag inte för att det är min unge, men aldrig sett någon som är SÅ försiktig med bebisar. Det brukar bli några omedvetna nyp och hårda klappningar, men Felicia behandlar Leah som det vore den dyraste ägodel i världen. Hon råkade "sparka" till henne med foten när hon vände på sig i soffan dom första dagarna, sen dess ingenting. Lägger sig bredvid på morgonen och pratar med henne, klappar, pussar och ger nappen. Felicia tycker att Leah ska leva med nappen i munnen så det är väl det enda vi behöver säga till om.
Jag är ju en ganska anti-napp människa. Jag avskyr att se barn springa runt med napp, tycker det ser så illa ut. Barn har inget behov av att springa med en napp 24/7. (Framförallt inte efter att dom faktiskt lärt sig gå!!!) Men efter allt slit med Felicias extrema puppande provade vi nappen den här gången också. (Felicia tog den inte) Så när hon är mätt och belåten men fortfarande tuttig får hon nappen en kort stund. Hon får inte sova med den eller bara ligga och ha den jätte långa stunder. Utan bara som ett "stöd" i amningen mer eller mindre. Låter ju helt fucked up säkert, men slipper åtminstone springa och leta nappar över hela huset, samtidigt som jag slipper amma dygnet runt.
Det var väldans vad jag hade att skriva om nappar ;)

Annars har vi inte hittat på något här sen Leah kom, vi tar det bara lugnt och myser. Tycker det är viktigt att döttrarna finner sin plats innan vi beger oss iväg. Är ju en stor omställning för Felicia även om man försöker göra den så liten som möjligt..

Nu vaknade lillan, får passa på å mysa nu när man har tid!

Tack för alla gratulationer! Ska försöka hinna skriva lite mer i fortsättningen :)

Lillasyster

Publicerad 2009-08-14 22:38:24 i Allmänt,

Lillayster kikade ut i tisdags kväll. 3720 gram, 52 lång och 36 i hatten.
Storasyster är jätte stolt över underverket och vill mysa mest hela dagarna :)
Tänkte skriva förlossningsberättelse, men den får komma inom kort. Har ingen ork till det just nu. Kan iaf meddela att förlossningen var helt underbar. Ännu bättre än förra gången! Kommer ihåg allt också eftersom jag inte använde mig av lustgas förutom sista timmen, funkade kanon. Även om jag nog var ett riktigt pain in the ass när jag skrek åt lustgasmasken mitt i dom värsta värkarna eftersom slangarna ramlade av. (Som jag inte hade nog att tänka på!? :P )
Har haft besök utan dess like sen vi kom hem och känner av det idag, är helt utmattad. Ska ju egentligen vila men man håller ju igång som en amfetamin missbrukare...






     

(De små är klickbara)

Smärtgräns, jag?

Publicerad 2009-08-11 12:56:10 i Allmänt,

Vaknade ju imorse av en tryckande rygg värk. Ungefär som att nån stod å tryckte en knyt näve allt vad han kunde i ländryggen. Det vart lite värre men inte SÅ farligt iaf. Men förstod framåt elva att det var nog lite värkar iaf.
Fast faktiskt så har det inte gjort så ont...

Åkte in till barnmorskan och berättade och bad henne undersöka mig. Var öppen FEM cm. Jag har nog lite väl hög smärtgräns trodde hon.
Så nu packar vi klart allt, hämtar felicia på dagis å lämnar henne å far in. Så nästa gång har jag bebis :D

Vaknat

Publicerad 2009-08-11 09:02:19 i Allmänt,

Vaknade som vanligt nu på morgonen, men har fortfarande ett starkt ont tryckt i ryggen. Men det är nog för proppen tänker ja. Men jag har inte gett upp hoppet iaf :)
Ska till barnmorskan om en par timmar så då får vi se vad hon säger. Jag har ingen aning om hur länge man ska gå överburen eller någonting.. Kan ju vara treligt att veta faktiskt.
Tyvärr är jag så sliten så det blir kort inlägg idag.


PUSS O HÄJ!




Aj aj aj. Ska det verkligen göra så HÄR ont i ryggen när man har vanlig rygg värk? Stackars mig isf. Tänk vad lätt vindigt det hade varit om vattnet alltid kunde gå först. Då behövde man ju inte fundera...

Molvärk

Publicerad 2009-08-10 23:31:45 i Allmänt,

Har bara lite molvärk som kommer till och från, började för någon timme sedan. Plus att resten av proppen släpper. Trodde den gjort det, men uppenbarligen inte. Wiho! Nu får man bara hoppas på att det blir något mer än förvärkar, att man helt plötsligt vaknar av att vattnet går eller något :P

What's wrong with me!?

Publicerad 2009-08-10 15:02:31 i Allmänt,

Har legat precis hela dagen idag. Gick upp vid fem, satt lite vid datorn och orkade få i mig 1 kopp kaffe. När klockan närmade sig halv sju satte jag mig med bokföringen, orkade 45 minuter sen dess har jag legat HELA dagen. Varit helt totalt slut körd. Har nog stått upp max tio minuter allt som allt under dagen. Satt en liten stund vid datorn på förmiddagen igen och drack ett glas oboy å kollade internet. hujedamej.

Nu ringde jag älsklingen och bad honom köpa med en bulle och en coca cola. Jag behöver den medicinen känner jag. Sen blir det att åka och hämta vårt hjärtegull <3

BF

Publicerad 2009-08-10 06:11:25 i Allmänt,

Idag är det noll dagar kvar.
Det är ingen bebis här.


Gick inte å lacka luckorna igår, sprutan var för dålig. Den bara spottade så det vart inte alls jämt och fint. Lite synd.. Men när vi hade tvättat och slipat luckor precis hela dagen igår så ville vi måla dom me så dom fick bli penselmålade helt enkelt! Inte lika snyggt, men det ger en mer mysig gammaldags känsla över dom :)
Ska ner och måla framsidan en gång till sedan, och i eftermiddag ska jag/vi måla baksidan.

Felicia har varit hos farmor i två nätter nu, är jäääätte felicia sjuk nu! Ska bli skönt när hon kommer hem sen, så vardagen funkar som vanligt igen.

Nu kaffe!

39+5

Publicerad 2009-08-09 13:58:33 i Allmänt,

Felicia föddes i v.39+5. Satt i bilen på väg hem från kk (39+4), också högg det till i magen. Tobias blev jätte nervös och ville vända, men jag skulle hem, jag ville INTE bli hemskickad igen! Vi kom hem, såg på film och gick och lade oss. Hade något litet hugg igen men inget märkbart. Vaknde vid ett-två tiden, prick var tionde minut av att det högg och gjorde ont. SOm mensvärk som växte sig som ett starkt plågsamt band runt ryggen och magen. 12 timmar senare var hon ute.

Nu sitter jag här på dagen, 39+5 och bebis verkar INTE intresserad av att efterlikna sin syster. Men jag försöker stå ut, även om längtan är enorm nu. Svårt att tänka på något annat än om förlossningen ska starta.

Nu ska vi, hur som helst, lacka några köksluckor så då kanske jag "glömmer bort" bebis ett tag, kanske är det det som krävs för att h*n ska kika fram? ;) Vi får väl se. Önska mig lycka till i lackandet,, eller.. Tobias ska lacka och det borde bli bra när han jobbat med det i över ett år. Good luck to us! :D




Och jag menar givetvis kvinnokliniken (kk), inget annat! ;)

NOLL

Publicerad 2009-08-07 12:56:58 i Allmänt,

Jag är nollad i huvudet idag, så jag är tråkig och lägger in text från familjeliv.

Du är på dag 277 av 280. (98,9%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 3 fulla dagar (v39+3).
 Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 aug 2009
Du har 3 dagar kvar till beräknad förlossning.


Börjar mer eller mindre ställa in mig på att det inte bli någon bebis fören efter måndag, varför vet jag inte.. Så i och med det så kan jag ta mig en tur till stan imorn och köpa lite färg så vi kan lacka luckorna under helgen, så jag får något annat att tänka på. Ska egentligen måla Felicias byrå och nya hylla med, men det får bli en annan gång. Byrån hon har är en gammal riktig byrå i tjockt trä, som väger typ 40 kilo UTAN lådorna eller något. Krånglade bra innan dom orkade få upp den, känns hemskt och tvinga älsklingen och bära ner den till källaren och sen bära upp den igen ;)
Hehe...

Har åtminstone tvättat, hängt tvätt, satt påen ny maskin, vikit tvätt, plockat in disken, vatnnat blommor, jobbat, och varit och kissat ungefär två gånger per moment jag gjort under dagen.

Så bra gick det

Publicerad 2009-08-06 10:48:05 i Allmänt,

Hade ju tänkt å göra massor, men min lediga vilo dag blev precis det. Somnade strax efter åtta och gick upp igen för en kvart sen. Kan inte hjälpa det, somnar sittande praktiskt taget nu förtiden.

Har så extremt ont i dag! Massor med sammandragningar och bebis trycker på enormt, aj aj aj! Enda gången det känns okej är när jag ligger, så det får nog bli fortsatt vila verkar det som.

Svärmor fyller år idag, så jag hade tänkt mig en tur in till stan och handla present, men får se hur det känns lite senare. Present ska hon få iaf! Men kanske inte orkar åka till dom just idag, är ju trots allt 9 mil fram och tillbaka. Har lite svårt för att åka så långa sträckor nu.

Nää, nu får det bli en smörgås och sen får jag försöka vakna till liv. Adios!

Ledig dag

Publicerad 2009-08-06 06:39:53 i Allmänt,

Idag har jag tagit mig ledigt, helt ledigt. Jag ska inte så mycket som närma mig datorn eller papprena idag. Känns skönt och befriande faktiskt. Ska ju ändå jobba fram till förlossningen och det vore skönt att få en heldag med vila innan den är dags.
Passande nog så vaknade jag tidigt idag också, så då hinner jag slänga på en maskin tvätt så den blir klar lagom till värmen kommer och man kan hänga ut den. Sen är jag väl egentligen illa tvungen och plocka färdigt vinbären idag, får nog nästan göra en paj till och frysa ner, så man kan bjuda när det kommer folk. :)

Min sötnos har legat på min arm nu sista timmen på morgonen - MYS PYS! Tycker att det är så mysigt när hon ligger tätt tätt inpå och verkligen njuter av att vara nära. Då är mamma varken "arg", eller "dum". Mamma är bara hennes mamma. (Ingen annans mamma, för dom har egen!)



Har försökt och hitta lite saker till tobias när han fyller år. Någon som vet vart man kan köpa "billiga" mobiltelefoner? Behöver inte va den nyaste sorten..

5 dagar kvar

Publicerad 2009-08-05 20:39:26 i Allmänt,

Besöket hos Bm gick bra, bokade in en tid igen på tisdag ifall jag skulle gå över. Hon undrade om jag ville ringa själv om jag nu skulle gå över, men ICKE! Man kommer ju aldrig fram och får en tid.

Hjärtslag: 140
Symfusmått: 36
Blodtryck: 130/70
Fosterläge: Huvud neråt och ruckbart

Alltså ingen fixerad bebis än! Precis som med Felicia. Men hon kom ut så det ska väl denna göra också, hehe.

Åkte raka vägen och hämtade flisan efter bm, hon vart nöjd över att få komma hem lite tidigare idag. Vi tog oss en tur till mormor och morfar, vilket uppskattades massor från båda håll :) Vi blev, eller Felicia blev bjuden på kladdkaka och jag vart bjuden på kräftor. Felicia stirrade på kräftorna och lade ifrån sig kladdkakan, hon ville ha kräftor. Jag åt en, Felicia åt tre osv. Jag bara skalade och skalade och fick kasta i mig en emellanåt, hehe. Trodde inte hon kom ihåg kräftorna så väl för det var ju nästan ett år sen hon åt det sist.
Sen fick vi smaka en nykokt kräfta som morbror vart och fiskat upp ur skön. Jäkul så god! Mycket godare än dom man köper, fast att detta också är signal kräftor. Får nog bli en tur dit imorn och roffa åt sig en ;)

Har bakat idag igen. Gjorde ju svartvinbärspaj häromdagen, jätte god btw, och idag rabarberpaj. Men den vart så himlans sur! Får nog ha på lite extra socker nästa gång. Men nu vet jag det åtminstone, tji den som inte provar.
Ikväll blir det ytterligare matlagning då jag ska göra varma smörgåsar med kantarell stuvning åt min älskling :) Tror han uppskattar det. Helst ska jag väl stå naken och göra det men han får nöja sig med bara smörgåsarna :P Haha.

Barnmorskan, sista gången?

Publicerad 2009-08-05 11:26:19 i Allmänt,

Idag ska jag till barnmorskan igen, hoppas innerligt att det är sista gången... Orkar inte, under några omständigheter, behöva tvinga mig dit nästa vecka igen.
Är så tungt, ont och lessamt nu. Huhu. Förlåt att jag klagar så mycket, men man FÅR det när man är höggravid!

Älskling skulle ta volvon hem idag, får väl gå ut och städa den i hopp om att det triggar igång något. Den har ju stått några månader nu så den luktar nog fräscht? Eller inte!

Växtvärk

Publicerad 2009-08-05 01:34:29 i Allmänt,





Min stackars liten har växtvärk.. Haft det till och från i ca en månad nu, men nu börjar det blir värre. Till och med på dagen blir hon gnällig och liksom inte vet vad hon ska göra. Frågar man vart hon har ont brukar hon peka på benen, men ändå klargöra att hon inte har ont i benen. Växtvärken gör ju ont men ändå inte. Förjävligt är det iaf. Kommer ihåg den värken som det vore igår jag hade den.
Nu låg hon uppe och gnällde och ropade försiktigt på mig. Gick upp och hon sa att hon ville ha varm handduk. Låg till och med snällt kvar i sängen och väntade när jag var nere och fixade i ordning varma handdukar och gick upp. Hon vart jätte nöjd och nästan små skrattade lite när jag lindade handuken runt benet, det var nog skönt :) Hon somnade som en stock igen iaf!

Jag vill egentligen inte gå och lägga mig, men vet att jag måste... Klarar aldrig av att somna när jag väl lägger mig, utan blir mest att jag ligger där och filosoferar en par timmar till - sådär lagom länge så att det blir rent ut sagt obehagligt att ligga i sängen. Behöver väl inte ens tillägga att jag sover jävligt dåligt om nätterna...



Men herre gud!

Publicerad 2009-08-04 13:25:02 i Allmänt,

Jag är ju inne i vecka 40 idag! 40! Det är allra sista veckan. Ska va iaf.
39+0 = 6 dagar kvar
274 av 280 dagar gådda.

Jesus. Trodde aldrig jag skulle nå vecka 40. Ha! I made it!

Choklad å kaffe

Publicerad 2009-08-04 13:16:52 i Allmänt,

Har blivit raka motsatsen till ett hälsofreak nu på slutet. Idag började jag dagen med choklad och kaffe - det var gott! ;)
Kanske inte det bästa att börja dagen med men what the hell.

Har jobbat och slitit här på förmiddagen, försöker få undan så mycket som möjligt innan bebis kommer, men det är väl det värsta med pappersarbete att det ALLTID finns någonting att göra. Nu är det ny månad och då är det dags att göra redovisning på förra. Huh. Men det är väl bra dock, får ju lön för mödan så ;)



Ska snart iväg och hämta min ögonsten, hon ligger nog och sover just nu skulle jag kunna tro... Hoppas hon vill hem med mami idag också. Imorse ville hon ligga tätt, tätt, tätt inpå inpå mig i nacken och snosa. Hon brukar göra så när hon är morgon trött. Hon blev as förbannan och skrek till Tobias "Inte åka dagis! Vile mamma nu!" Försäkrade henne om att jag skulle hämta henne på dagis idag och då gick det bra. :)
Eftersom det är uppehåll får det nog bli en tur runt våran hemska, uppväxta trädgård. Det plaskar i gräsmattan när man går på den, och alla buskar som dom som bott här innan planterat står uppepå varann. Inte alls fint, Planterat en buske där - framför rosenbusken, har ett stenparti där - bakom trädet som står bakom busken som man bara ser uppifrån osv. Dom var nog lite VÄL glada i och plantera. På samma ställe dessutom.. Till hösten blir det motorsåg och good bye!

nattmusik

Publicerad 2009-08-04 00:00:54 i Allmänt,

Ikväll kommer lite riktig natt musik. Sådan där musik där man lägger sig i soffan, stirrar i taket -tänker. Har både tänkt/flinat/grätit osv. till den här musiken. Oftast utav kärlek förmodar jag, och oftast i min sköna vita soffa som jag hade både i lillstugan och årjäng.
Kontigt hur starka minnen man kan ha till musik.











Sådärja, det får räcka för den här natten! Men några gamla godingar skrapade jag ihop!

Natt på er allesammans.

3e augusti

Publicerad 2009-08-03 20:15:30 i Allmänt,

Nu är snart den 3e augusti slut. SÅ det blir ingen bebis enligt SM, isf får h*n skynda sig rejält!

Massa förkortningar - idag

Publicerad 2009-08-03 17:56:27 i Allmänt,

Har BF enligt SM idag-. Japp. Men bebis verkar inte vilja komma ut varesig nu, eller senare för den delen.
7 dagar kvar enligt ultraljud, och jag får väl försöka stå ut. Just nu orkar jag knappt gå upp ur soffan - knappt lägga mig heller för den delen. Haha, ja tänk vad tragisk man kan va.

Felicia hade sin första dag på gamla dagiset efter semestern idag. Hon va SÅÅÅ glad över at äntligen ha kommit dit. Hon hade blivit alldeles till sig när favoriten kommit och viftat med både armar, ben och huvud. Slängt sig på golvet och haft sig. Hehe. Då måste det väl ändå vara rätt kul att va förskolelärare? ;)
Trots detta åkte hon gärna med hem idag, trodde det skule va näst intill omöjligt, men hon ville hem. Vi sätter oss i bilen och bilen säger "doh". Ungefär som homer simpson.
Bilen säger så MÅNGA gånger´, för han ville tydligen inte hem.
Facking shit, tänkte jag. Eller snarare.
-ÅÅÅHH! Jävla skit bil!
-Ä dä en sit bil, mamma? Den ä paj den, säger hjärtat och tittar frågande på mig.
Är ju inte så långt att gå hem men med min foglossning så tar jag mig inte ens den korta biten.
Som tur är var det en snäll mamma där som körde oss till affären så vi fick handla mjölk och makaroner, för att traska hem därifrån. Det tog väl 20-25 minuter för mig att gå den biten. Vad kan det va? 200 meter?
Jag tog mig iaf hem, det känns helt fantastiskt bara det! :D

v.38+5

Publicerad 2009-08-02 10:06:31 i Allmänt,

Hänt senaste timmen idag, fick låååång sov morgon för Felicia idag. Härligt! :D Så här har ni oss nyvakna och jag är nyduschad. Man måste ju bjuda på sig själv...


Felicia lagar mat åt mig..

Något koncentrerad som ni kan se ;)


v.38+5 och 20 kilo tyngre!


Felicia sitter stadigt och bra hos mami :D


Fascinerad av bröst.. Brås nog på pappa tror jag.

Om man tänker efter

Publicerad 2009-08-01 00:53:20 i Allmänt,

Vi åkte till Filipstad, som vi tänkte att vi kanske skulle göra. Gubben var en RIKTIG lurendrejare, bilen var inte alls värd den summa han satt ut den på å praktiskt taget vägrade pruta. Bilen som skulle va i "tipp-topp, välskött, inte en skråma, inte en fläck" var både rostig, full i olja INVÄNDIGT, hade avgasläck, grillen var trasig och inte städad på typ ett år. Han kunde gå ner en tusenlapp om bilen togs i befintligt skick, men 2000 för oss som åkt så långt.
FAKK YOU! Ska jag köpa en bil för en bit över 45 (jag vet att det inte är mycket för en bil, men tillräckligt för mig!) så ska jag ha en fin bil. En bra bil. Och jag vill inte åka 26 mil för att se att bilen är raka motsatsen mot vad han lovat. Tobias bara skakade på huvudet och sa att "du får gå ner en bra bit under 40 om jag ska ta med mig DEN DÄR hem!"
Det verkade som att gubben verkligen trodde att vi skulle ta bilen å köra hem den direkt, eftersom "vi åkt så långt". För det var så väldigt att man inte kunde pruta osv. Alla bilhandlare lägger ju på 5-6000 för att kunna dra av det sen liksom, det vet väl alla... Det är deras försäljningstaktik.. Men inte den här jaeveln.

När vi började packa ihop oss och skulle åka hem spydde Felicia rakt ut. Tobias vart full, Felicia vart full och golvet vart fullt. Som tur var hade vi massa extra kläder till Felicia, men inte till Tobias direkt.. (ska nog börja med det nu, hehe)
Tobias vart så chockad så han höll henne rakt upp och ner så hon fortsatte spy över sig själv och honom. Jag kastade mig (faktiskt så kastade jag mig nästan) mot dom och tog flickstackarn och höll henne så att hon vart raklång istället. Bättre det kommer på golvet och mig än på henne liksom.
Under tiden vi hade fullt sjå med henne fortsatte gubben och prata om bilen. Att den var värd dom pengarna, att man hittar ingen bil i den prisklassen som är i topp skick.
"Kontigt, tyckte jag. Vi har ju tittat på bilar som är ett år nyare, har gått en par tusen mil mindre och inte har så mycket som en skråma varesig i lack eller invändigt. Dom har en tendens att va städade också. Och dom begär absolut inte mer för dom än för den här?! Vart är toaletten?" Faktiskt så är det sant. Vi har tittat på en par bilar i samma prisklass som e i topp skick.
Tobias klädde av sig tröjan och sprang ut i bilen för att montera in stolen så fort som möjligt för Felicias skull, och jag satt på baksidan i en sunkig verkstad med en naken unge som jag försökte tvätta så gott det gick. Till slut var hon påklädd och vi kunde åka iaf.
Vi hann väl 150 meter så spydde hon igen, men jag hann fram med en kasse. Stackars barn! Efter det somnade hon av ren utmattning.
Tobias bil ser ut som hej kom och hjåälp mig nu, den är full i ok-påsar, fick svänga in på en mack och köpa det ifall hon skulle spy mer. Ok-påsar, extra kläder, våtservetter lite här och där ifall jag hade behövt hiva en sån i ansiktet i all hast och massa plock felicia haft under färden.
Förmodligen var det bara åksjuka, för hon har varit skapligt pigg och glad efter det. Marcus var här och det förgyllde hennes usla dag :)

Har gått igenom hälften av bilderna vi har på Felicia nu, har nåt sånt där erbjudande så man får 100 bilder gratis. Fast har redan kommit upp i 115 :) Väääldigt sällan jag sätter mig och går igenom dom där "mellan" bilderna, mest bebis korten man kikar igenom. Men gud vilken vacker unge jag har!
Och guuuud vad tjock jag var! :P Lägger upp en bild från februari -08, och från november -08. Nån skillnad?

 

Det tycker jag iaf!


Om man tänker efter så är det faktiskt inte så länge kvar tills jag får snosa bebis. Absolut längst är väl 3 veckor, och med tanke på att jag faktiskt gått 38 hela veckor och 4 dagar, så borde man kanske kunna stå ut en stund till.

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela