hannah

today.

Publicerad 2010-08-05 08:46:43 i Allmänt,

Idag måste jag verkligen baka! Har dragit på det av någon anledning, men nu måste jag verkligen verkligen göra det.
Igår var jag och fick ett par skor till Leah, kavat fick det bli. Det var dom enda skorna med snörning. Vill inte ha kardborre nu när hon precis börjar gå, utan de ska sitta rejält på foten. Jätte fin blev hon! Sen svängde jag inom lindex och då lyckades jag pricka in halva reapriset där :D Lycka!
Felicia hittade en klänning hon ville ha. En precis likadan som ida hade haft när vi var där. Idag är nog lite idol verkar det som. Hon vill ha kläderna hon fick efter ida också, då är hon jätte fin! Så hon klär på sig allt och väljer egna kombinationer, då bara utav de kläderna vi fått av anna-lena. Så det verkar som att jag får ge henne pengar och hon får handla kläder åt oss hädanefter ;P Hur som haver så fick hon klänningen, kostade bara 49 kronor, alldeles lagom tycker jag :) Och bodys för 25 kronor fick jag tag på.

Snart iväg och jobba. Tobias är hemma med barnen halva dagen så byter vi sen. Skönt att komma iväg själv en stund. Blir lite svår jobbat när båda är med. Funkar väldigt bra dock, men ännu bättre utan givetvis.




...

Publicerad 2010-08-04 21:59:02 i Allmänt,

How come you don´t find me
Standing here in the darkness
Please can´t you see
I´m waiting here for you






skor

Publicerad 2010-08-04 11:05:50 i Allmänt,

En snabb sväng på jobbet fick det bli, barnen vill inte riktigt gå med på något annat :P
Beger mig strax iväg mot stan, lite osäker på om jag ska ta en tur med Leah och Felicia och handla skor. Leah måst verkligen verkligen få sig ett par skor, men dom är som.. .Mja. SMått rebelliska idag. Då kan det bli VÄLDIGT spännande att gå i affärer.
Ska fundera fem minuter till.
Efter skoköpet/ eller efter jobbet drar vi iväg en tur till yohanna och travis. Felicia blev jätte glad, fast hon kommer inte ihåg travis. Eller kevin, som hon tror att han heter. Har försökt få henne att säga Travis men hon skriker bara att "HAN HETER KEEEVINNN!" Jahopp. Då får han väl heta så en stund, orkar inte argumentera med mitt argsinta barn idag. För det är vad hon varit hitills. Argsint. Vaknade på lite fel sida tror jag...

Nä. Nu drar jag. Skor it is!

regn idag?

Publicerad 2010-08-04 07:33:26 i Allmänt,

Lite lite regn säger dom att det ska bli enligt yr idag, typiskt. Får nog hänga ut tvätten ändå. Är less på att ha tvätt i källaren som ändå aldrig torkar. Iaf inte nu när det är så hög luftfuktighet. Dessutom är det kallt i källaren, så då tar det en ännu längre stund. Så, hänger jag ut tvätten och det kommer 0,2 mm på 6 timmar så antar jag att tvätten överlever och torkar ändå :P

Snart ska här iväg och jobbas, sen in till stan och leta skor till Leah, sen hem och baka inför Leahs kalas som fick bli nu på söndag. Egentligen fyller hon nästa onsdag men det blir så dumt med folk som jobbar osv. Nästa helg också, då jobbar farmor så då blir det med dumt. Men spelar väl ingen större roll om man har kalaset tre dagar före eller tre dagar efter :)

Haha, det var visst inge bra att jag började skriva blogg igen för alla läsare försvann. Weird. ;)

ikea.

Publicerad 2010-08-01 19:24:31 i Allmänt,

Sitter å tittar på ikeas hemsida. Önskar att jag hade lite (eller mycket) mera pengar så hade jag lätt åkt dit och handlat som en galning! Jag vill ha massvis. Behöver massvis!
Har ingen garderob, så det behöver jag. Har suttit på blocket och kollat men där var det dyrare än den jag såg på ikea. En tre-dörrars garderob för 700 spänn, såg kanon ut i mina ögon.
Sen behöver jag ett till tvättställ.
FYRA tvättkorgar. En till varje rum, två i källaren att byta med. Helst. Fast nu är jag lite orealistisk. Men en vore bra!
Två krukor. Två till mina fina nya blommor i mitt nymålade sovrum.
Glas. Ikea glas är skit billiga och dom går i sönder jämt med en gång. Ändå fortsätter jag att köpa dom. Hopplös är vad jag är.
Barnbestick. Min stora och lilla flicka VILL ha egna bestick. Då får dom väl få det.
Sen behöver jag nog en massa saker [se;dret] som man hittar precis innan man kommer till lagret. Där alla billiga saker är som gör att det helt plötsligt blev svin dyrt med alla 5,19,29 kronors saker. Sen kommer man hem och går igenom kassen och inser att: "Va fan? Köpte jag det HÄR? Vad ska jag med det HÄR till?"

Idag har vi varit i furtan så Felicia fick leka av sig lite med Ida. Blev bjudna på både grillad hamburgare och korv. Riktigt smaskens var det! Dom har så himla fint i deras hus att jag inte kan låta bli att bli lite avundsjuk. Men en dag, en vacker dag, så ser nog vårat hus bra ut också. Men det tar tid. Det tar tid som vi inte har, och hjälp kostar pengar som vi inte har. Så vi tar lite i taget. Så en vacker dag...

Sen när vi kom hem var det precis så farmor kom och hämta stora grodan. Hon ska vara där i två nätter nu. Leah kommer vara så rastlös att hon dör skulle jag kunna tro. Hon står väl vid grinden i trappen imorgon bitti, skakar och "ropar" efter storasyster som aldrig kommer. Gråter säkert en skvätt när hon står där för femtielfte gången på en dag. Det är så att det värker i mitt arma modershjärta när man verkligen ser hur mycket Leah och Felicia betyder för varandra. Värker av lycka, förstås! Bättre kunde jag inte önska mig! Två underbara flickor som passar upp på varandra, skrattar tillsammans, delar allt, saknar varandra... Ja allt! Huh. Älskar mina barn över allt annat. Men det gör nog i stort sett alla föräldrar. Det är trots allt något unikt, som bara jag och den andre jag älskar mest av allt, har SKAPAT!

Näj. Nu ska jag traska neråt och dricka upp mitt kvällskaffe. God kväll!

Om

Min profilbild

Hannah

Stressad, glad, galen, ärlig, optimistisk.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela